Γραμμές σε οθόνη
-
-
Έχεις αλλάξει rom μήπως είναι software πρόβλημα; Κάποιες φορές αυτό συμβαίνει όταν αλλάζεις εικόνα απότομα στη συσκευή και δεν προλαβαίνει να γίνει το refresh της νέας εικόνας.
Αυτό μπορεί να οφείλεται σε software δηλαδή στιγμιαίο του λειτουργικού ή σε hardware- πρόβληματική gpu αλλά αυτό θα στο έκανε συνέχεια!
Για πέρνα τη δική μας rom με factory reset για να δεις εαν "στρώσει" η κατάσταση! -
Ο/H gmi έγραψε:
Kαλησπέρα
Χθες απέκτησα ένα Mi4i
ωστόσο αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα.
Η οθόνη εμφανίζει οριζόντιες γραμμές σε όλο το μήκος της
οι οποίες χάνονται ή κολλάει και βλέπω μια μίξη από δυο διαφορετικά μενού (π.χ. lock screen kai home screen)
Κανε ένα full wipe και εγκατάσταση της ρομ και αν συνεχίσει να το κάνει τότε μπορείς να ανησυχείς για ΠΡΌΒΛΗΜΑ.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Hardware πρόβλημα μου "μυρίζει", ωστόσο κάνε αυτό που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω να δούμε πως θα πάει, αλλά μην καθυστερήσεις πολύ. Εάν τυχόν είναι hardware το πρόβλημα, το ταχύτερο που θα διεκδικήσεις νέα συσκευή απο το πωλητή, το καλύτερο αποτέλεσμα θα πάρεις...
-
Ο/H caeser έγραψε:
Hardware πρόβλημα μου "μυρίζει", ωστόσο κάνε αυτό που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω να δούμε πως θα πάει, αλλά μην καθυστερήσεις πολύ. Εάν τυχόν είναι hardware το πρόβλημα, το ταχύτερο που θα διεκδικήσεις νέα συσκευή απο το πωλητή, το καλύτερο αποτέλεσμα θα πάρεις...
Σημερα που έκανε αναβάθμιση σε miui 6.7 το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί. Μετά την αναβάθμιση δεν το ξανακάνει. Για να δουμε.
Sent from my Mi 4i using Tapatalk -
-
Ο/H gmi έγραψε:
Επίσης αν παρατηρήσετε στο πάνω μερος οθονης έχει μια περίεργη γραμμή.
Και να φανταστεί ότι το αγόρασαν από το επίσημο κατάστημα της xiaomi στο Χονγκ Κόνγκ.
Sent from my Mi 4i using Tapatalk
Πολύ καλή εξέλιξη... Τουλάχιστον δεν είναι θέμα hardware! -
Δυστυχώς το πρόβλημα επανεμφανίσθηκε, άρα μιλάμε για hardware.
Από μια πρόχειρη αναζήτηση μάλιστα στο google είδα ότι είναι αρκετά συνηθισμένο.
Κρίμα, ελπίζω μόνο να μου το αντικαταστήσουν όταν επιστρέψει στο Ηong Kong ο άνθρωπος μου που μου το αγόρασε από το επίσημο κατάστημα της Xiaomi. -
Ο/H gmi έγραψε:
Δυστυχώς το πρόβλημα επανεμφανίσθηκε, άρα μιλάμε για hardware.
Από μια πρόχειρη αναζήτηση μάλιστα στο google είδα ότι είναι αρκετά συνηθισμένο.
Κρίμα, ελπίζω μόνο να μου το αντικαταστήσουν όταν επιστρέψει στο Ηong Kong ο άνθρωπος μου που μου το αγόρασε από το επίσημο κατάστημα της Xiaomi.
Να σε ρωτήσω... Του έκανες full wipe, πριν την εγκατάσταση της νέας rom, όπως σου είπε παραπάνω ο GR Macedon ή απλά του έκανες αναβάθμιση στην επόμενη rom? -
-
Ο/H gmi έγραψε:
Κάνοντας μια απλή αναβάθμιση συντηρείς το τυχόν πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει στο software...
Ακολούθησε ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ τον οδηγό πιστά και αν μετά και απο αυτό συνεχίσει το πρόβλημα τότε η συσκευή πάει για αλλαγή... Αλλιώς, εάν φτιάχτεί το πρόβλημα την κρατάς και την χαίρεσαι! Καλή επιτυχία! -
Ο/H gmi έγραψε:
Δυστυχώς το πρόβλημα επανεμφανίσθηκε, άρα μιλάμε για hardware
Αν το πρόβλημα χάθηκε έστω και για λίγο τότε οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες να είναι πρόβλημα φλασαρισματος. Ακολούθησε πιστά το οδηγό που σου προτείνει ο @caeser
και πιστεύω θα φτιάξει..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα