Στο Viber υπάρχουν ομάδες συζήτησης που μπορείς να ακολουθείς και να "φλυαρείς" γύρω απο το θέμα που σε ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μέχρι τώρα που να αφορά την Xiaomi. Μήπως Mr. Adminnnnnnn... θα θέλαμε εμείς να δημιουργήσουμε το πρώτο Xiaomi "chat room", με τίτλο "Xiaomi-Miui.gr"???
Απ' ότι βλέπω έχει μια κάποια διαδικασία, προφανώς γιατί είναι ακόμη σε beta φάση. Αργότερα θα έχει περισσότερες δυνατότητες και προφανώς ευκολότερη διαδικασία.
Νομίζω ενα απλό group μπορούμε να κάνουμε και τώρα στο Viber (μετέχω ήδη σε ένα τέτοιο group με το όνομα "Το Σόι μου"). !! Βεβαια γίνεται απλά ανταλλαγή μνμάτων..
Ποτε δεν καταλαβα πως λειτουργουν οι δημοσιες συζητησεις μιας και σε οποια ειχα γραφτει δεν μπορουσα να γραψω παραμονο να βλεπω τι γραφουν. θα εχει ενδιαφερον
Μη σκοτώνεστε, υπάρχει και το Zello για τις δύσκολες ώρες. Walkie Talkie style και έχω την οικογένεια όλη ανά πάσα στιγμή online. Όπως και όποιες και όσες ομάδες θέλω να φτιάξω. Το κυριότερο είναι ότι είναι πολύ ελαφρύ στα data και το χρησιμοποιείς άνετα και με 2G.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!