Διαφήμιση

Σπασμένη οθόνη

• Ο/H leongr έγραψε:

καλησπερίζω το φόρουμ

για να μην ανοίγω νέο νήμα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να αναλαμβάνει αλλαγή οθόνης σε mi4i

να παραγγείλω ανταλλακτικό και να το κάνω μόνος μου δεν παίζει δυστυχώς σαν σενάριο
      Για πάρε ένα τηλέφωνο ΕΔΩ να δεις . Λένε ότι ασχολούνται με κινέζικα
    • Παιδια οσοι δεν εχετε πειρα μην κανετε αποπειρα επισκευης. Μπορει να μην ειναι κ εγχειριση καρδιας αλλα θελει αρκετη λεπτομερεια κ προσεκτικες κινησεις τις οποιες μονο καποιος με εμπειρια μπορει να τις κατεχει. δεν λεει για μια λαθος κινηση να χασετε τα 30-40 ευρω του ανταλλακτικου. Για οσους παλι επιμενουνε να το προσπαθησουνε μονοι τους, να προσεξουνε τι τροπο θα διαλεξουνε για το κολλημα γυρω γυρω του νεου digitizer. Καποια μετριας ποιοτητας αυτοκολλητα ξεκολλανε με την παροδο του χρονου κ αρχιζει να εξεχει η οθονης σας ξαφνικα.
    • Ο/H PanosLa έγραψε:

Παιδια οσοι δεν εχετε πειρα μην κανετε αποπειρα επισκευης. Μπορει να μην ειναι κ εγχειριση καρδιας αλλα θελει αρκετη λεπτομερεια κ προσεκτικες κινησεις τις οποιες μονο καποιος με εμπειρια μπορει να τις κατεχει. δεν λεει για μια λαθος κινηση να χασετε τα 30-40 ευρω του ανταλλακτικου. Για οσους παλι επιμενουνε να το προσπαθησουνε μονοι τους, να προσεξουνε τι τροπο θα διαλεξουνε για το κολλημα γυρω γυρω του νεου digitizer. Καποια μετριας ποιοτητας αυτοκολλητα ξεκολλανε με την παροδο του χρονου κ αρχιζει να εξεχει η οθονης σας ξαφνικα.
      ...και να μπάζει και σκόνη...
    • Διαφήμιση
    • έχοντας αλλάξει εκατοντάδες οθόνες θα σου προτείνω να αντικαταστήσεις το set οθονη-digitizer μαζί.
      Γνησιο ή OEM δεν θα εντοπίσεις διαφορα στην εικόνα.
      Ίσως όμως έχει μία μικρή διαφορά στο digitizer ......αμελητέα.
      Τα γνησια φερουν το mi λογοτυπο στην όψη
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Χρήστο στις μερες μας πανω απο το 75% των κινητων εχει μαζι κολλημενη την LCD κ το Digitizer. Αυτο σαν πρωτη σκεψη ειναι αδικο γιατι αν σου σπασει το τζαμακι πετας με αυτο κ την εσωτερικη σου οθονη που δουλευει μια χαρα κ ανεβαινει κατα πολυ το κοστος ανταλλακτικου. Απτην αλλη ομως αυτο εγινε για τον λογο που ανεφερε λιγο πιο πανω ο Αντωνης.Δηλαδη οι εταιριες αρχισανε να τοποθετουνε συγκολλημενα τα 2 μερη για την αποφυγη εισοδου σκονης. Υπαρχουνε κ μερικες περιπτωσεις κινητων που σπαει λογω υπερβολικης ευαισθησιας η εσωτερικη LCD οθονη κ το Digitizer παραμενει αθικτο. Το εχω δει σε αρκετα THL,λιγα HUAWEI, λιγα LG κ κατι ξεκαρφωτα noname κ κλωνους.
    • PanosLa κάποια από τα εργαλεία μου... μονο το volcano BOX λείπει κι εκλεισε η συλλογή.. :-)

θα τα ανεβάσω με hyperlink σε άλλον server

Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

PanosLa κάποια από τα εργαλεία μου... μονο το volcano BOX λείπει κι εκλεισε η συλλογή.. :-)

θα τα ανεβάσω με hyperlink σε άλλον server

Παραθέτω τα links

1. i.imgsafe.org/719254c.jpg
      2. i.imgsafe.org/72c7bd6.jpg
      3. i.imgsafe.org/73a8d2a.jpg
      4. i.imgsafe.org/74e56d4.jpg
      5. i.imgsafe.org/755d91a.jpg
      6. i.imgsafe.org/7664e13.jpg
      7. i.imgsafe.org/783a376.jpg
      8. i.imgsafe.org/799c577.jpg
      9. i.imgsafe.org/7939652.jpg
      10. i.imgsafe.org/7bc54f1.jpg

Ώ ρε φίλε, συλλογή δες..... 8o Θα ξέρω από εδώ και μετά, αν πάθει κάτι η οθόνη μου θα έρθει πακέτο σπίτι σου! (Τι τεχνικά κέντρα και βλακείες!) :D

Ο/H PanosLa έγραψε:

