Διαφήμιση

ΑΓΟΡΑ xiaomi mi4 3G

• ΑΓΟΡΑ xiaomi mi4 3G

Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίτες,

Θα ήθελα να αγοράσω το xiaomi mi 4 3G 16gb με 3GB RAM από το vickmall.είμαι κάτοχος iphone 4 8gb και θα ήθελα να κάνω την μετάβαση σε xiaomi.όποιος είναι κάτοχος του Μi4 θέλω να μου πει εντυπώσεις και φυσικά εαν μου το προτείνετε να το αγοράσω.Η χρήση που θα προορίζεται το κινητό είναι για browsing,φωτογραφίες,ομιλία και εφαρμογές.Επίσης θα με ενδιέφερε κι ενα δικαρτο κινητό κι απ'οτι εχω δει το redmi note 2 είναι μια καλή επιλογή και σε καλή τιμή.Συγκρίνοντάς το όμως (το redmi note 2) με το Mi4 ποιό από τα δύο υπερισχύει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) :)
    • Προσωπικά είμαι πολύ ικανοιποιημένος απο το κινητό. Πολύ καλή κατασκευή, καλό μέγεθος και πραγματικά πολύ καλό λειτουργικό (πακέτο). Τα παιδιά εδώ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με την μετάφραση και όχι μόνο. Επίσης μπορώ να σου πω ότι το Vickmall είναι μια πολύ καλή επιλογή για να παραγγείλεις το κινητό. Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ ικανοποιημένος Μπορείς να δεις στο τέλος της σελίδας του κινητού στο Vickmall κάποια σχόλια που έχουν κάνιε Έλληνες αγοραστές.
      Επομένως εγώ σου πρότείνω να το πάρεις το κινητό , θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος. Επειδή δεν έχουν περάσει και πολλά κινητά απο τα χέρια μου αυτό που δεν μπορώ να σου πω είναι για την ποιότητα της κάμερας σε σχέση με άλλα κινητά. Σαν ποιότητα οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές , αλλά όπως έχω ξαναπεί το κινητό δεν είναι φωτογραφική μηχανή. Redmi note 2 μεγαλύτερο σαν μέγεθος (κινητό και οθόνη) καλύτερο επεξεργαστή αλλά πιστεύω ότι είναι κατώτερο ποιοτικά , έχει λιγότερη μνήμη απο το MI4 για οθόνη και κάμερα δεν ξέρω αλλά γενικά παίζει σε κατώτερη κατηγορία.
    • Είναι και οι δύο ΠΟΛΥ καλές συσκευές! Τo Μi4, αν και παλιότερο μοντέλο κατά σχεδόν ένα χρόνο παραμένει μοντέρνο, σύγχρονο, ταχύτατο, ποιοτικό και με πολύ καλά επι μέρους specs.
      Το Note2, αν και σε κατώτερη κατηγορία, λόγω ποιότητας και χαμηλώτερης τιμής σε σύγκριση με το Mi4, διακρίνεται για τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επεξεργαστή του(!!!), και φυσικά είναι πρωτοπόρο στα specs αφού έχει 4G LTE και δέχεται και 32GB εξωτερική κάρτα SD, πράγμα που διευκολύνει πολύ την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου (που αποτελεί ένα απο τα μεγάλα μειονεκτήματα του Mi4). Έχει μισή ίντσα μεγαλύτερη οθόνη απο Mi4 και μένει να δούμε και στη πράξη πως ο Helio X10 (o επεξεργαστής του) συνεργάζεται με την 13MP κάμερα που φοράει, έναν τομέα που είναι απο τα δυνατά σημεία του Mi4!!!
      Για καθημερινή χρήση και οι δύο συσκευές θα τα βγάλουν πέρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και ας υπολείπεται κατά 1 ολόκληρο MB σε μνήμη ram ο Note2.
      H επιλογή είναι δική σου.. .:-)
    • Διαφήμιση
    • Εγώ είχα το iPhone 4 και πήρα το mi4 4g απλά πας σε αλο επίπεδο είναι εκπληκτικό πολύ γρήγορο πολύ καλή η miui εδώ από τα παιδιά θα σε ευχαρίστηση πάρα πολύ η συσκευή
    • Ο/H marsele έγραψε:

Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίτες,

Θα ήθελα να αγοράσω το xiaomi mi 4 3G 16gb με 3GB RAM από το vickmall.είμαι κάτοχος iphone 4 8gb και θα ήθελα να κάνω την μετάβαση σε xiaomi.όποιος είναι κάτοχος του Μi4 θέλω να μου πει εντυπώσεις και φυσικά εαν μου το προτείνετε να το αγοράσω.Η χρήση που θα προορίζεται το κινητό είναι για browsing,φωτογραφίες,ομιλία και εφαρμογές.Επίσης θα με ενδιέφερε κι ενα δικαρτο κινητό κι απ'οτι εχω δει το redmi note 2 είναι μια καλή επιλογή και σε καλή τιμή.Συγκρίνοντάς το όμως (το redmi note 2) με το Mi4 ποιό από τα δύο υπερισχύει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) :)

Έχε υπόψιν σου οτι αυτή η προσφορά/τιμή ισχύει για το μοντέλο ΧΩΡΙΣ 4G. απλά στο επισημαίνω μπας και δεν το έχεις προσέξει
    • Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τα σχόλια σας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας χρειαστώ ξανά μόλις αγοράσω το κινητό.Προσανατολίζομαι περισσότερο για το xiaomi mi4 από αυτά τα site vickmall και minideal.σκεφτόμουν την αγορά του 3G λόγω μνήμης RAM που είναι στα 3GB σε σύγκριση με το 4G που είναι 2GB RAM.Βρήκα βέβαια κι αυτό που αναφέρει στα χαρακτηριστικά ότι είναι 4G και με 3GB RAM.Ποιο από αυτά είναι η καλύτερη επιλογή;
    • Ο/H marsele έγραψε:

Ποιο από αυτά είναι η καλύτερη επιλογή;

Η καλύτερη επιλογή είναι πάντα αυτή που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου φίλε μου. Αν παίζεις μεγάλα και απαιτητικά παιχνίδια θα σου φανούν χρήσιμα τα εξτρα Gb της μνήμης. Αν από την άλλη χρειάζεσαι το διαδίκτυο εκτός σπιτιού τότε το 4G μπορεί να σου λύσει τα χέρια (σταδιακά θα βελτιωθεί η κάλυψη!! @caeser ακούς??)
      Το Mi-4 είναι μια πολύ καλή συσκευή σε όποια έκδοση και αν είναι αυτό και θα σε ευχαριστήσει αφάνταστα..
    • Διαφήμιση