Διαφήμιση

Προβλημα με Themes

• Προβλημα με Themes

Η 5.8.20 η ελληνικη που ειναι στο ελληνικο site ειναι δηλαδη η V7??.

Μια ερωτηση,οταν παμε στα Προγραμματα->Themes , υπαρχουν καποιες επιλογες,μια απο αυτες

ηταν η Customize απο οπου μπαιναμε σε μια σελιδα και αλλαζαμε π.χ τον ηχο εκκινησης κλπ.

Με την 5.8.20 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.Ξερει καποιος φιλος κατι σχετικο?

Η 5.8.20 η ελληνικη που ειναι στο ελληνικο site ειναι δηλαδη η V7??.

Μια ερωτηση,οταν παμε στα Προγραμματα->Themes , υπαρχουν καποιες επιλογες,μια απο αυτες

ηταν η Catecorize απο οπου μπαιναμε σε μια σελιδα και αλλαζαμε π.χ τον ηχο εκκινησης κλπ.

Με την 5.8.20 δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.Ξερει καποιος φιλος κατι σχετικο?
    • Ναι, 5.8.20 είναι V7.
      Με τα θέματα νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις...
      Στην V6 πάντως που είχαμε (ή έχουμε ακόμα) παρόμοιο πρόβλημα, το λύναμε ως εξής:
      Πας "εφαρμογές", κάνεις "καθαρισμό δεδομένων" στην εφαρμογή "θέματα" και μετά, ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ (επειδή σε λίγα δευτερόλεπτα φεύγει απο την οθόνη) επιλέγεις "μείξη" (=customization). Αφού κάνεις μετά με την ησυχία σου ότι θέλεις, πας "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θέματος" (στο "περισσότερα" κάτω-κάτω είναι αυτό) για μην ξαναφτιάχνεις θέματα όταν φλασάρεις νέα rom...
    • Εγώ κάνω επανεκκίνηση και μπαίνω στα γρήγορα στη μείξη, εμφανίζεται,
      στο MI4
      Νομίζω ότι με καθαρισμό δεδομένων χάνεις όλα τα θέματα που έχεις κατεβάσει η όχι?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H trickle έγραψε:

Εγώ κάνω επανεκκίνηση και μπαίνω στα γρήγορα στη μείξη, εμφανίζεται,
      στο MI4
      Νομίζω ότι με καθαρισμό δεδομένων χάνεις όλα τα θέματα που έχεις κατεβάσει η όχι?

Στη V6, ΟΧΙ, δεν τα χάνεις τα θέματα που έχεις κατεβάσει! Μόλις το έκανα για να σιγουρευτώ! Στην V7 ... δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω...