Γεια σου κι σε εσένα civilathens και καλώς ήρθες !!!!
Πρώτα από όλα θα ήθελα να σου επισημάνω ότι είμαστε κοινότητα.
Δεν παρέχεται υποστήριξη. Όλο αυτό που βλέπεις ως υποστήριξη βασίζεται στον εθελοντισμό μας και στην καλή μας διάθεση να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρία με τους γύρω μας.
Το κινητό το παρέλαβες από Κίνα με το κινέζικο λειτουργικό; ή εχεις βάλει εσύ λειτουργικό και το άλλαξες;
Θα σε ενδιέφερε να βάλεις την πλήρως ελληνοποιημένη ROM;
Πριν προσπαθήσουμε να σε βοηθησουμε θα πρέπει να μας δώσεις στοιχεία για την ROM που φοράς.
ο flowin_through σου έχει δώσει μία λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις
Πήγαινε στις ρυθμίσεις τέρμα κάτω στην καρτέλα ''Σχετικά με....) και δώσε μας ένα printscreen να δουμε χαρακτηριστικά του
Ολη την μέρα σήμερα κοίταζα το θέμα που έχω.Είναι τελικά με τα notifcations!(ειδοποιήσεις)
Αλλες φορές έρχονται άλλες όχι!,άλλες καθυστερούν,άλλες έρχονται γρήγορα.
Οι δοκιμές με το skype.
Eχω δαβάσει πολλά απο εδώ και τα κλασσικά τα έχω κάνει,αλλά τα ίδια
Επίσης μια εφαρμογή που υπάρχει για το ipv6 που απενεργοποιείται δεν μπορώ να την εγκαταστήσω.
Το cpu-z λέει rout acees yes, αλλά μια απο τις εφαρμογές ,με το ipv6 που πήγα να βάλω μου ζήτησε να το κάνω root
Aπο ότι διάβασα δεν είναι ούτε αυτό και δεν έχω βγάλει άκρη.
Κατα τα άλλα η γλώσσα,οι εφαρμογές κλπ είναι άψογες,αλλά αυτό το θέμα είναι για μένα πολύ σημαντικό για δύο εφαρμογές
Eχω δαβάσει πολλά απο εδώ και τα κλασσικά τα έχω κάνει,αλλά τα ίδια
Δε ξέρεις αν έχει γίνει το πιο βασικό στο κινητό σου.
Λέγεται Καθαρή εγκατασταση.
Εξαλείφει πολλές παθογένειες.
Θα σου πρότεινα να ξεκινησεις με αυτό αφότου έχεις κανει ενα backup σε εξωτερικο δισκο.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Όταν παίζετε, οποιοδήποτε παιχνίδι, κάνει και σε εσάς ελεύθερη πτώση η μπαταρία ή είμαι προνομιούχος;
Είναι πολύ γενική η ερώτηση σου.
Έχει παιχνίδια και παιχνίδια.
Κάποια δουλεύουν αμελητέα το σύστημα σου και κάποια το φτάνουν στα άκρα.
Επειδή είναι ενδιαφέρων η ερώτηση σου και χωράει αρκετό υλικό....θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα τοπικ το οποίο θα αναφέρεται σε ενεργοβόρα παιχνίδια, ώστε να μαζευτούν οι απαντήσεις σε ένα μέρος.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)