Διαφήμιση

Πρόβλημα με Τοπικά Αντίγραφα

• Πρόβλημα με Τοπικά Αντίγραφα

Καλημέρα.
    Έχω ενεργοποιημένη την επιλογή Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων και όποτε μου κάνει το backup τα widgets που έχω στην επιφάνεια εργασίας δεν φορτώνουν και αναγκάζομαι να τα ξαναβάζω κάθε φορά,μήπως γνωρίζει κάποιος "τις πταίει"?
    Εχθές κατέβασα και έβαλα την 5.8.20 και την έβαλα με την γνωστή διαδικασία από recovery και έκανα μόνο wipecache,αλλά όταν τελείωσε η εγκατάσταση διαπίστωσα ότι τα είχε σβήσει όλα και κράτησε μόνο ότι είχε η rom.
    Αφού είχα τικαρισμένη την επιλογή για την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων,πήγα εκεί και πάτησα επαναφορά, ξεκίνησε να κάνει επαναφορά των προγραμμάτων και ότι άλλο είχα ,αλλά σε κάποιο σημείο κολλάει και μου λέει ότι η εφαρμογή δεν ανταπροκρίνεται και σταματάει (αυτό το δοκίμασα 3 φορές με το ίδιο πρόβλημα) με αποτέλεσμα να μου περνάει μόνο όσα πρίν σταματήσει.
    Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?Μήπως είναι κάποιο bug της rom?

Σας ευχαριστώ.
    Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... :)
  • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Καλημέρα.
    Έχω ενεργοποιημένη την επιλογή Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων και όποτε μου κάνει το backup τα widgets που έχω στην επιφάνεια εργασίας δεν φορτώνουν και αναγκάζομαι να τα ξαναβάζω κάθε φορά,μήπως γνωρίζει κάποιος "τις πταίει"?
    Εχθές κατέβασα και έβαλα την 5.8.20 και την έβαλα με την γνωστή διαδικασία από recovery και έκανα μόνο wipecache,αλλά όταν τελείωσε η εγκατάσταση διαπίστωσα ότι τα είχε σβήσει όλα και κράτησε μόνο ότι είχε η rom.
    Αφού είχα τικαρισμένη την επιλογή για την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων,πήγα εκεί και πάτησα επαναφορά, ξεκίνησε να κάνει επαναφορά των προγραμμάτων και ότι άλλο είχα ,αλλά σε κάποιο σημείο κολλάει και μου λέει ότι η εφαρμογή δεν ανταπροκρίνεται και σταματάει (αυτό το δοκίμασα 3 φορές με το ίδιο πρόβλημα) με αποτέλεσμα να μου περνάει μόνο όσα πρίν σταματήσει.
    Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?Μήπως είναι κάποιο bug της rom?

Σας ευχαριστώ.

Πιθανόν να είναι bug της rom. Δεν το γνωρίζω. Αυτό όμως που θα ήθελα να σχολιάσω είναι ότι εάν έχεις τικαρισμένο το αυτόματο backup νομίζω ότι σύντομα θα σου γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος, επειδή κάθε φορά φτιάχνει νέο φάκελο με όλο το back up. Τουλάχιστον αυτό έκανε με την V5 που το έκανα στο "ρυζάκι" και σύντομα άλλαξα τακτική. Θα σου πρότεινα να κάνεις αυτόματο back up μόνο σε τυχόν ημερήσια αρχεία που θα ήθελες να κρατήσεις και όλα τα άλλα, ας τα κάνεις back up σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης το MiCloud είναι μια καλή αποθήκη, εάν θέλεις...
  • Ναί όντως κάθε φορά δημιουργεί ένα καινούριο φάκελο και πηγαίνω μετά κατά περίοδους και σβήνω τα παλιά backup.
    Έχω και το micloud να συγχρονίζει ναί αλλά δεν γνωρίζω εάν όταν κάνεις επαναφορά από εκεί σου το κάνει όπως ήταν πρίν?Δηλ.εκτός από τις εφαρμογές, αρχική οθόνη και φάκελοι παραμένουν όπως τα είχα βάλει εγώ?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Ναί όντως κάθε φορά δημιουργεί ένα καινούριο φάκελο και πηγαίνω μετά κατά περίοδους και σβήνω τα παλιά backup.
    Έχω και το micloud να συγχρονίζει ναί αλλά δεν γνωρίζω εάν όταν κάνεις επαναφορά από εκεί σου το κάνει όπως ήταν πρίν?Δηλ.εκτός από τις εφαρμογές, αρχική οθόνη και φάκελοι παραμένουν όπως τα είχα βάλει εγώ?

Ναι, το MiCloud κάνει επαναφορά την διάταξη της αρχικής οθόνης (τα πάντα, μαζί με τους φακέλους και τα εικονίδια των εφαρμογών που έχεις μέσα στους φακέλους) και όλα τα άλλα (αρχείο κλήσεων, μηνύματα, φωτογραφίες, τραγούδια, ηχογραφήσεις, κ.λ.π...). ΟΟΟΟΟΛΑ δηλαδή, εκτός όμως απο τις εφαρμογές (εκτός δηλαδή τα .apks)...
    Φυσικά για να τα κάνει αυτά το MiCloud πρέπει να του έχεις επιτρέψει να κρατήσει τα αντίστοιχα back ups. Την διάταξη της αρχικής την κρατάει μια φορά την εβδομάδα. Όλα τα άλλα τα κρατάει αυτόματα (εφ'όσον του επιτρέπεις πάντα) κάθε φορά που δημιουργούνται νέα...
  • Στο Μicloud τα έχω ενεργοποιημένα όλα να συγχρονίζονται αλλά εάν ας πούμε όπως στην δικιά μου περίπτωση τώρα που χάθηκαν όλα μετά από εγκατάστασης καινούριας rom με ποιό τρόπο κάνω επαναφορά?Δεν βλέπω κάτι να πατήσω για να μου κάνει την επαναφορά,η μήπως μόλις συνδεθείς με λογαριασμό το κάνει αυτόματα?
    Χμ,τώρα που το θυμήθηκα.,πρίν βάλω την rom τα είχα ενεργοποιημένα όλα αλλά δεν μου επανέφερε την διάταξη της αρχικής οθόνης και φακέλους μετά.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Gorgolemis ().

• Ο/H Gorgolemis έγραψε:

Στο Μicloud τα έχω ενεργοποιημένα όλα να συγχρονίζονται αλλά εάν ας πούμε όπως στην δικιά μου περίπτωση τώρα που χάθηκαν όλα μετά από εγκατάστασης καινούριας rom με ποιό τρόπο κάνω επαναφορά?Δεν βλέπω κάτι να πατήσω για να μου κάνει την επαναφορά,η μήπως μόλις συνδεθείς με λογαριασμό το κάνει αυτόματα?

Το έχω κάνει άπειρες φορές! Όταν σετάρεις το τηλέφωνο, φτιάχνεις το λογαριασμό σου στο MiCloud και ενεργοποιείς τον αυτόματο συγχρονισμό (εγώ το έχω μόνο μέσω wifi) και απλά το κάνει μόνο του. Έαν όμως θέλεις να το κάνεις και χειροκίνητα γίνεται αν πατήσεις το κουμπάκι "συγχρονισμός τώρα" είτε απο την επιλογή "Λογαριασμοί & συγχρονισμός", είτε ξεχωριστά μέσα απο το "επιλογές"-->"Λογαρισμός Mi"-->"Mi Cloud"--> και πας ξεχωριστά σε κάθε εφαρμογή που θέλεις να συγχρονίσει ("επαφές", "sms", "αλμπουμ" κ.λ.π) και ανοιγοκλείνεις το διακόπτη π.χ. "συγχρονισμός επαφών" (στις επαφές), "συγχρονισμός μηνυμάτων" (στα μηνύματα) κ.λ.π.
  • Και εγώ έτσι τα είχα αλλά δεν το έκανε,έβαλε επαφές και φωτό αλλά δεν μου έκανε όπως ήταν την διάταξη της αρχικής οθόνης και των φακέλων.
    Anyway,πιθανώς να είχα κάνει κάτι λάθος εγώ.
    Σε ευχαριστώ πολύ.
  • Διαφήμιση