έχω win 10 64bit, ξέρετε από που θα κατεβάσω τους drivers ?
Aυτόματο πέρασμα TWRP 2.8.6.1 Recovery μόνο σε Redmi 2 (2Gb Ram) HM2014813 μέσω ADB
-
-
Αυτους που δίνει ο οδηγός δεν κανουν;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
εδώ στον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) δε βλέπω να λέει για win drivers, νομίζω αναφέρει mi pc suite + mi flash..
-
Θα σου απαντήσω και αυτό και μετά δεν θα μπορώ γιατί είμαι σε κίνηση.
Σε αυτόν εδώ τον οδηγό υπάρχουν λινκ με drivers. Τι σχέση έχει το unbrick;
Redmi 2 ΤD δεν έχεις και θέλεις να περάσεις twrp;
Βάλε αυτο το twrp που δίνει (είναι λίγο παλιο) και δοκιμασε μέσα από αυτό να εγκαταστησεις την recovery rom (zip) για το κινητο σου.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
δυστυχώς επειδή είμαι αρχάριος δε κατάλαβα τι είναι το TD και twrp και για ποιον οδηγό μιλάτε.
Τελικά δυστυχώς ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό καθόλου, δεν φαίνεται στο device manager.
*update: δοκίμασα και με το αρχείο σας flash-TWRP και ούτε εκεί αναγνωρίζεται το τηλέφωνο, άρα η ζημιά είναι σοβαρή από αυτή την ρομ και κρίμα τα 200 δολάρια που έδωσα.
σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας πάντως και
καλό βράδυ -
@GR-Macedon, Μπήκα με team viewer...το κινητό δεν επικοινωνεί καθόλου με τον υπολογιστή...δεν το βλέπει καν σαν άγνωστη συσκευή
-
Ο/H Silenzio έγραψε:
δυστυχώς επειδή είμαι αρχάριος δε κατάλαβα τι είναι το TD και twrp και για ποιον οδηγό μιλάτε.
Τελικά δυστυχώς ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό καθόλου, δεν φαίνεται στο device manager.
*update: δοκίμασα και με το αρχείο σας flash-TWRP και ούτε εκεί αναγνωρίζεται το τηλέφωνο, άρα η ζημιά είναι σοβαρή από αυτή την ρομ και κρίμα τα 200 δολάρια που έδωσα.
Δοκίμασε να συνδέσεις μέσω OTG κανένα φλασάκι για να βεβαιωθείς ότι είναι λειτουργικές οι επαφές της θύρας micro-USB της συσκευής σου
Δοκίμασε και σε άλλο pc με winodws 7
@NasDriver κατά την σύνδεση και αποσυνδεση του κινητού στο pc δεν φαίνεται ούτε έστω και στιγμιαία στο device manager;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
@NasDriver κατά την σύνδεση και αποσυνδεση του κινητού στο pc δεν φαίνεται ούτε έστω και στιγμιαία στο device manager;
-
το δοκίμασα σε άλλα 2 pc με win 10 και σε τριτο με win7 (χωρις drivers όμως εκει) και πάλι τίποτα.
σε ευχαριστώ πάρα πολύ NasDriver για τον χρόνο που αφιέρωσες και ασχολήθηκες μαζί μου και φυσικά όλα τα υπόλοιπα παιδιά.
υ.γ. επειδή πεισμάτωσα έριξα παραγγελία (της κοπελιάς ήταν το κινητό) για redmi pro με official cn rom και όταν παραλάβω θα ρωτήσω εδώ τι κάνω ώστε να μην την ξαναπατήσω με προβληματικές ρομ των μαγαζιών. -
Ο/H leros2004 έγραψε:
Πρέπει να κάνω factory reset πριν περάσω τη καινούργια έκδοση ? -
Βάλε την από πάνω κι αν δεις οτι κάνει κόλπα κανε ένα factory.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Όλα μια χαρά, την πέρασα από πάνω και κάποια bug που υπήρχαν, εξαφανίστηκαν,!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες