Ωραία είναι ίδια. Εσύ ωστόσο δε μπορείς να κάνεις clear cache της εφαρμογής, uninstall/install, clear cache/dalvik του τηλ, να βρεις κάποια αντίστοιχη εφαρμογή...? Να δεις τι συμβαίνει
σε έχασα ,τι εννοείς να μπώ σε CWM και να κάνω wipe cache ?
Ωραία είναι ίδια. Εσύ ωστόσο δε μπορείς να κάνεις clear cache της εφαρμογής, uninstall/install, clear cache/dalvik του τηλ, να βρεις κάποια αντίστοιχη εφαρμογή...? Να δεις τι συμβαίνει
σε έχασα ,τι εννοείς να μπώ σε CWM και να κάνω wipe cache ?
Ναι, αυτά τα εύκολα βήματα. Εγώ θα έψαχνα για αλλη έκδοση της εφαρμογής ή άλλη εφαρμογή.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το apk του Kuaipan? Το είχα σβήσει αλλά θέλω να το δοκιμάσω! Κατέβασα την τελευταία ρομ, έκανα αναζήτηση αλλά δεν το βρήκα με τίποτα! Μήπως να ψάξω σε παλιότερες ρομ?
Παιδια γεια σας,
όταν ενεργοποιώ το κινητο,μου ζηταει οπωσδήποτε ΡΙΝ,που σημαινει ότι δεν μπορω να λειτουργησω τις εφαρμογες μου αν δεν δωσω ΡΙΝ.
Για να μου κανει αποδεκτο όμως το ΡΙΝ,ζηταει οπωσδήποτε να απενεργοποιησω τη λειτουργια πτησης,και μετα να κανει δεκτο το ΡΙΝ.
Είναι λογικα όλα αυτά;Θα περιμενε κανεις να ζηταει ΡΙΝ ΜΟΝΟ όταν θελω να κανω κληση ή να στειλω μηνυμα,και επισης να μπορω να δινω ΡΙΝ χωρις να απενεργοποιώ απαραίτητα τη λειτουργια πτησης.Λεω κατι λαθος;Δεν είναι λιγο κουφο το ολο κονσεπτ;
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το apk του Kuaipan? Το είχα σβήσει αλλά θέλω να το δοκιμάσω! Κατέβασα την τελευταία ρομ, έκανα αναζήτηση αλλά δεν το βρήκα με τίποτα! Μήπως να ψάξω σε παλιότερες ρομ?
Το kuaipan είναι ενσωματωμένο στο file explorer (αρχεία) άνοιξε το και θα το βρεις μεσα.
Έχεις δικαιο.
Όταν το επανεκκίνησα σε λειτουργία πτήσης μου ζητούσε PIN.
Το παράδοξο ήταν ότι το έβαζα και μου έγραφε incorect.
Και εγώ την έπαθα, αφού πριν τρέξω antutu, έκανα τα απαραίτητα για να πετύχω μεγαλύτερο score μεταξύ των άλλων και flight mode και reboot και στην εισαγωγή pin μου έβγαζε incorect πάτησα τρεις φορές το pin και μετά μου έκοψε να βγάλω το flight mode, και άνοιξε. Παραλίγο να ψάχνω για puk.
Έχεις δικαιο.
Όταν το επανεκκίνησα σε λειτουργία πτήσης μου ζητούσε PIN.
Το παράδοξο ήταν ότι το έβαζα και μου έγραφε incorect.
Και εγώ την έπαθα, αφού πριν τρέξω antutu, έκανα τα απαραίτητα για να πετύχω μεγαλύτερο score μεταξύ των άλλων και flight mode και reboot και στην εισαγωγή pin μου έβγαζε incorect πάτησα τρεις φορές το pin και μετά μου έκοψε να βγάλω το flight mode, και άνοιξε. Παραλίγο να ψάχνω για puk.
Είναι κουφο...πχ να σου δωσω ένα παράδειγμα.Εστω ότι θελω για ένα διαστημα να κλεισω το κινητο,για να μην δεχομαι ανεπιθύμητα σμς ή κλησεις,να εξαφανιστω για λιγο βρε αδερφε.
Αν θελω να χρησιμοποιησω λοιπον καποιες εφαρμογες,πρεπει να δωσω ΡΙΝ,να ενεργοποιησω το δικτυο-αρα και να μου παραδοθουν τα σμς,αρα και να δεχτω ισως κλησεις που θα τυχει να χτυπησουν εκεινη τη στιγμη-και μετα να ξαναμπω δε λειτουργια πτησης για να ξανα...χαθώ.Τελος παντων.Αυτα να είναι τα προβλήματα μας...Ευχαριστω παντως.
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
Εντάξει δεν παλευεται, ή κατάσταση φόρτισε όλο το βράδυ με την άλλη μπαταρία ολα κανονικά όπως ειπατε...
Χαμηλό φωτισμό ελάχιστα τα δεδομένα και είμαστε στο απόγευμα και ήδη στο 25% ...αντιστοιχη χρήση σε Samsung s4 και lenovo s60 τώρα ούτε στο 60 δεν θα είχαν φτάσει με τίποτα ...
Παρά παρά πολύ δυσαρεστημένος...
Ορίστε και φωτό :
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk