εχω εγκατεστημενη την 1.8.441 αν εννοεις το mifit. Ποια να εβαζα
Πρόβλημα συγχρονισμού Mi Band
-
-
Ο/H elpa02 έγραψε:
εχω εγκατεστημενη την 1.8.441 αν εννοεις το mifit. Ποια να εβαζα
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Προφανως οχι απο το play store εε?
Sent from my S308 using Tapatalk -
Ο/H elpa02 έγραψε:
Προφανως οχι απο το play store εε?
Sent from my S308 using Tapatalk
Γίνε VIP!!!
Πολλες φορες δονειται χωρις να εχω ειδοποιησεις. Το κανει οταν συνδεεται ή χανει την συνδεση με το τηλεφωνο η για αλλο λογο ?γιατι καθε φορα ψαχνομαι και δε βγαζω ακρη. Επισης καταγραφει ξεχωριστα το περπατημα απο το τρεξιμο?
Ο/H elpa02 έγραψε:
Πολλες φορες δονειται χωρις να εχω ειδοποιησεις. Το κανει οταν συνδεεται ή χανει την συνδεση με το τηλεφωνο η για αλλο λογο ?γιατι καθε φορα ψαχνομαι και δε βγαζω ακρη. Επισης καταγραφει ξεχωριστα το περπατημα απο το τρεξιμο?
Όσον αφορά το τρέξιμο και το περπάτημα, ναι τα καταγράφει ξεχωριστά και αυτό το βλέπεις μέσα στην εφαρμογή στις λεπτομέρειες. Σου λέει πχ οτι "ήσουν ενεργός για τόσο χρόνο" και απο κάτω, έτρεξες τόσο, περπάτησες τόσο.
ps: Το παλιό miband έχω(με τα πολλά χρώματα :P). -
Ο/H elpa02 έγραψε:
Γίνε VIP!!!
Τοτε εχω και αλλο θεμα με δαυτο γιατι το τρεξιμο δε το βλεπει. Εκτος και αν δε τρεχω αρκετα γρηγορα για τα γουστα του? Μηπως θα πρεπε να το φοραμε στο ποδι? Μπας και υπαρχει κανα λουρακι-θηκη για κορδονι?
-
Ο/H elpa02 έγραψε:
Τοτε εχω και αλλο θεμα με δαυτο γιατι το τρεξιμο δε το βλεπει. Εκτος και αν δε τρεχω αρκετα γρηγορα για τα γουστα του? Μηπως θα πρεπε να το φοραμε στο ποδι? Μπας και υπαρχει κανα λουρακι-θηκη για κορδονι?
Γίνε VIP!!!
Προφανως δε βοηθαει η εφαρμογη απο το play. Θα εγκαταστησω την αλλη κ βλεπουμε
Οντως με τη τελευταια εκδοση του mi fit οι ασχετες δονησεις και οι αποσυνδεσεις τελειωσαν.
Με τη χρηση ομως βρηκα κατι αλλα θεματακια που δε ξερω αν ειναι προβλημα fw ή οχι πχ:
-Στις ρυθμισεις για το τρεξιμο ενω εχω ενεργοποιημενη ειδοποιηση για υψηλους παλμους δε δουλεψε ενω θα πρεπε οπως και για το ρυθμο. Δε ξερω μονο αν αυτα λειτουργουν μονο με το GPS να χει κλειδωσει. Εγω ετρεχα σε κλειστο χωρο
- Τρεχοντας δεν υπαρχει περιπτωση να μετρησει παλμους οσο και να προσπαθησα. Μετρησε μονο αφου σταματησα και πιεζα το band με το αλλο χερι. Τωρα τι μετρησε ειναι αλλο θεμα.
- Προφανως και οι μετρησεις παλμων που λεει οτι κανει κατα τη διαρκεια του υπνου θα ναι κουκουρουκου αν πρπει οπωσδηποτε να το πιεζεις.
- εχω ξυπνησει κανονικα πριν το ξυπνητηρι και αυτο δονηθηκε λιγο πριν και ακριβως στη ωρα του!! Παλι καλ που ειχε καταγραψει ηδη δραστηριοτητα ...κατα τ αλλα smart alarm. Εκτος αν νομιζε οτι υπνοβατουσα! Οτι να ναι
Ο/H elpa02 έγραψε:
-Στις ρυθμισεις για το τρεξιμο ενω εχω ενεργοποιημενη ειδοποιηση για υψηλους παλμους δε δουλεψε ενω θα πρεπε οπως και για το ρυθμο. Δε ξερω μονο αν αυτα λειτουργουν μονο με το GPS να χει κλειδωσει. Εγω ετρεχα σε κλειστο χωρο
Τρεχοντας δεν υπαρχει περιπτωση να μετρησει παλμους οσο και να προσπαθησα. Μετρησε μονο αφου σταματησα και πιεζα το band με το αλλο χερι. Τωρα τι μετρησε ειναι αλλο θεμα.
Προφανως και οι μετρησεις παλμων που λεει οτι κανει κατα τη διαρκεια του υπνου θα ναι κουκουρουκου αν πρπει οπωσδηποτε να το πιεζεις.
Ο/H elpa02 έγραψε:
εχω ξυπνησει κανονικα πριν το ξυπνητηρι και αυτο δονηθηκε λιγο πριν και ακριβως στη ωρα του!! Παλι καλ που ειχε καταγραψει ηδη δραστηριοτητα ...κατα τ αλλα smart alarm. Εκτος αν νομιζε οτι υπνοβατουσα! Οτι να ναι
Για παρακολούθησε το λίγες μέρες ακόμα και βλέπεις. Πάντως επειδή είμαι κάτοχος του προηγούμενου band πάνω απο 1 χρόνο θα σου πω πως σε κάποια firmwares κάποια πράγματα δε λειτουργούσαν σωστά. Με τον καιρό βελτιώθηκε/τελειοποιήθηκε. Εντάξει βέβαια είναι συσκευή των 20 ευρώ. Ίσως και εγώ δεν περιμένω πολλά οπότε είμαι ικανοποιημένος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0