Ζητώ συγνώμη ρε παιδιά σας έχω ζαλίσει ...
Βοήθεια Please !!!!!!!!!!
-
-
-
Την κατεβάζω, σε ευχαριστώ ,σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ...σε περίπτωση που δε γίνει τίποτα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το συνδέσω με το pc και να το επαναφέρω από κει ??
-
Αν σου βάλει την παλιά Version, επειδή έχουμε ενσωματώσει από εχθές και σε αυτήν το νέο Recovery, προσπάθησε και πάλι να κάνεις Flash την νέα ROM μέσα από τον Updater-Αναβάθμιση της MIUI.
-
Ναι υπάρχει αλλά συνέχισε να προσπαθείς έτσι όπως σου λέει ο admin...
-
Οκ θα το κάνω να την μετονομάσω σε update zip ή δε παίζει ρόλο?
-
Δεν χρειάζεται να μετονομάσεις τίποτα...
-
Οχι, φλάσαρε ως έχει .. Καλή επιτυχία
EDIT
Μαζί admin??
-
Χάος...τίποτα...με τη σειρά είναι οι φώτο μήπως βοηθήσουν ....
-
Μήπως τελικά έχεις πρόβλημα με την SD-Card ή δεν κατεβάζεις σωστά τα αρχεία στο PC ?
-
Είμαι σίγουρος ότι κατεβάζω τα σωστά αρχεία και η κάρτα δε νομίζω να έχει πρόβλημα , θα το τσεκάρω ...σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας ...εν τω μεταξύ στην οθόνη είναι ακόμα αναμένο το λογότυπο mi και κλείνει μόνο αν βγάλω τη μπαταρία ....
-
Ο/H alwsi έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι κατεβάζω τα σωστά αρχεία και η κάρτα δε νομίζω να έχει πρόβλημα , θα το τσεκάρω ...σας ευχαριστώ πολύ όλους για το χρόνο σας ...εν τω μεταξύ στην οθόνη είναι ακόμα αναμένο το λογότυπο mi και κλείνει μόνο αν βγάλω τη μπαταρία ....
Άστο κανένα 10λεπτο έτσι μήπως αργεί να ανοίξει.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0