Χρήστο στις μερες μας πανω απο το 75% των κινητων εχει μαζι κολλημενη την LCD κ το Digitizer. Αυτο σαν πρωτη σκεψη ειναι αδικο γιατι αν σου σπασει το τζαμακι πετας με αυτο κ την εσωτερικη σου οθονη που δουλευει μια χαρα κ ανεβαινει κατα πολυ το κοστος ανταλλακτικου. Απτην αλλη ομως αυτο εγινε για τον λογο που ανεφερε λιγο πιο πανω ο Αντωνης.Δηλαδη οι εταιριες αρχισανε να τοποθετουνε συγκολλημενα τα 2 μερη για την αποφυγη εισοδου σκονης. Υπαρχουνε κ μερικες περιπτωσεις κινητων που σπαει λογω υπερβολικης ευαισθησιας η εσωτερικη LCD οθονη κ το Digitizer παραμενει αθικτο. Το εχω δει σε αρκετα THL,λιγα HUAWEI, λιγα LG κ κατι ξεκαρφωτα noname κ κλωνους.
      Εγώ το έχει δεί σε Lenovo A816, Nokia Lumia 535 και πάει λέγοντας, δυστηχώς οι εταιρίες το κάνουν και για μέτρα ασφαλείας (όπως σκόνη που ανέφερες γιατί υπάρχουν περιπτώσεις όπως τότε θυμάμαι το 4X μου το οποίο μετά από αντικατάσταση digitizer, πάνω στον μήνα γέμισε κόκκους σκόνης), όπως επίσης για λόγους συμβατότητας (π.χ. κάποιος θέλει την γνήσια οθόνη LCD με κόστος 100€ και digitizer των 10€ και μετά κλαίγεται στον τεχνικό και στην εταιρία λέγοντας μακ@κίες) αλλά και θέμα κόστους! (Άλλο να βγαίνει μαζί και άλλο ξεχωριστά!) :rolleyes:
      Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
      Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
      Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
      Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)

Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pechr έγραψε:

PanosLa κάποια από τα εργαλεία μου... μονο το volcano BOX λείπει κι εκλεισε η συλλογή.. :-)

Ο/H Dev1l έγραψε:

Ώ ρε φίλε, συλλογή δες..... 8o Θα ξέρω από εδώ και μετά, αν πάθει κάτι η οθόνη μου θα έρθει πακέτο σπίτι σου! (Τι τεχνικά κέντρα και βλακείες!) :D

Ο/H PanosLa έγραψε:

Εγώ το έχει δεί σε Lenovo A816, Nokia Lumia 535 και πάει λέγοντας, δυστηχώς οι εταιρίες το κάνουν και για μέτρα ασφαλείας (όπως σκόνη που ανέφερες γιατί υπάρχουν περιπτώσεις όπως τότε θυμάμαι το 4X μου το οποίο μετά από αντικατάσταση digitizer, πάνω στον μήνα γέμισε κόκκους σκόνης), όπως επίσης για λόγους συμβατότητας (π.χ. κάποιος θέλει την γνήσια οθόνη LCD με κόστος 100€ και digitizer των 10€ και μετά κλαίγεται στον τεχνικό και στην εταιρία λέγοντας μακ@κίες) αλλά και θέμα κόστους! (Άλλο να βγαίνει μαζί και άλλο ξεχωριστά!) :rolleyes:

Xρηστο περιπου τα ιδια εργαλεια εχουμε πανω κατω :) Devil με το Lenovo π ανεφερες εχεις δικιο μου εχει τυχει 2-3 φορες σε καποια Golden Warrior s8. Απο τα αγαπημενα μας Xiaomi εχω αλλαξει μονο οθονες σε mi3 κ mi4.
    • παιδια καλησπερα, εχω ενα μι4 που μου εβγαλε κιτρινιλα η οθονη...το κινητο εχει θεωρητικα ακομα εγγυηση αλλα τωρα δε ψηνομαι πολυ να το στειλω κινα και να ειμαι κανα διμηνο χωρις κινητο...κανεις καμμια ιδεα που μπορω να βρω αυθεντικη οθονη?

βλεπω στο ebay κατι οθονες στα 20ε αλλα δε ξερω αν ειναι γνησιες...
    • Ο/H Pa Vou έγραψε:

παιδια καλησπερα, εχω ενα μι4 που μου εβγαλε κιτρινιλα η οθονη...το κινητο εχει θεωρητικα ακομα εγγυηση αλλα τωρα δε ψηνομαι πολυ να το στειλω κινα και να ειμαι κανα διμηνο χωρις κινητο...κανεις καμμια ιδεα που μπορω να βρω αυθεντικη οθονη?

βλεπω στο ebay κατι οθονες στα 20ε αλλα δε ξερω αν ειναι γνησιες...
      Για γνησιο ανταλλακτικό δες Εδω
    • Ο/H michael έγραψε:

Για γνησιο ανταλλακτικό δες Εδω
      είναι αξιόπιστη σελίδα? θέλω για το Μι3
      και δεν βλέπω πουθενά μεταφορικά
      Xiaomi Mi5 64gb Prime
      Xiaomi Redmi Note 4 Pro
    • Διαφήμιση