Διαφήμιση

Καταναλωση Μπαταριας Redmi note 2

• καλημερα
      και παλι

ποια ειναι η "επεξεργασια" που μπορει να εχω βαλει να κανει?
      πως ρυθμιζεται?
      σημερα το πρωι το τηλ. ηταν ΝΕΚΡΟ απο μπαταρια.
      μπορω να δωσω και αριθμο τηλ. για αμεση βοηθεια αν επιτρεπεται.

ευχαριστω πολυ
    • Ως παθων .. θα συμφωνήσω με τον Ceaser.. Αλλαξε ROM να βρεις την υγεια σου..
      και εγω οταν το παρελαβα.. ουτε 12ωρο δε κρατουσε..
      Φλάσαρα την Ελληνικη ROM..και έγινε παλι τηλεφωνο.!!

Μη το σκεφτεσαι...
    • Ο/H teoylis έγραψε:

καλημερα
      και παλι

ποια ειναι η "επεξεργασια" που μπορει να εχω βαλει να κανει?
      πως ρυθμιζεται?
      σημερα το πρωι το τηλ. ηταν ΝΕΚΡΟ απο μπαταρια.
      μπορω να δωσω και αριθμο τηλ. για αμεση βοηθεια αν επιτρεπεται.

ευχαριστω πολυ
      Εννοώ ότι αν το είχες να βαλει να κάνει κάτι...οτιδήποτε...δεν ξέρω τι... (π.χ να κατεβάσει ταινία και ή να συγχρονίσει μεγάλα αρχεία κ.λ.π.), τότε μια τέτοια κατανάλωση μπορεί να δικαιολογείται. Εάν όμως υποτίθεται ότι το κινητό "κοιμόταν" μαζί με σένα, αλλά αυτό έχασε περίπου 20% ενώ ήταν σε αναμονή, δεν δικαιολογείται.
      Θα μπορούσες να βάλεις καμιά εφαρμογή και να δεις που γίνεται αυτή η κατανάλωση κ.λ.π... αλλά προς το παρόν δεν έχει κανένα νοήμα αυτό. Αυτή τη στιγμή πρέπει εσύ να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης και να μην τον αφήνεις στο κινητό. Βάλε λοιπόν την Ελληνική ρομ για να ξέρεις τι σου γίνεται (επειδή τώρα δεν ξέρεις... λόγω του ότι οι Κινέζοι έβαλαν ότι έβαλαν εκει μέσα και όχι εσύ!) και μετά το παρακολουθείς και ανάλογα κρίνεις...
    • Διαφήμιση
    • @teoylis μην το κουράζεις. Βάλε την ελληνική και θα δεις. Επίσης έχεις ένα τηλέφωνο πιυ κάνει παπάδες, άρα θέλει και πολύ διάβασμα για να εκμεταλευτεις τις δυνατότητες του. Πανε στην ενότητα του τηλεφώνου σου στο φορουμ και ξεκίνα την μελέτη. Μετά αν έχεις απορίες τότε τα λέμε...... Δες παρακάτω με 4 και ώρες χρήσης με μισή περίπου ώρα ανοικτής οθονης μόνο μείον 10%

Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Παντως, προσωπική εμπειρία, με την 5.11.19 η αυτονομία είναι ακόμα πιο καλή σε σχέση με τις προηγούμενες ρομ.
    • Ο/H vkouroub έγραψε:

Παντως, προσωπική εμπειρία, με την 5.11.19 η αυτονομία είναι ακόμα πιο καλή σε σχέση με τις προηγούμενες ρομ.
      Δεν είναι εικονική αυτή η βελτίωση, λόγω του WiFi bug;
    • Ο/H parsifal έγραψε:

Δεν είναι εικονική αυτή η βελτίωση, λόγω του WiFi bug;
      Σύγουρα επειρεάζει τα αποτελέσματα... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Έχω ξοδέψει ήδη πάρα πολλές ώρες ανάγνωσης παρότι δεν έχω λάβει ακόμα τη συσκευη! :)
      Έχω κάποιες απορίες οι οποίες με το διάβασμα λύνονται, αλλά ταυτόχρονα προκύπτουν άλλες. Τώρα να σας πως την αλήθεια κουράστηκα να συνεχίσω το διάβασμα. Χτες κυρίως αλλά και σήμερα πρέπει να έχω διαβάσει συνολικά και καμιά σαρανταριά σελίδες! σε διάφορα θέματα σχετικά ασφαλώς με το redmi note 2 prime που έχω παραγγείλει και πως βάζουμε την ελληνική rom και διάφορα τέτοια. Τώρα δε συνεχίζω το διάβασμα κυρίως επειδή αυτά που ήθελα και που νομίζω πως χρειαζόμουνα, τα έμαθα, αλλά θέλω να βρω απαντήσεις σε άλλες απορίες που έχουν προκύψει, όμως με το συνεχόμενο διάβασμα πεφτω σε άσχετα, για μένα μηνύματα, ή ίσως και επανάληψη λίγο πολύ από άλλα μέλη προβλημάτων - θεμάτων που έχουν ήδη αναφερθεί.
      Όμως τώρα δε ξέρω που να γράψω τις απορίες μου, γι αυτό ας πω εδώ τουλάχιστον αυτή που αφορά την μπαταρία.
      Λοιπόν η αλήθεια είναι πως μόλις παράγγειλα το xiaomi redmi note 2 prime δε γνώριζα αυτά περί μπαταρίας. Δηλαδή αλλού διαβάζεις μεν πως διαρκεί κάπως κανονικά, όμως ταυτόχρονα έχω διαβάσει και μηνύματα πως διαρκεί ελάχιστα με εγκατεστημένη την ελληνική ρομ. Δε ξέρω τελικά τι ακριβώς συμβαίνει.
      Να σας ρωτήσω. Μπορείς να δεις τρεις ταινίες και να σερφάρεις για καμιά ώρα με 4G και να βάλεις και για καμιά ώρα κανένα pedometer με ανοιχτό το gps; Το τάμπλετ που έχω samsung tab 4 lte προς το παρόν, μου δίνει περίπου τέτοια άνεση, ίσως και παραπάνω, αλλά ακόμα και το mls iqtab ultra 3g με ικανοποιεί άνετα με την μπαταρία του που το χρησιμοποιώ και ως τηλεφωνο. Κάπως έτσι έχω συνηθίσει με τις συσκευές.
      Τώρα δηλαδή με το note 2 prime θα ελαχιστοποιηθεί κατά πολύ αυτή η αυτονομία που είχα μάθει; Αυτό αφορά τη μετάβασή μου από τάμπλετ σε smartphone, δηλαδή συνήθως στα τάμπλετ διαρκεί πάντα περισσότερο η μπαταρία ή η διάρκειά της είναι ίδια όπως και στα smartphones; Επίσης ένας λόγος που πήρα αυτή τη συσκευή είναι επειδή θέλω να βάλω όπως έχω ξαναγράψει εδώ δύο σιμ, μία θα είναι το 4g ιντερνετ και η άλλη το τηλέφωνο. Με την εμπειρία σας λοιπόν τι αυτονομία πιστεύεται πως θα έχω;
      Πάντως όπως και να έχει η κατάσταση νομίζω πως είναι καλό να υπάρχει και μια δεύτερη μπαταρία, αφού μας δίνει αυτή τη δυνατότητα η συσκευή. Όμως θα πρέπει πάλι για την μπαταρία να παραγγείλω από κίνα ή υπάρχουν και στην ελλάδα; Βασικά αυτό είναι μια πολύ καλή λύση, η ύπαρξη δηλαδή μιας δεύτερης μπαταρίας, επειδή ταξιδεύω αυτό το διάστημα ή βρίσκομαι εκτός σπιτιού αρκετές ώρες είναι χρήσιμο για μένα να γνωρίζω την αυτονομία της συσκευής που έχω παραγγείλει.
      Σας ευχαριστώ.
    • Αν δεις 3 ταινίες επί μιάμιση με δύο ώρες η ταινία πας σε 5-6 ώρες ανοιχτής οθόνης, οπότε παει κατευθείαν για φόρτιση. Αν έχεις 5 ώρες οθόνη και αντέχει θα είσαι τέλεια. Αλλά κανείς δεν μπορεί να σου πει ακριβώς τι αυτονομία θα έχεις γιατί παίζουν πολλοί παραγοντες. Θα την παραλαβεις και θα δεις. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς και δεύτερη μπαταρία αν ταξιδευεις και δεν είσαι σε δικό σου ιχ ώστε να φορτιζεις με φορτιστή. Μπαταρία θα πάρεις από Κίνα με 11-12 ευρώ.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H yiannisT έγραψε:

Μπορείς να δεις τρεις ταινίες και να σερφάρεις για καμιά ώρα με 4G και να βάλεις και για καμιά ώρα κανένα pedometer με ανοιχτό το gps;
      ΤΡΕΙΣ ταινίες??? Μα... ΤΡΕΙΣ ταινίες κάθε μέρα??? Αυτό είναι δουλειά! Αλλάζουμε? Χαχαχα!
      Λοιπόν, η σύγκριση μεταξύ Tablet και Smartphone όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ορθολογική. Στη δική σου περίπτωση, νομίζω ότι η αυτονομία της νέας σου συσκευής θα είναι (οριακά!) αρκετή για να ανταποκριθεί σε αυτά που ζητάς. Τρεις ταινίες σημαίνει χοντρικά 6 ώρες συνεχώς ανοιχτή οθόνη... Οπότε μαζί με την υπόλοιπη χρήση της συσκευής, θα είσαι οριακός... Ωστόσο η εναλλακτική της 2ης μπαταρίας, όπως ανέφερες, είναι σαφώς πολύ καλή, πολύ έξυπνη και πολύ οικονομική λύση, που στη δική σου τη περίπτωση θα έπιανε τόπο, αφού με τόση χρήση θα "ξεκουράζεις" τις μπαταρίες εφ'όσον τις εναλλάσσεις.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H yiannisT έγραψε:

Μπορείς να δεις τρεις ταινίες και να σερφάρεις για καμιά ώρα με 4G και να βάλεις και για καμιά ώρα κανένα pedometer με ανοιχτό το gps;
      ΤΡΕΙΣ ταινίες??? Μα... ΤΡΕΙΣ ταινίες κάθε μέρα??? Αυτό είναι δουλειά! Αλλάζουμε? Χαχαχα!Λοιπόν, η σύγκριση μεταξύ Tablet και Smartphone όπως καταλαβαίνεις δεν είναι ορθολογική. Στη δική σου περίπτωση, νομίζω ότι η αυτονομία της νέας σου συσκευής θα είναι (οριακά!) αρκετή για να ανταποκριθεί σε αυτά που ζητάς. Τρεις ταινίες σημαίνει χοντρικά 6 ώρες συνεχώς ανοιχτή οθόνη... Οπότε μαζί με την υπόλοιπη χρήση της συσκευής, θα είσαι οριακός... Ωστόσο η εναλλακτική της 2ης μπαταρίας, όπως ανέφερες, είναι σαφώς πολύ καλή, πολύ έξυπνη και πολύ οικονομική λύση, που στη δική σου τη περίπτωση θα έπιανε τόπο, αφού με τόση χρήση θα "ξεκουράζεις" τις μπαταρίες εφ'όσον τις εναλλάσσεις.
      Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις παιδιά.
      @ caeser έχεις ξεχωριστό τρόπο πάντως έτσι στις απαντήσεις σου, έχω διαβάσει πάρα πολλά που έχεις γράψει στο θέμα με το πως βάζουμε την ελληνική ρομ και μ αρέσεις. Δεν είναι στεγνές και ψυχρές οι απαντήσεις σου ή και οι δυσνόητες όπως συμβαίνει καμιά φορά όταν ρωτάς ειδικούς, αλλά απλές και με χιούμορ ενίοτε.
      thanks κάνετε πολύ καλή δουλειά όλοι. Ας μη γράψω περισσότερα και ξεφύγουμε εντελώς απο το θέμα. Να'στε καλά.