Xiaomi Yi Action Camera
-
-
Την έχω Εγώ σε αυτό το χρώμα..Είναι πάρα πολύ καλή και μικρή.έχει πολύ καλές δυνατότητες και τραβάει μέχρι 2Κ πλέον
Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsopirs έγραψε:
Την έχω Εγώ σε αυτό το χρώμα..Είναι πάρα πολύ καλή και μικρή.έχει πολύ καλές δυνατότητες και τραβάει μέχρι 2Κ πλέον
Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θέλεις πες μας μερικές εντυπώσεις... Σε τι συσκευή την έχεις συνδεδεμένη? Στο αυτοκίνητο την έχεις χρησιμοποιήσει? Είναι βολική για το αυτοκίνητο? (π.χ. να τραβάς βίντεο την πορεία που κάνεις κ.λ.π.) -
Την χρησιμοποίησα για της διακοπες μου στην Κάρπαθο μαζί με ένα σελφομπαστουνο..Δεν έχω βάση για το αμάξι η κάτι άλλο.πιο πολύ την πήρα για καρώ από το νερό..Εικόνα δεν έχει πρέπει να την συνδέσεις στο κινητό για να δεις τι θα τραβήξει..βολική,μικρή με πολύ καλή Εικόνα..βέβαια καιει αρκετά εύκολα την μπαταρία
αλλά εντάξει είναι και 1000mha
Nα και ένα βιντεάκι
Ο/H tsopirs έγραψε:
Την χρησιμοποίησα για της διακοπες μου στην Κάρπαθο μαζί με ένα σελφομπαστουνο..Δεν έχω βάση για το αμάξι η κάτι άλλο.πιο πολύ την πήρα για καρώ από το νερό..Εικόνα δεν έχει πρέπει να την συνδέσεις στο κινητό για να δεις τι θα τραβήξει..βολική,μικρή με πολύ καλή Εικόνα..βέβαια καιει αρκετά εύκολα την μπαταρία
αλλά εντάξει είναι και 1000mha
Nα και ένα βιντεάκι
Μια χαρά βίντεο! Πολύ μου αρέσει! Μπράβο σου!
Το σελφομπάστουνο να υποθέσω ότι δεν είναι της Xiaomi, αφού δεν είναι αδιάβροχο. Είναι κάποιο επώνυμο το δικό σου ή όχι? Δουλεύει σωστά γενικά?
Επίσης ένα άλλο θέμα που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Αν τη βάλω στο αυτοκίνητο, μπορώ να την έχω συνδεδεμένη συνέχεια στο φορτιστή και συγχρόνως να καταγράφει ή όχι, έτσι ώστε να μην με απασχολεί η αυτονομία της μπαταρίας της? -
Είναι απλό μπαστούνι και είναι της gopro..18ευρώ από eBay δίχως bt ..βλακεία έκανα.
Ναι μπορείς κανονικά να την έχεις στο φορτιστή και να δουλεύει
Ο/H tsopirs έγραψε:
Είναι απλό μπαστούνι και είναι της gopro..18ευρώ από eBay δίχως bt ..βλακεία έκανα.
Ναι μπορείς κανονικά να την έχεις στο φορτιστή και να δουλεύει
Το άλλο θέμα που ρώτησα το γνωρίζεις? Εάν φορτίζεται, μπορεί συγχρόνως να καταγράφει? -
Ναι,το εχω γράψει
-
Ο/H tsopirs έγραψε:
Νομίζω ότι μέχρι 1080π λέει ποτέ πήγε στα 2κ -
Με το τελευταίο firmware update έχει προστεθεί και 2Κ ανάλυση στο βίντεο.
Δείτε στο επίσημο site τι νέο βάζει σε κάθε firmware update η xiaomi. -
Ναι στα τελευταία πρόσθεσαν αρκετά πράγματα και 2Κ και πολλά άλλα..κάτι πρέπει να κάνουν με τον χειρισμό..έστω να αλλάξουν ηχους ανάμεσα στο βίντεο και στην φώτο..με την μπαταρία καίει πολύ..1000 μεν αλλά ούτε οθόνη έχει ούτε τίποτα..σε time lapse με κλειστά λαμπάκια και wifi πάνω από 1.30 δεν πρέπει να βγάζει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα