Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
-
-
-
Φίλε nikkouk, σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Εγώ λέω ν΄ανεβάζουμε εδώ τα τεστ ταχύτητας για το Mi3, για τον λόγο ότι θα μπορούμε να βγάζουμε πιο εύκολα συμπεράσματα για την απόδοση των κινητών μας, αφού θα τα συγκρίνουμε πιο γρήγορα μεταξύ μας , παρά να βλέπουμε τ΄ άλλα τα νεότερα θηρία κινητά εν σχέση με τα Mi3 τα δικά μας.
Όμως τι τρόπο να βρω για να σε περάσω σε ταχύτητα δεν ξέρω, μα να έχουμε 1.000 πόντους διαφορά (ούτε ο Τσίπρας να ήσουνα!!! , αρχίζω και αισθάνομαι σαν τον Μεϊμαράκη , πάντα δεύτερος). -
-
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Εγώ βρε παιδιά στο mi2 σαφώς πολύ χαμηλότερο από τα δικά σας αλλά σε ισορροπημένη κατάσταση είναι μεγαλύτερο σκορ από ότι σε "ενεργεια" είναι λογικό?
Φίλε μας 'Kalmichalis' , κάντο σε παρακαλώ λίγο πιο λιανά, για να καταλάβουμε τι εννοείς. -
το mi2 έχει μια επιλογή που λέει ενέργεια που υποτίθεται ότι το κινητό παίζει φουλ σε όλα, δεν ξέρω αν έχει και το δικό σας αυτό... Παλαιότερα όταν έβαζα την επιλογή ενέργεια το σκορ ήταν μεγαλύτερο στο antutu από το να μην είναι ενέργεια... Τωρα βλέπω ότι όταν πατάω ενέργεια είναι πολύ λιγότερο το σκορ από ότι όταν παίζει το κινητό (cpu κτλπ) από το norma
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
το mi2 έχει μια επιλογή που λέει ενέργεια που υποτίθεται ότι το κινητό παίζει φουλ σε όλα, δεν ξέρω αν έχει και το δικό σας αυτό... Παλαιότερα όταν έβαζα την επιλογή ενέργεια το σκορ ήταν μεγαλύτερο στο antutu από το να μην είναι ενέργεια... Τωρα βλέπω ότι όταν πατάω ενέργεια είναι πολύ λιγότερο το σκορ από ότι όταν παίζει το κινητό (cpu κτλπ) από το norma
Φίλε 'Kalmichalis', όταν η ''Ενέργεια'' είναι στο ON , το κινητό δουλεύει με φούλ απόδοση του επεξεργαστή (έτσι όμως καταναλώνει και πιο πολύ ενέργεια η μπαταρία), γι αυτό υπάρχει αυτή η λειτουργία ''Ενέργεια'' ώστε να την έχουμε συνήθως στο Off, την θέτουμε στο On μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως ανέφερες και εσύ , όταν θέλουμε να μετρήσουμε την απόδοση σε ισχύ του κινητού μας , ή όταν θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που χρειάζεται από τη φύση του φούλ ισχύ. Είναι μια λειτουργία του Android και υπάρχει σε όλα τα κινητά της με το ίδιο OS
Ελπίζω να σε κάλυψα.!!!
-
Στο antutu χωρίς ενέργεια έχει μεγαλύτερο σκορ από ότι με ενέργεια, αυτό λέω τόση ώρα
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Στο antutu χωρίς ενέργεια έχει μεγαλύτερο σκορ από ότι με ενέργεια, αυτό λέω τόση ώρα
Φίλε 'Kalmichalis', θα μπορούσε να είναι και έτσι όπως τα λες διότι συμβαίνει αυτό, όταν κάνεις συνεχείς μετρήσεις με το Antutu-score, όλο το κινητό έχει αρχίσει να ζεσταίνεται ήδη από το πρώτο τεστ, οπότε τα (2ο και 3ο) τεστ θα βγουν με μικρότερο σκορ.
Γι αυτό μετράμε μόνο μία φορά (για αρκετό χρονικό διάστημα) και στο πρώτο τεστ βάζουμε πάντα στο Antutu την υψηλή απόδοση.
Διότι το ''εικονίδιο ενέργειας'' και η ''υψηλή απόδοση''μέσα στο Antutu είναι λογικά η ίδια λειτουργία.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην geo221 ().
-
OffTopicΝα ρωτήσω ποιός ο λόγος που ανοίξαμε ξεχωριστό νήμα για Antutu στο Mi-3W ?
Με αυτό τον τρόπο χάνετε το αντίστοιχο μετάλλιο... -
MIUI_ART δεν καταλαβα που εγκειται το προβλημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα