Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H tamtam έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H tamtam έγραψε:

μολις του λεω flash στη γραμμη που φαινεται η προοδος εγκαταστασης μου λεει : ακαθοριστο σφαλμα (miss maching imageanddivice error)
      εδώ ειναι η λύση στο προβλημα σου:xiaomi-miui.gr/community/index…ror-0x80004005-Missmatch/

εισαι τιτανοτεραστιος και σε ευχαριστω!!!

ωστόσο η δουλεια που εχει γινει εδώ μεσα και που γινεται από ολους είναι ανεπαναληπτη και αξια συγχαρητηριων

Ο/H themakos66 έγραψε:

επειδή αυτό το πρόβλημα το συνάντησα σε καθαρή εγκατάσταση από ελληνική dev ρομ το ξεπέρασα φορτώνοντας global stable rom πρώτα !!!!!!!!!!

τετοια φοραγε ......

Τον Stefanos1985 και τον dnomikos να ευχαριστείς για τον οδηγό. Τον pechr βέβαια διότι σου έδειξε τον οδηγό των πρώτων δύο. Και εμένα που στα ξεκαθάρισα :D :D :D

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Τον Stefanos1985 και τον dnomikos να ευχαριστείς για τον οδηγό. Τον pechr βέβαια διότι σου έδειξε τον οδηγό των πρώτων δύο. Και εμένα που στα ξεκαθάρισα
      Ακριβώς αυτό. Τα συγχαρητήρια και τα ευχαριστήρια ανήκουν στους δημιουργούς.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Καλησπερα, θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες σαν οχι και τοσο εξικιωμενος με το android λειτουργικο

1) Πια εκδοση φοραει η συσκευη σφραγισμενη στο κουτι οχι απο κινα ή ενω εχει ανοιχτει και εχουν περασει οι κινεζoι οτι λειτουργικο θελουν, σφραγισμενο ''μαμα'' απο το εργοστασιο τι λειτουργικο φοραει?

2) Το miui απο οτι εχω καταλαβει ειναι καποιας μορφης custom rom αν δε κανω λαθος και οχι καποια android επισημη εκδοση, το miui τελικα ειναι επισης απο το εργοστασιο που βγενει η συσκευη προεγκατεστημενο μεσα?

3) Υπαρχει η δυνατοτητα να κανουμε ΟΤΑ update καθε εβδομαδα ή οποτε βγενει επισημα rom απο τη xiaomi οπως και σε αλλα android smartphones (samsung, Lg etc...) και αν οχι για πιο λογο δεν μπορουμε να εχουμε αυτη τη δυνατοτητα και πρεπει καθε φορα να κανουμε τη διαδικασια μεσω TWRP?

4) Κατα ποσο και γιατι ειναι καλυτερο του να εγκαθιστουμε καθε φορα μια fixed εκδοση της αντιστοιχης κινεζικης μεσα απο εδω σε σχεση με το να καναμε το update με διαδικασια ota οπως ερχετε επισημα οπως γινετε σε αλλες γνωστες συσκευες της αγορας samsung, lg, etc...)

5) Η συσκευη πωλειτε απ τη ''μανα'' της ως rooted?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giorgosmc έγραψε:

1) Πια εκδοση φοραει η συσκευη σφραγισμενη στο κουτι οχι απο κινα ή ενω εχει ανοιχτει και εχουν περασει οι κινεζoι οτι λειτουργικο θελουν, σφραγισμενο ''μαμα'' απο το εργοστασιο τι λειτουργικο φοραει?
      Αναλογως πότε βγήκε στο εμπόριο.

Ο/H giorgosmc έγραψε:

2) Το miui απο οτι εχω καταλαβει ειναι καποιας μορφης custom rom αν δε κανω λαθος και οχι καποια android επισημη εκδοση, το miui τελικα ειναι επισης απο το εργοστασιο που βγενει η συσκευη προεγκατεστημενο μεσα?
      θα το χαρακτήριζα τροποποιημένο android. Ο κώδικας είναι βασισμένος σε android. Δεν είναι όμως pure android

Ο/H giorgosmc έγραψε:

3) Υπαρχει η δυνατοτητα να κανουμε ΟΤΑ update καθε εβδομαδα ή οποτε βγενει επισημα rom απο τη xiaomi οπως και σε αλλα android smartphones (samsung, Lg etc...) και αν οχι για πιο λογο δεν μπορουμε να εχουμε αυτη τη δυνατοτητα και πρεπει καθε φορα να κανουμε τη διαδικασια μεσω TWRP?

Ο/H giorgosmc έγραψε:

4) Κατα ποσο και γιατι ειναι καλυτερο του να εγκαθιστουμε καθε φορα μια fixed εκδοση της αντιστοιχης κινεζικης μεσα απο εδω σε σχεση με το να καναμε το update με διαδικασια ota οπως ερχετε επισημα οπως γινετε σε αλλες γνωστες συσκευες της αγορας samsung, lg, etc...)
      Οι ROMs είναι 100% πλήρως μεταφρασμένες στα ελληνικά από Έλληνες developers.
      Έχει τροποποιηθεί ο κινεζικος κώδικας για να διορθωθούν μεταφράσεις και bugs.
      Οι Dev ROMs είναι ο πάγκος δοκιμής για νέες λειτουργίες.
      Αν θέλεις να δέχεσαι updates όταν είναι πλέον δοκιμασμένες οι λειτουργίες μπορείς να βάλεις μία Stable ROM, αλλα πάλι η αναβαθμιση δεν θα μπαίνει με OTA.

Ο/H giorgosmc έγραψε:

5) Η συσκευη πωλειτε απ τη ''μανα'' της ως rooted?
      Το root είναι ένας χαρακτηρισμός που το δίνει η ROM και όχι η συσκευή
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Καλημερα, για πιο λόγο όταν με το που φόρτιση ι ή συσκευή στο 100% και τη βγάλω και δεν την αφηαω μέχρι το πρωί τα πρώτα 4-5% πέφτουν μέσα 3-4 λεπτά? Όταν το αφήνω μέχρι το πρωί νομίζω πως δε συμβαίνει τόσο γενικά έχω παρατηρήσει πως ή αυτονομία μέχρι το 90-80% είναι κάτω του μετρίου και πόλης πέσει αρκετά εκεί αρχίζει να κρατάει πιο πολύ, μου φαινετε λίγο κουλο, γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
    • Ο/H giorgosmc έγραψε:

Καλημερα, για πιο λόγο όταν με το που φόρτιση ι ή συσκευή στο 100% και τη βγάλω και δεν την αφηαω μέχρι το πρωί τα πρώτα 4-5% πέφτουν μέσα 3-4 λεπτά? Όταν το αφήνω μέχρι το πρωί νομίζω πως δε συμβαίνει τόσο γενικά έχω παρατηρήσει πως ή αυτονομία μέχρι το 90-80% είναι κάτω του μετρίου και πόλης πέσει αρκετά εκεί αρχίζει να κρατάει πιο πολύ, μου φαινετε λίγο κουλο, γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
      Καλημέρα, πιθανόν ο τρόπος που γράφεις να κάνει τα μηνύματά σου σχεδόν ακατάληπτα. Προσπάθησε να γράφεις κατανοητά για να μπορούμε να τα διαβάζουμε.

Η βαθμονόμηση % στην στάθμη της μπαταρίας δεν είναι πάντα αξιόπιστη. Δείχνει 100% αλλά είναι πιθανό να παίρνει κι άλλη φόρτιση.
    • Το κινητό εξακολουθεί να φορτίζει και μια ώρα μετά το 100%. Σταματάει να φορτίζει όταν κρυώσει ο φορτιστής.
      Petran Evo εντυπώσεις μετά από πλήρη φώρτηση; με την 5.12.17.
    • Διαφήμιση
    • αυτό συμβαίνει προφανώς με όλα τα κινητά !!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • ειμαι σιγουρος οτι καπως θα γινεται αλλα δεν εχω βρει πως και στην αναζητηση δεν ξερω πως να το ψαξω. Μπορω να μετακινήσω σελίδα και να την αλλαξω θεση στην αρχικη οθονη? και πως οριζεται η home?
    • Όσες σελίδες έχεις με τόσα δάχτυλα θα "τσιμπήσεις" την οθόνη σου.
      Θα σου βγάλει σε "μικρογραφία" τον "χάρτη" του κινητού σου και θα δεις όλες τις σελίδες σου σε "μικρογραφία" ας πούμε..
      Εκεί θα δεις πως έχει επιλεγμένη κάποια σελίδα ως home. Μπορείς από εκεί που είσαι να επιλέξεις άλλη.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • ειναι λιγο tricky. μου βγηκε την πρωτη φορα κατα λαθος βγηκα και εδω και 5 λεπτα προσπαθω λες και εχω αγκύλωση στα δακτυλα (7 οθονες) ?(

θελει καποια κινηση ή μονο να αγγιξεις την οθονη?
    • Διαφήμιση
    • Αν είχες 11θα ήθελα να το δω :) Με 3 δάχτυλα κάνε την κίνηση του ζουμ
      You may think you can fly - but you better not try