Διαφήμιση

μεταβαση απο stable rom se developer rom

• μεταβαση απο stable rom se developer rom

γεια σας παιδια.εδω και αεκετο καιρο ειμαι κατοχος mi3 με πολλες επιτυχημενες αναβαθμισεις της stable rom.

θα ηθελα να αναβαθμισω παλι το κινητο μου αλλα να περασω την developer.

ειναι καλυτερη;;;εχει διαφορες;;;;και ποιες ειναι αυτες;;;;;

επισεις διαβαζω καποια σχολια για κολληματα και συσλυτουργια της developer rom.ισχυουν;;;;
      εν ολιγης αξιζει να το κανω;;;και αν οχι ποιος ο λογος να υπαρχουν και οι 2 rom και οχι μονο η stable;;;;;

επισεις υπαρχει περιπτωση με την αναβαθμιση της ρομ που εκανα τοσες φορες να εχει χαθει το recovery mode.(αυτο μου το ειπε ενας γνωστος αλλα δεν δοκιμασα να μπω στο μενου γιατι δεν χρειαστηκε)
      συγνωμη για της ερωτησεις μου αλλα θελω να ειμαι σιγουρος και να μην παθει τιποτα το κινητο μου.
    • Θετική απάντηση
      Η βασική διαφορά είναι ότι μια developer είναι μια rom σε εξέλιξη/development. Απολαμβάνεις όλα τα τελευταία σε αντάλλαγμα κάποιες δυσλειτουργίες και ίσως αστάθεια. Για έναν προγραμματιστή οι developer είναι ο τρόπος να δοκιμάσει και να τελειοποιήσει την δουλειά του.
      Για έναν χρήστη είναι ο τρόπος του να βοηθήσει στην εξέλιξη της rom.

Αν είσαι συντηρητικός χρήστης θα έλεγα να μείνεις με την stable. Ετσι και αλλιώς όλα τα "καλούδια" των developer κάποια στιγμή ενσωματώνονται στις stable. Καποια στιγμή όλοι θα έχουν Miui 7. Στην παρούσα φαση την απολαμβάνουν κάποιοι λίγοι. Τυχεροί? Ίσως!!?

Οσον αφορά το recovery δεν νομιζω να έχει χαθεί.

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην caeser ()
      Αιτία: Εμπεριστατωμένη και ουσιαστική απάντηση!