Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Πάντως, παρά το οτι αναγνωρίζεται το τηλέφωνο και από το mi pc suite αλλά εμφανίζεται και στο my computer, το mi pc suite το δείχνει άδειο.

Ο explorer το δείχνει μια χαρά με τα αρχεία του κλπ...

Σημείωση:
      Τελικά, ενώ είχα περάσει την 6.1.29 με Full wipe και υπέθεσα πως έκανα καθαρή εγκατάσταση, όταν πέρασα την ίδια με το Mi flash &cmd είδα άλλη συμπεριφορά της συσκευής.
      Πχ, δεν μου επέτρεπε να περάσω mp3 με Ελληνικούς χαρακτήρες με τον πρώτο τρόπο και το θεώρησα θέμα κωδικοποίησης ονόματος
      Είδα νεα κουμπιά στην κουρτίνα (εκτός και αν δεν τα είχα παρατηρήσει πριν) πχ mi drop
      Είδα σωστή συμπεριφορά της κουρτίνας (δεν κλείνει πλέον αν δεν την κλείσω εγώ)
      Μπόρεσα και συνδέθηκα στο mi account και είδα τις επιλογές για find device

Ίσως και άλλα που δεν τα είχα παρατηρήσει.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • ΑΝ μπορώ να βοηθήσω:

Ότι προτείνω θα τα κάνεις στο pc

Device manager ->uninstall την συσκευή σου ΑΝ την έχει δει και όπως την έχει δει
      Reboot
      Επανασύνδεσε την συσκευή σου, κανονικά θα πρέπει να ανοίξει το mi pc suite αυτόματα
      Υπομονή μέχρι να τελειώσει, η αλήθεια είναι πως αργεί γιατί ψάχνει drivers στο win update. Παρ' όλα αυτά θα την δει μια χαρά.

Ελπίζω να μην έχεις w10 διότι τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία για τους drivers.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Ο/H Opanos έγραψε:

ΑΝ μπορώ να βοηθήσω:

Ότι προτείνω θα τα κάνεις στο pc

Device manager ->uninstall την συσκευή σου ΑΝ την έχει δει και όπως την έχει δει
      Reboot
      Επανασύνδεσε την συσκευή σου, κανονικά θα πρέπει να ανοίξει το mi pc suite αυτόματα
      Υπομονή μέχρι να τελειώσει, η αλήθεια είναι πως αργεί γιατί ψάχνει drivers στο win update. Παρ' όλα αυτά θα την δει μια χαρά.

Ελπίζω να μην έχεις w10 διότι τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία για τους drivers.
      τα w10 εχω
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostas234 έγραψε:

τα w10 εχω
      Αυτά τα λένε πρώτα πρώτα

Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers

:)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Καλημέρα,
      Στην κουρτίνα επάνω από τις επιλογές wi-fi, gps, δεδομένα κλπ, εμφανίζεται ο player της μουσικής. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το αφαιρέσω από την κουρτίνα, λόγω ότι δεν το χρησιμοποιώ. Προσπάθησα να βρω κάτι από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν...
      6.1.29 ρομ
    • Ο/H MANVLIS έγραψε:

Καλημέρα,
      Στην κουρτίνα επάνω από τις επιλογές wi-fi, gps, δεδομένα κλπ, εμφανίζεται ο player της μουσικής. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το αφαιρέσω από την κουρτίνα, λόγω ότι δεν το χρησιμοποιώ. Προσπάθησα να βρω κάτι από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν...
      6.1.29 ρομ
      Δυο ενδεχομενα.
      Ή έχεις θέμα lockscreen, γραμμής κατάστασης που έχει music player
      Ή έχεις mikey, που μάλλον δε μπορείς να κάνεις κάτι.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Ο/H MANVLIS έγραψε:

Καλημέρα,
      6.1.29 ρομ
      Δυο ενδεχομενα.
      Ή έχεις θέμα lockscreen, γραμμής κατάστασης που έχει music player
      Ή έχεις mikey, που μάλλον δε μπορείς να κάνεις κάτι.

Το mikey το απεγκατέστησα
      Τώρα για lockscreen δηλαδή δεν αλλάζει, γιατί είναι default?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MANVLIS έγραψε:

Τώρα για lockscreen δηλαδή δεν αλλάζει, γιατί είναι default?Το mikey το απεγκατέστησα

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Είναι προίκα από το MIUI 6 . Θέμα σχεδίασης , δεν μπορεί να απεγκατασταθεί . Δες ΕΔΩ
      Λέγεται πως κάποιο από τα θέματα μπορεί να το βγάλει , αλλά ποιό ?
    • Ο/H Opanos έγραψε:

Και εγώ μια από τα ίδια...σχετικά με Mi pc suite-Kαι εμένα ως το 30%....επειδή λοιπόν και εγώ έχω Windows10 πήγα να ακολουθήσω τον οδηγό για τα 10άρια.
      Στο βήμα 1 όμως που λέει να κατεβάσουμε τους οδηγούς....στην σελίδα που μας παραπέμπει επεμβαίνει το Kaspersky και μου λέει "η κακόβουλη σύνδεση αποκλείστηκε".....είναι εντάξει η σελίδα?...να το απενεργοποιήσω για να κατεβάσω τους drivers?
      Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
    • Άφοβα

(Μου θυμίζω κάτι "αγγελίες" με το άφοβα..
      Αβάδιστα, ΑΑβαδιστα..
      :P
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Ο/H mpidis1974 έγραψε:

Και εγώ μια από τα ίδια...σχετικά με Mi pc suite-Kαι εμένα ως το 30%
      Αν φοράς την τελευταία Dev είναι λογικό να μην φτάνεις στο 100%.
      Το mipcsuite ενημερώνεται κάθε τόσο αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι περιέχει τους τελευταίους drivers για την τελευταία Dev που φοράς.
      Δεν ενημερώνεται το πρόγραμμα mipcsuite με κάθε νέα Dev ROM
      Αυτό σημαινει ότι θα πρέπει να κατεβάζεις πάντα την νέα έκδοση του mipcsuite χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα διαβάζει την τελευταία Dev
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H psilos έγραψε:

Ο/H gatosf4 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

Όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή δεν μου το αναγνωρίζει σαν κάτι, μόνο φορτίζει.
      Πως μπορώ να το κάνω να αναγνωρίζεται σαν usb storage για να μεταφέρω αρχεία κτλ;

Ευχαριστώ
      εχεις κάνει εγκατάσταση το mi flash στον υπολογιστή σου?
      Το χα εγκαταστήσει στην αρχή που έβαλα και τη stable..αν δεν κάνω λάθος..άν όχι πως το ελέγχω αυτό ή πως το εγκαθιστώ πάλι.;