Δεν ξέρω άμα μπορεί να γράψει εξίσου καλά σε motorsports όταν υπάρχει αέρας και κραδασμοι πχ η gopro hero2 που έχω σε αυτά είναι απίστευτη.. Αλά για να τις βάλω WiFi κοστίζει όσο να πάρω την xiaomi και έτσι θα μπορούσα να έχω 2
Xiaomi Yi Action Camera
-
-
Η αλήθεια είναι ότι έναν θόρυβο τον έχει.στο αμάξι με πολύ αέρα αλλά λίγα χιλιόμετρα ακούγεται.Όχι σαν την ψηφιακή μου αλλά ακούγεται
Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsopirs έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι έναν θόρυβο τον έχει.στο αμάξι με πολύ αέρα αλλά λίγα χιλιόμετρα ακούγεται.Όχι σαν την ψηφιακή μου αλλά ακούγεται
Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φαντάζομαι λέγοντας "θόρυβο", εννοείς τον φυσικό ήχο? Μάλλον δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα για μένα αυτό, ωστόσο ακούγεται λογικό εάν είναι μέσα στα όρια... -
Εννοώ το βουητό του αέρα
-
Ο/H tsopirs έγραψε:
Εννοώ το βουητό του αέρα
Μέσα στο αυτοκίνητο (δηλαδή η κάμερα προσκολημμένη επάνω στο παμπρίζ) υπάρχει βουητό του αέρα? -
Όχι μέσα στο αμάξι δεν ακούς τίποτα
Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδες καμια θηκη εκτος της αυθεντικης που να ειναι αδιαβροχη σε βαθος μεχρι 3 μετρα και να ειναι απο ευρωπαικο μαγαζι και να ερχεται και γρηγορα ! ξερω ζηταω πολλα αλλα σημερα εφτασε αεροδρομιο και ειναι hype !
-
Παρουσιαστηκε και η δυο με 4Κ και πολλά νέα χαρακτηριστικά
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παρέλαβα και εγώ πριν μερικές μέρες με διάφορα παρελκόμενα. Σήμερα τη σύνδεσα με την εφαρμογή. Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1. Τη φορτιζουμε ανοικτή ή κλειστή?Όταν φορτίζει ανάβει κάποιο λαμπάκι? Γιατί την έχω βάλει κλειστή αλλά δεν βλέπω κάποια ένδειξη ότι φορτίζει.
2. Οι αναβαθμίσεις έρχονται αυτόματα ή περνάμε εμείς κάποιο firmware?
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Όπως θες την φορτίζεις.κανονικά ανάβει το δακτυλίδι γύρω απο το κουμπί ενεργοποίησης με κόκκινο όταν φορτίζει.μέσα απο την εφαρμογή και απο το κινητό κάνουμε αναβάθμιση την κάμερα αν και με της τελευταίας εκδόσεις δεν μου έχει βγάλει κάτι και είναι πολυ μπερδεμα
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsopirs έγραψε:
Όπως θες την φορτίζεις.κανονικά ανάβει το δακτυλίδι γύρω απο το κουμπί ενεργοποίησης με κόκκινο όταν φορτίζει.μέσα απο την εφαρμογή και απο το κινητό κάνουμε αναβάθμιση την κάμερα αν και με της τελευταίας εκδόσεις δεν μου έχει βγάλει κάτι και είναι πολυ μπερδεμα
Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Thanks. Είχα πρόβλημα με το καλώδιο φόρτισης, έβαλα ένα άλλο εδώ και καιρό και δουλεύει όπως λες, ανάβει κόκκινο χρώμα το δακτυλίδι και όταν φορτίσει σβήνει. UPDATE του firmware έβγαλε ένα όταν την πρωτοανοιξα, έκτοτε δεν έχει έρθει άλλο.
Πάντως κάποια σχόλια όσο καιρό την χρησιμοποιώ: πολύ καλή για τα λεφτά της, η ποιότητα βίντεο και φώτο θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Ειδικά οι Υποβρύχιες λήψεις είναι Όλα τα λεφτά. Η εφαρμογή μετα τα τελευταία updates λειτουργεί απροβλημάτιστα και συνδέεται ακαριαία με την κάμερα.
Στα αρνητικά, η μικρή διάρκεια μπαταρίας, η κάμερα ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες όταν είναι ανοικτή και η μπαταρία αποφορτίζεται Ακόμα και αν η κάμερα είναι κλειστή (Για το τελευταίο υπάρχει fix)
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα