Διαφήμιση

Xiaomi Mi Bluetooth Headset

• Review
    • Xiaomi Mi Bluetooth Headset

Επισκόπηση της Ακουστικό Bluetooth XiaomiΑΠΟ aleksgiab

Xiaomi εισήγαγε πρόσφατα ένα νέο ακουστικό Bluetooth για να ανταγωνιστεί με το ομοειδές των Jabra και Plantronics. Το σετ hands-free είναι θετικά φτερό βάρος, και ζυγίζει μόνο 6,5 γραμμάρια καθαρού βάρους. Η συσκευή υποστηρίζει Bluetooth 4.1 και υποστηρίζει Xiaomi ένα χρόνο αναμονής 180 ώρες και χρόνο ομιλίας 5 ωρών για τη συσκευή. Xiaomi λέει ότι παίρνει τη συσκευή περίπου 2 ώρες για να φορτιστεί πλήρως, και η εταιρεία έχει τιμή τη συσκευή σε μια εξαιρετικά προσιτή 79 γιουάν ( 13€ ). Η συσκευή έρχεται σε ένα λευκό κουτί από χαρτόνι, το οποίο φέρει το γνωστό χαρακτηριστικό λογότυπο της Xiaomi.Στο πίσω μέρος της συσκευασίας του προϊόντος, μπορούμε να δούμε τις πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή. Η συγκεκριμένη μονάδα έχει κατασκευαστεί από την Dongguan Επιστήμης και Τεχνολογίας Co, Ltd. Με το άνοιγμα της συσκευασίας, μπορείτε να δείτε το ίδιο το ακουστικό. Το ακουστικό υποδεικνύει με μπλε ενδεικτική λυχνία LED όταν είναι συνδεδεμένο με μια συσκευή όπως ένα smartphone μέσω Bluetooth, και θα ανάβει κόκκινο κατά τη φόρτιση. Αυτό είναι το πώς το ακουστικό μοιάζει χωρίς το κάλυμμα. Το ακουστικό έρχεται με ένα κουμπί στο πάνω μέρος, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη με το κεφάλι. Στο κάτω μέρος του ακουστικού, στη θέση όπου θα υπάρξει παραδοσιακά ένα μικρόφωνο, Xiaomi έχει συμπεριλάβει ένα micro USB θύρα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φορτίσετε τη συσκευή. Τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στο πακέτο είναι αρκετά απλή, σε μικρή USB για καλώδιο micro USB για φόρτιση, και τρία διαφορετικά μεγέθη μανίκια σιλικόνης, τα οποία έρχονται σε S (small), Μ (μέσο) και L (large). Η συσκευασία περιέχει επίσης ένα εγχειρίδιο οδηγιών για να ξεκινήσετε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα συγχρονισμό στη συσκευή σας. Εκτός από τη συμμετοχή σε τηλεφωνικές κλήσεις, το ακουστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούτε μουσική, όμως, η συσκευή δεν υποστηρίζει στερεοφωνική έξοδο, έτσι θα πρέπει να κάνουν με Mono ακουστικό ήχο, δυστυχώς. Συνολικά, το ακουστικό Bluetooth Xiaomi είναι μια πρακτική συσκευή, η οποία φαίνεται καλό και έχει ένα καθαρό ήχο για τις καθημερινές απαιτήσεις. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή, και είναι άνετο για να
      φορέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω της κατασκευής του ελαφρού βάρους.
      Images
      • Xiaomi-Bluetooth-Headset-2-KK.jpg

18,92 kB, 600×363, viewed 186 times
      • Xiaomi-Bluetooth-Headset-4-KK.jpg

15,64 kB, 600×455, viewed 174 times
      • Xiaomi-Bluetooth-Headset-3-KK.jpg

28,3 kB, 600×448, viewed 177 times
      • Xiaomi-Bluetooth-Headset-15-KK.jpg

13,29 kB, 600×426, viewed 161 times
      • Xiaomi-Bluetooth-Headset-8-KK.jpg

13,78 kB, 600×461, viewed 213 times
      • Xiaomi-Bluetooth-Headset-10-KK.jpg

20,23 kB, 600×400, viewed 194 times
      • Xiaomi-Bluetooth-Headset-11-KK.jpg

24,62 kB, 600×428, viewed 162 times
      • Xiaomi-Bluetooth-Headset-12-KK.jpg

15,39 kB, 600×436, viewed 176 times
      • Xiaomi-Bluetooth-Headset-13-KK.jpg

14,37 kB, 600×406, viewed 174 times
      • Xiaomi-Bluetooth-headset-14.jpg

12,75 kB, 600×386, viewed 173 times
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ελπιζω να παρω κανα μεταλλιο...χιχιχιχι

• Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Απο που το πήρες? Για στείλε url...

Με το έφερε ένας φίλος...

• Το είχα παραγγείλει στις 27 Ιουνίου, απο κάποιον κινέζο στο ebay, αλλά δεν το έστειλε ποτέ και μου έκανε refund...
      Έκτοτε δεν ασχολήθηκα πάλι, αλλά θέλω ένα...

Images
      • Image12.jpg

57,48 kB, 1.024×602, viewed 183 times
    • Νομίζω στο ibuyglo κάπως έτσι λέγεται το κατάστημα... 25€ με κόστισε...

• Διαφήμιση
    • Ή κοπέλα όπου μιλάει μέσα είναι πολύ γλυκιά κινέζουλα...να δω τι παίζει από μετάφραση σαν συσκευή δεν βρικα κάτι...

• Ο/H aleksgiab έγραψε:

Ή κοπέλα όπου μιλάει μέσα είναι πολύ γλυκιά κινέζουλα...να δω τι παίζει από μετάφραση σαν συσκευή δεν βρικα κάτι...

Πρόσεχε... θέλουν να μας αποπροσανατολίζουν οι γλυκιές κινέζικες φωνούλες! Χαχαχα!
      Απο μετάφραση δεν νομίζω να παίζει κάτι, αλλά εάν τυχόν βρεις κάτι, πες το και σε μας.. :)
    • Ο/H aleksgiab έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Απο που το πήρες? Για στείλε url...

Με το έφερε ένας φίλος...

Σε το έφερε ένας φίλος και μετά πήγατε για μπουγάτσα με κιμά, παλιοσαλονικιέ; :D

Με γεια το νέο σου κόσμιμα. Πολύ σικάτο.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ωραίο εργαλείο φαίνεται! Αν χρειαζόμουν το έπαιρνα με κλειστά μάτια! Απλά τώρα έχω ένα plantronics M55 οπότε δεν το χρειάζομαι.
      Υπόψιν οτι το έχει στο gearbest σε ΠΟΛΥ καλη τιμή (13 ευρώ)--> @caeser + όποιος άλλος σκέφτεται την αγορά του!
      Ωραίο η παρουσίαση αλλά θέλει διορθώσεις αρκετές(φαίνεται σαν copy/paste απο google translate :| ) και μορφοποίηση!
      Δούλεψε το καθημερινά να μας πεις την άποψη σου για διάρκεια μπαταρίας,άνεση,ποιότητα κλήσεων!!
      Μεγειά και καλοδούλευτο!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ωραίο εργαλείο φαίνεται! Αν χρειαζόμουν το έπαιρνα με κλειστά μάτια! Απλά τώρα έχω ένα plantronics M55 οπότε δεν το χρειάζομαι.
      Υπόψιν οτι το έχει στο gearbest σε ΠΟΛΥ καλη τιμή (13 ευρώ)--> @caeser + όποιος άλλος σκέφτεται την αγορά του!
      Ωραίο η παρουσίαση αλλά θέλει διορθώσεις αρκετές(φαίνεται σαν copy/paste απο google translate :| ) και μορφοποίηση!
      Δούλεψε το καθημερινά να μας πεις την άποψη σου για διάρκεια μπαταρίας,άνεση,ποιότητα κλήσεων!!
      Μεγειά και καλοδούλευτο!

Έψαξα αλλά δεν το βρίσκω στο Gearbeast... X(