Lollipop ποτέ θα πάρουμε ρε παιδιά?
[GTV-5.9.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
Lollipop ποτέ θα πάρουμε ρε παιδιά?
μη τρελαινεσαι, αλλωστε σαν το jelly bean τιποτα -
Ο/H tpapo έγραψε:
Τώρα γελαμε όντως στο antutu από 20670 πήγα 14814 :),ευτυχώς έχω κρατήσει nandroid backup με την 5.8.27 ( την πιο καλή που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ...) ,την ριχνω άμεσα ,κάτι γίνεται με την συγκεκριμένη δε το συζητάμε ....
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες ότι κάτι γίνεται με την συγκεκριμένη, αλλά σε μένα, για πλάκα και με 7 εφαρμογές στην αυτόματη έναρξη και χωρίς καν καθαρισμό της μνήμης έδωσε, μόλις τώρα, άνετα και χωρίς κανένα κόπο 20856... (Κοίτα ΕΔΩ). Μήπως στο δικό σου φταίει κάτι άλλο και όχι η rom, επειδή το δικό μου, που η αλήθεια είναι ότι δεν του φέρομαι καθόλου "ευγενικά" απλά ΠΕΤΑΕΙ....!!! -
Ο/H Kratos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους ,στο redmi 1s το πρόβλημα που έχω εντόπιση είναι με την εφαρμογή "viper" (το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στης προηγούμενες rom ) .Όταν καλώ ή με καλούν ενώ εγώ τους ακούω αυτοί όχι ,το ίδιο γίνεται και με την βιντεο κλήση εικόνα κανονικά ήχος όχι έχει κανεις το ίδιο πρόβλημα είναι πρόβλημα της rom ή φταίει κάποια ρύθμιση , ή μπαταρία στα ίδια επίπεδα, μνήμη ελάχιστα καλύτερη ,σκορ στο antutu τουλάχιστον 2500 μονάδες κάτω σε σχέση με προηγούμενες rom
Είχα το ίδιο πρόβλημα αρχικά με το Viber, μέχρι που διαπίστωσα ότι με ρώτησε να του δώσω κάποια δικαιώματα (δεν θυμάμαι πιά), του τα έδωσα και όλα δουλεύουν ρολόι... Με ακούνε και τους ακούω μια χαρά! -
Το τελευταίο 3μηνο έκανα ευλαβικα τα εβδομαδιαία updates χωρίς τίποτα το επιλήψιμο ,με την 5.9.17 είχα αρκετά προβληματάκια και η μπαταρία ... ,γυρισα στη 5.8.27 και φυσικά το κινητό πετάει χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα ...τυχαία όλα αυτά ; ,δε ξέρω αλλά και δεν το ψαχνω παραμενω μ'αυτή που θεωρώ πιο σταθερή απ'όλες
και βλέπουμε
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Red Hot Chili PeppersΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην tpapo ().
-
καλημερα η 5,9,17 πολυ καλη η διαχηριση μπαταριας και η ρομ και το καλυτερο ειναι πως δεν μου καιγετε πλεον το πισω σημειο της καμερα οπως γινοταν με τις προηγουμενερς ρομ
-
να πω κι εγώ ότι σε mi note pro όλα καλά! απλά πριν το Update Πρέπει να γίνει ένα wipe dalvik cache γιατί αλλιώς κρασάρουν όλες οι εφαρμογές τις google (google services have stopped). κατά τα άλλα φαίνεται μια χαρά προς το παρών...
-
καλησπέρα, και με την 5.9.11 & 5.9.18 τις ελληνικές παίρνω notifications οταν ειμαι με mobile data αλλά δεν παίρνω οταν είμαι με wifi.
Καμιά ιδέα κανείς?
Τα notifications & permissions τα εχω ρυθμίσει και στο sync μενου το ''sync'' το έχω on και το ''sync only wifi'' απενεργοποιημένο. -
Ο/H jordan01 έγραψε:
καλησπέρα, και με την 5.9.11 & 5.9.18 τις ελληνικές παίρνω notifications οταν ειμαι με mobile data αλλά δεν παίρνω οταν είμαι με wifi.
Καμιά ιδέα κανείς?
Τα notifications & permissions τα εχω ρυθμίσει και στο sync μενου το ''sync'' το έχω on και το ''sync only wifi'' απενεργοποιημένο.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Το sync προφανώς δεν έχει να κάνει με τις ειδοποιήσεις... Αν το ''sync only wifi'' είναι απενεργοποιημένο και το "sync" είναι "on", θα σου συγχρονίζει καταναλώνοντας απο τα data σου... Think about that!
Όσο για τις ειδοποιήσεις, εφ΄όσον τις έχεις ρυθμίσει σωστά, όπως λες, θα έπρεπε να τις παίρνεις άσχετα με τι είδους σύνδεση έχεις... Αν το πρόβλημα είναι της rom θα το έχουν και άλλοι χρήστες... αλλά προς το παρόν δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό απο άλλους χρήστες... Δοκίμασε να τις απενεργοποιήσεις και να τις ενεργοποιήσεις πάλι και με τις δύο συνδέσεις, να δεις πως θα πάει... -
ρε παιδια παιζει κανα θεμα με το skype?κανα 2 μερες πριν βαλω την νεα ρομ αλλα κ αφου την εβαλα αργει να συγχρονιστεί,δεν κανει κλησεις με καμερα (πχ ο άλλος ενώ είναι ον τον δειχνει αποσυνδεδεμενο οποτε δεν βγαζει την κληση ) και μου πεταει συχνα ειδοποιηση στην επιφανεια ότι 'η εφαρμογή skype εχει σταματησει να λειτουργει' κτλ κτλ.καθαρισμος δεδομενων κ απεγκατασταση-εγκατασταση δεν βελτιωσε κατι.πριν λιγο μαλιστα που το ξανα απεγκατεστησα δεν το κατεβαζει ουτε από το play store,μου γραφει σφαλμα!υπαρχει περιπτωση να φταιει η ρομ?
-
Ο/H apollo_il έγραψε:
ρε παιδια παιζει κανα θεμα με το skype?κανα 2 μερες πριν βαλω την νεα ρομ αλλα κ αφου την εβαλα αργει να συγχρονιστεί,δεν κανει κλησεις με καμερα (πχ ο άλλος ενώ είναι ον τον δειχνει αποσυνδεδεμενο οποτε δεν βγαζει την κληση ) και μου πεταει συχνα ειδοποιηση στην επιφανεια ότι 'η εφαρμογή skype εχει σταματησει να λειτουργει' κτλ κτλ.καθαρισμος δεδομενων κ απεγκατασταση-εγκατασταση δεν βελτιωσε κατι.πριν λιγο μαλιστα που το ξανα απεγκατεστησα δεν το κατεβαζει ουτε από το play store,μου γραφει σφαλμα!υπαρχει περιπτωση να φταιει η ρομ?
Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με το skype αυτές τις μέρες και ειδικά σήμερα είχαν πρόβλημα οι servers και δε γινόταν ανανέωση του status πολλών χρηστών.
Έβγαλαν και κάποια ανακοίνωση για αυτό αλλά δεν προλαβαίνω να τη βρώ τώρα. Πάντως υπομονή με αυτό για κάποιο update που θα τα διορθώνει αυτά. -
Έχει πρόβλημα το skype σε κάποιες χώρες και την Ελλαδα. Η MS προσπαθεί να καταλάβει τι εχει γινει και υπάρχει πρόβλημα. Προτείνουν ανταυτού να χρησιμοποιείται το Συνδεθείτε στον λογαριασμό Skype που διαθέτετεΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα