[GTV-5.9.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Παρατήρησα ότι στην καινούργια έκδοση 5.9.17 στην εξερεύνηση των αρχείων πατώντας στο τηλέφωνο οι ονομασίες των φακέλων είναι στα Αγγλικά και δίπλα έχει μετάφραση στα κινέζικα
π.χ. bluetooth|(κινέζικα), θεωρώ ότι θα διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμιση. -
Να κάνω μια ερώτηση???
είπα να χρησιμοποιήσω το antutu και βλέπω όταν βάζω τον επεξεργαστή σε ισορροπημένη κατάσταση έχω μεγαλύτερο βαθμό από ότι όταν έχω επιλέξει "ενεργεια"
Γτ αυτό?
Το 25772 είναι με ενέργεια -
Ο/H Jacob21 έγραψε:
Παρατήρησα ότι στην καινούργια έκδοση 5.9.17 στην εξερεύνηση των αρχείων πατώντας στο τηλέφωνο οι ονομασίες των φακέλων είναι στα Αγγλικά και δίπλα έχει μετάφραση στα κινέζικα
π.χ. bluetooth|(κινέζικα), θεωρώ ότι θα διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμιση.
Κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής Αρχεία και θα διορθωθεί. -
Ευχαριστώ πολύ έχεις δίκιο έφυγε.
-
Παρατήρησα το εξής.....όταν αλλαζω θέμα και κάνω βαθύ καθαρισμό τελειώνοντας σβήνει ή οθόνη για 1 δευτερόλεπτο και κάνει πάλι φόρτωση το νέο θέμα.......
Επίσης πήγα να αλλάξω την γραμματοσειρά συστήματος και την πρώτη φορά μου κρασαρε και με πέταξε έξω αλλά με την δεύτερη όλα ΟΚ........τι να πω???????BUG??????
" Γεωπόνος”
-
εβαλα την νεα ρομ σημερα το πρωι και μετα απο καμια ωρα δέχτηκα μια κλιση οπου χτυπουσε κανονικα το κινητο αλλα στην οθονη εμφανιζε κανενα "κουμπι" για να δεχτω την κλιση. φαινόταν μονο το background .τιποτα αλλο.εκανα επανικινηση εκανα κλιση απο το σταθερο παλι τα ιδια.σε πια εφραμογη μπορω να κανω cache κλπ?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
καλησπέρα και απο έμενα
τρέχω και εγω την 5,9,17 στο Redmi Note 4G μου
ολα καλά απο χτες το απόγευμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι
ερώτηση γιατί δεν με αφήνει να κάνω download με χρίση δεδομένων και απαιτεί WiFi ?
υπάρχει καμιά ρύθμιση για αυτό ? όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι
Καλη συνεχεία στην Ο.Δ και ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου -
Ο/H emilmx έγραψε:
καλησπέρα και απο έμενα
τρέχω και εγω την 5,9,17 στο Redmi Note 4G μου
ολα καλά απο χτες το απόγευμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι
ερώτηση γιατί δεν με αφήνει να κάνω download με χρίση δεδομένων και απαιτεί WiFi ?
υπάρχει καμιά ρύθμιση για αυτό ? όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι
Καλη συνεχεία στην Ο.Δ και ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου
Λήψεις και μετά πατάς τις 3 τελίτσες δεξιά. Ορίζεις εσύ το όριο.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα τρέχω από χτες την 5.9.17 όλα πολύ ωραία αλλά πίσω από τη κάμερα το κινητό ζεσταίνεται υπερβολικά.ολα τα άλλα τρέχουν μια χαρά.
-
Here comes MIUI 7 China Developer ROM 5.9.24 Changelog Preview
[System]MIUI 7 for Mi Note Pro now based on Android 5.1.1
ΑΝΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ MI NOTE PRO.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ.............ΕΥΧΟΜΑΙ KAI ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα