το εκανα ηδη.εβαλα το αρχειο update .zip.στον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο πριν προχωρησω στο update.το θεμα ειναι οτι μετα που μου εδειξε update.zip failed εκανα κατα λαθοσ wipe reset.το τηλ δεν αλλαζει μενου παρολο που κανω reboot to system.βαζω τον φορτιστη και φορτιζει κανονικα..τωρα τηλ δεν εχω.βοηθεια .τιπρεπει να κανω για να λειτουργησει ξανα.κατεβασα την stable 6.5.0.επισησ το λαπτοπ δεν βλεπει το τηλ.τουλαχιστον χθεσ.επισησ εχω κανει και μπακ αππριν απολα αυτα.
Και γω είχα το ίδιο πρόβλημα...Κατέβασα την προηγούμενη Armani και στο 98% μου πέταξε σφάλμα... Ήρθα σε επικοινωνία με το κατάστημα που το αγόρασα και μου έστειλαν MIUI-JHCCNBF97.0... Είναι η Rom που βάζει το VICKMALL.
Κατέβασα το miflash, έκανα flash το κινητό και δούλεψε... Βέβαια προσπαθώ να βάλω καινούργια Rom και δεν πετυχαίνει
Και γω είχα το ίδιο πρόβλημα...Κατέβασα την προηγούμενη Armani και στο 98% μου πέταξε σφάλμα... Ήρθα σε επικοινωνία με το κατάστημα που το αγόρασα και μου έστειλαν MIUI-JHCCNBF97.0... Είναι η Rom που βάζει το VICKMALL.
Κατέβασα το miflash, έκανα flash το κινητό και δούλεψε... Βέβαια προσπαθώ να βάλω καινούργια Rom και δεν πετυχαίνει
Φίλε, αφού έκανες flash με το Miflash, ακολούθησε αυτό τον οδηγό, μετά το flash με το Miflash (ή αν προτιμάς, ξεκίνα τον από την αρχή)...
Και για το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...πέτα στα σκουπίδια τη rom από το VickMall... (το διάβασα και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!! )
Και για το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...πέτα στα σκουπίδια τη rom από το VickMall... (το διάβασα και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!! ) :monster:Φίλε, αφού έκανες flash με το Miflash, ακολούθησε αυτό τον οδηγό, μετά το flash με το Miflash (ή αν προτιμάς, ξεκίνα τον από την αρχή)...
Ευχαριστώ man ... Στο δικό μου έχω βάλει άλλη Rom και στου πατέρα μου όταν το πρωτοαγόρασα, είχα αλλάξει...Τώρα μου κάνει προβλήματα... Δες εδώ
Απορία, ότι γράφει ο οδηγός που μου Linkares για το redmi note 2 ,ισχύει και για το redmi 1s, η διαδικασία;; προφανώς θα πρέπει να βρω την αντίστοιχη Rom...
Απορία, ότι γράφει ο οδηγός που μου Linkares για το redmi note 2 , και για το redmi 1s;;;;
Εφ'όσον βάλεις τις αντίστοιχες (και κατάλληλες) roms για το Redmi 1s, τότε ναι ισχύει ο οδηγός και για το Redmi 1S...
Επίσης για το Redmi 1s υπάρχει καιΑΥΤΟΣο οδηγός, αλλά αυτός δεν διορθώνει προβλήματα, όπως ο από πάνω... απλά κάνει αναβάθμιση με το εργοστασιακό recovery