Καλη σας ημερα .Στο aliexpress πουλανε την κινεζικη εκδοση tdlte με πολυγλωσικη ρομ ρουταρισμενη και ξεκλειδωμενες τις δικες μας μπαντες.γινεταΙ ΑΥΤΟ?ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?αν σε κινεζικο td lte περασω την δικη σας ρομ θα ανοιξει και τις δικες μας μπαντες? αν ειναι ετσι το κινητο βγαινει αρκετα φθηνοτερα/.
Redmi note 2 Tdlte σε FDDLTE
-
-
Επειδή το θέμα με τις μπάντες είναι θέμα hardware δεν νομίζω να γίνεται αυτο...
-
το γραφουν 2 πωλητες τι να πω πιστευω καπως γινεται δειτε τα link
aliexpress.com/item/Original-X…2114.01020208.3.28.OeyNxC
aliexpress.com/item/Original-X…01407_1,201444_5,201409_4 -
Ακόμα και να γινεται. Ας πουμε ότι είναι έτσι η κατάσταση ... θα παίζει στην Ελλάδα?? Εχεις διάθεση να το διακινδυνεύσεις?
-
Αν ήξερα ποια τον βάζουν για να μπορούν να πειράξουν τις μπάντες το διακυνδυνευα .Αλλά δεν ξέρω οπότε μάλλον θα πάρω το κανονικό 153 δολλαρια
-
Ρε παιδιά. Στην τελευταία ρομ δεν μπορώ να λάβω κανονικά μηνύματα.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Όχι από το alixpress πουλάνε ανακατασκευή και μεταχείρισμενα και χαλασμένα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H lampisd έγραψε:
Καλη σας ημερα .Στο aliexpress πουλανε την κινεζικη εκδοση tdlte με πολυγλωσικη ρομ ρουταρισμενη και ξεκλειδωμενες τις δικες μας μπαντες.γινεταΙ ΑΥΤΟ?ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?αν σε κινεζικο td lte περασω την δικη σας ρομ θα ανοιξει και τις δικες μας μπαντες? αν ειναι ετσι το κινητο βγαινει αρκετα φθηνοτερα/.
Σχόλιο 1ο:
Αν στο παρακάτω πίνακα (που τον έφτιαξα πρόχειρα για σένα!) βρεις κοινή μπάντα και συχνότητα ...πάρτο το κινητό! Θα δουλέψει! (και θα είναι το πρώτο TDD που θα δουλεύει στην Ευρώπη!)
Σχόλιο 2ο:
Εγώ εμπιστεύομαι περισσότερο το πρεζάκι της λαϊκής που πουλάει κλεμμένα κινητά, απο τους εμπόρους του Aliexpress!!! (Είναι τυχαίο άραγε ότι οι περισσότεροι χρήστες που την έχουν "πατήσει" αγοράζοντας μαϊμούδες, έχουν ψωνίσει απο το Aliexpress?) -
Ο/H lampisd έγραψε:
ξεκλειδωμενες τις δικες μας μπαντες
Αν έχεις την εντύπωση ότι υπάρχουν αυτές οι μπάντες στη συσκευή, αλλά απλά είναι κλειδωμένες (και ο κινέζος λέει ότι θα τις ξεκλειδώσει), να ξέρεις ότι ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!
Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ να ξεκλειδώσει! Όπως σου είπε πολύ σωστά, λίγο παραπάνω ο Bodai, είναι θέμα hardware...
Είναι σαν να σου λέει ο κινέζος, "πουλάω ωραία κατσαρόλα που είναι ξεκλειδωμένη και μπορείς να κάνεις και ...moto cross!!!)ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δηλαδή!
-
Μακριά από Aliexpres για τέτοιες αγορές. Το πολύ πολύ καμία θηκούλα ή tempered κι αυτά κατόπιν ψαξίματος. Είναι αναξιόπιστοι οι περισσότεροι. Σαν να παίζεις ζάρια.
Για τις συχνότητες που υποστηρίζει οποιοδήποτε κινητό και αν υποστηρίζεται στη χώρα μας δες εδώ, υπάρχει λινκ για το εργαλείο που θα στο δείξει.
Συχνότητες 4G στην Ελλάδα. Δείτε αν τις υποστηρίζει το smartphone σας.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παρελαβα σημερα 3g-4g κανονικα κωδικος 2015052 το ολο κουφο ειναι οτι στο κουτι του εγραφε κανονικα fdd lte...Οποτε ισως καποιες παρτιδες να επαιζαν ολες τις μπαντες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0