Διαφήμιση

Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

OffTopic
      Να ρωτήσω ποιός ο λόγος που ανοίξαμε ξεχωριστό νήμα για Antutu στο Mi-3W ?

Με αυτό τον τρόπο χάνετε το αντίστοιχο μετάλλιο... :P :lol:

Αγαπητέ 'MIUI_ART' , ο λόγος που ανοίξαμε ένα δεύτερο ξεχωριστό νήμα για Antutu στο Mi-3W , είναι ότι απλά θα γίνεται πιο γρήγορα η σύγκριση μεταξύ των κατόχων Mi-3W.
      Άρα η ερώτησή μου είναι, πως θα γίνει να πάρουμε μετάλλιο σ΄αυτό εδώ το νήμα;
      Δεύτερη ερώτηση είναι, εάν συμμετέχουμε ενεργά και στο πρώτο νήμα, (γιατί να χάσουμε το μετάλλιο συμμετοχής μας).
      Γι αυτό αγαπητέ 'MIUI_ART ' , πες μας σε παρακαλώ τι θα γίνει με τα μετάλλια;
      Ή τι πρέπει να κάνουμε ώστε να έχουμε και εμείς το δικό μας μετάλλιο με χαρακτηρισμό: (Antutu - Mi-3W) .
      Η γνώμη μου είναι (πες μου αν κάνω λάθος) ότι το να υπάρχουν εξειδικευμένα (διάφορα) νήματα , έτσι κάνουμε πιο ποιοτικό από πλευράς εξιδανίκευσης στο Site μας.
      Μεγάλε Admin, ότι μας πεις θα πράξουμε, για το καλό όλων μας.
    • Αυτό που θέλω να πω είναι πως όλα τα Bench εδώ δεν δίνουν μετάλλιο...
      Δεν μπορώ να σπάσω την προσοχή μου σε πολλά νήματα ( γέρος γαρ ) ... :lol:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Mi3 ----------> MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.9.24 MIUI V7)
      Images
      • Screenshot_com.antutu.ABenchMark_2015-09-26-16-54-15[2].png

73,76 kB, 450×800, viewed 109 times
    • Διαφήμιση
    • Οοοου !!!! Τι σκορ είναι αυτό (Φανταστικό) με την CyanogenMod CM12.1, φίλε mass22.
      Μια πρώτη ερώτηση εάν δε σου κάνει κόπο.
      Την Rom ''CyanogenMod-CM12.1'' την έχεις στο δεύτερο partition , και την Miui στο πρώτο partition, ώστε να μπορείς να τις εναλλάσσεις κάνοντας Boot στην μία ή στην άλη;
      Η δεύτερη ερώτηση είναι, αν έχεις έστω κάποιο μικρό πρόβλημα στη λειτουργία της ''CyanogenMod-CM12.1'' ή δουλεύει σε όλα άψογα , όπως βλέπουμε και από το άπιαστο σκορ για συσκευή Mi-3w .
    • φιλε μου εχω μονο την cm12.1...καθολου την miui..κανενα προβλημα κανενα κολημα...μονο το ραδιο παιζει λιγο με παρασιτα...και το hd στην καμερα δεν ειναι καλο..αλλα κανονικη φωτο στην βγαζει μια χαρα!μπαταρια πολυ καλυτερη...και για να πας φουλ επιδωσεις πας μπαταρια και το βαζεις απο ρυθμισεις..και μου εδωσε το recovery ο dnomikos και ετσι κανω update με την μια...χωρις θεμα...και εχει ανανεωσεις καθε πρωι που παω...
    • Φίλε mass22, είναι δυνατόν να υπάρχει update στην Rom cm12.1 , κάθε πρωί!!!
      Συγνώμη που γίνομε λίγο βαρετός, αλλά πότε προλαβαίνουν και βλέπουν τα προβλήματα που είχε το προηγούμενο update της προηγούμενης μέρας και βγάζουν καινούριο!!! Αυτό δεν το λέω κοροϊδευτικά για την cm12.1, αλλά είναι λιγάκι κουραστικό να ασχολείται κάποιος κάθε λίγο και λιγάκι με το update.
      Τέλος πάντων, (μπορεί για τους περισσότερους που την έχουν να μην είναι ενόχληση το καθημερινό update).
      Και κάτι τελευταίο, σε πια έκδοση είναι τώρα το Android με την cm12.1 (v. 4.4 ή 5,2);
      Επίσης αν ήθελε κάποιος θα μπορούσε να έχει και την Miui ταυτόχρονα σε άλλο Partition φυσικά;
    • Διαφήμιση
    • εμενα δεν με κουραζει σε 2 λεπτα να κατεβαζω και να κανω update...ειναι σε λολιποπ 5,1,1 λογικα ναι γινεται και τις 2 σε παρτισιον...αλλα εγω δεν ηθελα και τις 2..οποτε διαλεξα την cm και βρηκα την υγεια μου...σε miui ακομα κιτκατ και οπου ναναι θα βγει android 6...οποτε...ποιος ο λογος?ας φτιαξει η miui σε θεματα πολλα οπως ζεσταμα μπαταρια κτλ και μετα ισως την βαλω παλι..στην cm ζεσταμα πολυ δυσκολα..και μπαταρια πανω απο 50 τις εκατο καλυτερη..
    • Η καταπληκτική cyanogenmod 12 απλά πετάει και σπάει ρεκόρ. Τέτοια σκορ με xiaomi mi3 και την ρομ από την μάνα του ούτε καν. *υγ δεν υπάρχουν κολλήματα. Το μόνο μείον το ραδιόφωνο που δεν παίζει πολύ καλά
      Images
      • Screenshot_2015-10-18-11-57-04.png

114,95 kB, 450×800, viewed 112 times
    • OffTopic
      Πάρε ένα αυτοκίνητο υπερπολυτελείας με όλες τις ανέσεις, και γρήγορες ταχύτητες (ΜIUI).
      Ξεβράκωσέ το.
      Ξύλωσε σαλώνια - στερεοφωνικά - Πέταξε πόρτες και γενικά ότι δίνει βάρος στο αμάξωμα, (Cyanogen) και θα κερδίσεις λίγα χιλιόμετρα παραπάνω σε τελική. :lol:

Αν σου αρέσει αυτό που σου δίνει η Cyanogen = Vanilla Λειτουργικο μεγειά σου με χαρά σου.
      Σε εμένα προσωπικά, λατρεύω την MIUI έστω και με τις ατέλειές της. ;)

• Και μένα θα μου άρεσε αλλά έχει πολλααααααα κολλήματα. Οι άνθρωποι της cm έχουν κάνει πραγματικά απίστευτη δουλειά! Και η μπαταρία καλύτερη και δεν σου καίει τα αυτιά από την ζέστη το κινητό. Και δεν είναι μόνο η βαθμολογία σε antutu αλλά και στην χρήση. ;) το σχόλιο σου με το αμάξι για να συγκρινεις ήταν αστοχο εντελώς φυσικά!
    • Διαφήμιση
    • Ναι βρε δεν αντιλέγω.
      Αλλα μία Cyanogen είναι μια ξεβράκωτη Vanilla ROM εντελώς απρόσωπη και COPY - PASTE της Original όσον αφορά το face look.
      Όσο την έχεις ξεβράκωτη καλά τα πάει, αλλά όταν αρχίσεις να την ντύνεις με εφαρμογές από τρίτους για να καλύψεις τα κενά της και να την φτάσεις στο σημείο που η MIUI τα έχει ενσωματωμένα, τότε θα καταλάβεις ότι είναι σχεδόν μία από τα ίδια.