Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μου φαίνεται σε κανένα 2μηνο δεν θα υπάρχει συμφουρίτης με άλλη συσκευή. Όλοι με Note 2 θα είμαστε.![]()
Ναι, όντως... Τουλάχιστον μέχρι να βγει η επόμενη συσκευή με Helio X20...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H GR_Macedon έγραψε:
Μου φαίνεται σε κανένα 2μηνο δεν θα υπάρχει συμφουρίτης με άλλη συσκευή. Όλοι με Note 2 θα είμαστε.![]()
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ναι, όντως... Τουλάχιστον μέχρι να βγει η επόμενη συσκευή με Helio X20...![]()
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geo221 ().
Ο/H geo221 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ναι, όντως... Τουλάχιστον μέχρι να βγει η επόμενη συσκευή με Helio X20...![]()
Όπα - όπα παιδιά, είμαι περήφανος και ευχαριστημένος με το Mi-3 μου (εγώ από Redmi Note_2, δεν ξέρω), αλλά μου την έσπασε το μοντέλο Note-Pro που δεν διαθέτει Radio-FM.
Ελπίζω να βγει στο μέλλον το Mi-5 με Radio-FM, και να πάψουν να κάνουν στην Xiaomi , ότι κάνει ο ανταγωνισμός (Samsung-Note-3 , LG), εμένα και πολλούς άλλους μας αρέσει να ακούνε Radio-FM χωρίς το internet να είναι συνέχεια στο On.
Ο/H tonydevolani έγραψε:
Ενταξει παιδια ολα καλα πρως το παρον. Μου εξηγησε πως δεν ειχε διαθεσιμη συσκευη και πως μου τη στειλανε σημερα, ενω μου εδωσε και to tracking number
Το ξερω πως ηταν αφελες το να καταθεσω χρηματα σε καποιον αγνωστο αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη λογο καπιταλ
Τωρα το πακετο θα σταλει μεσω sgpost
Εγω λογο του οτι βρισκομαι σε επαγγελματικο ταξιδι εθεσα ως σημειο παραλαβης τα ελτα της πολης μου.
Πιστευετε πως θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με την παραλαβη απο το ταχυδρομειο;
Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk