Καλησπέρα σε όλους έχω το Redmi Note ,προσπάθησα να εγκαταστήσω τη νέα rom (πράγμα που έχω ξανακάνει )και δε ξέρω τι έκανα στο τηλ και ενώ όταν ανοίγει μου δείχνει τη σελίδα teamWin πατάω install πάω στη sdcard επιλέγω το update zip μου ανοίγει το install zip με τικαρισμένο το zip files signature Verification κάνω swipe to install και μου γράφει failed ,στις λεπτομέρειες μου γράφει checking for MD5 file...Skipping MD5 check: no MD5 File found ........Να σημειώσω ότι το κλείνω και προσπαθώ να κάνω hard reset me Volume Down + Power button και δε γινετε τιποτα ....Σας παρακαλώ αν μπορείτε να βοηθήσετε .
Βοήθεια Please !!!!!!!!!!
-
-
Προφανώς δεν διάβασες αυτό => [GTV-5.8.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
Χρειάζεται να γίνει Update το Recovery για να περαστεί η νέα ROM.
Βάλε στην SD Card σου τα δύο αρχεία που χρειάζεσαι (new_recovery.zip και την νέα ROM) και ακολούθησε τον οδηγό που σου έδωσα.
Αν έχεις στην SD Card σου την προηγούμενη έκδοση, μπορείς να την κάνεις flash ώστε να μπεις σε MIUI, και να κάνεις τα σχετικά Flash από τον Updater-Αναβάθμιση της MIUI. -
Se ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα το κάνω και θα ενημερώσω , και πάλι σε ευχαριστώ
-
Sorry που σας ξαναενοχλώ ,λοιπόν κατέβασα τα αρχεία και τα εγκατέστησα στη κάρτα μετονομάζοντας το αρχείο της ROM σε update.zip ,έτρεξα το new recovery και μου εμφανίστηκαν τα κινέζικα ώς εδώ όλα καλά ,στη συνέχεια πήγα να εγκαταστήσω τη ρομ πατώντας τα σωστά κουμπιά και μου λέει "updating partitions details ...done...istalling external sd /update.zip..checking for MD5 file...Skipping MD5 check : no MD5 file found.......zip signature verifications failed:1 "
Καμμιά ιδέα ???? -
Και συνεχίζει να μην ανοίγει ...δείχνει μόνο το σηματάκι ΜΙ....
-
Δεν θα το ονομάσεις Update.zip αλλά θα το αφήσεις με το όνομα που έχει...
Είσαι σύγουρος πως κατέβασες την σωστή ROM ?
-
Ναι είμαι σίγουρος ότι είναι η σωστή αλλά τη ξανακατεβάζω τώρα και θα τη περάσω χωρίς μετονομασία ...
-
Ta ίδια ...δε ξέρω τι έχω κάνει ...Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξει το κινητό , ο οποιοσδήποτε ? γνωρίζεται κάποιον που να μπορεί να το φτιάξει? με τίμημα φυσικά ... απ τις 9,30 το πρωί παιδεύομαι... ....
-
Καλησπέρα,
για ποιό Redmi Note μιλάμε? το 3G ή το 4G? -
3g
-
Ο/H alwsi έγραψε:
update zip μου ανοίγει το install zip με τικαρισμένο το zip files signature Verification κάνω swipe to install και μου
Βγάλε το τικ του verify. -
Έκανα swipe to install χωρίς να είναι κανένα απ΄τα δύο κουτάκια τικαρισμένο και με ξαναπετάει στην αρχική σελίδα του teamWin με τα κινέζικα ....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0