Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
-
-
OffTopicΑυτό που λέω εντελώς άκυρο. Εμένα προσωπικά με καλύπτει .. Η εμφανιση είναι τέλεια.. Δεν έχει bugs.. Ότι έχει η miui έχει και η CYANOGEN.. ξεβρακωτη είναι πλέον η miui από χιλιάδες χρήστες.. Οχι από μένα μόνο. Ότι είχα έχω εκτός το κάψιμο του κινητού βέβαια. Τα bugs μια φορά φορτισμα την μέρα και όχι 4.. Χωρίς άχρηστες εφαρμογές με σπιτακια κτλ
δεν το συνεχίζω καθώς θα βγω αληθινός σε λίγο καιρό... Έχει πολλά κενά η μικρή miui.. Είτε ελληνική είτε κινεζική. Και γνωρίζω ότι γίνεται πόλεμος αυτή τη στιγμή προς το πρόσωπό μου. Άδικα βέβαια.. Αλλά νόμιζα υπήρχε δημοκρατία και μπορούμε να πούμε τις απόψεις μας ελεύθερα χωρίς επίθεση από παντού. Και δεν είναι μόνο απόψεις αλλά τις τεκμηριωνω κιόλας.. Οχι με φωτογραφίες με μηχανάκια κτλ.
-
OffTopicOk ...
Stay in the Light and leave us in the Dark ...
Θα στο θέσω διαφορετικά, και με αίσθηση χιούμορ χωρίς παρεξήγηση.
Ας πούμε ότι MIUI & Cyanogen είναι 2 γυναίκες (Ελπίζω να μην παρεξηγηθούν τα κορίτσια μας)
Cyanogen = μία γυναίκα αρκετά μεγάλη σε ηλικία που μαγειρεύει καλά, στρώνει καλά τα κρεβάτια, μεγαλώνει σωστά παιδιά, αλλά είναι κάπως κακομούτσουνη - όχι όμορφη βρε παιδί μου και δε σου κάνει αυτό το κλικ.
ΜΙUI = μία νεαρή γυναίκα, που μαγειρεύει σχεδόν καλά, στρώνει το ίδιο τα κρεβάτια, μεγαλώνει το ίδιο καλά τα παιδιά, και είναι πανέμορφη σε βαθμό που να την επιθυμούν και άλλοι (κάτοχοι εκτός ΧΙΑΟΜΙ συσκευών)
Εγώ θα πάρω την δεύτερη, και ας μου καίει που και που το φαγητό, τουλάχιστον θα έχω ένα στολίδι δίπλα μου και όχι ένα Copy - Paste της μετριότητας όσον αφορά την ομορφιά και την λειτουργικότητα.
Η MIUI είναι όπως το σεμεδάκι πάνω στο τραπέζι...
Μπορεί το τραπέζι να είναι μεγάλο και επιβλητικό αλλά απρόσωπο (Cyanogen) αλλά το σεμεδάκι και τα διάφορα στολίδια είναι που σε κάνουν να το προσέξεις...(MIUI)
-
Φίλοι μου καλοί και οι δύο (MIUI_ART και mass22).
Έχετε και οι δύο δίκαιο.!!!!
Ευτυχώς δηλαδή, διότι τα επιχειρήματα και των δυο απόψεων (Miui και CYANOGEN), είναι σεβαστά από μένα.
Το γιατί υπστηρίζω αυτήν μετριοπαθή άποψη, είναι απλός ο συλλογισμός μου.
α) Ας αφήσουμε τον φίλο μας ΄΄mass22΄΄ να εντυπωσιάζεται από το σκορ που πιάνει η CM-12 (με εντυπωσιάζει και εμένα).
Αλλά φίλε μου καλέ ΄΄mass22΄΄ μεν επιτήθεσαι με ωμό τρόπο εναντίων της Miui (και μην την απαξιώνεις) . Απλά πες τα προτερήματα που έχει η CM-12 έναντι της Miui , διότι πως να το κάνουμε μας φιλοξενεί όλους μας αυτό εδώ το Site που λέγεται miui.gr και όλοι μας (πιστεύω και εσύ ο ίδιος) είμαστε ευγνώμονες που υπάρχει.
β) Αγαπητέ Admin ΄΄MIUI_ART΄΄ , καταλαβαίνουμε την ευθύνη της θέση σου , για την υποστήριξη του Site μας και εδικά όταν βάλλονται τα προτερήματα της Miui (είναι φυσικά κατανοητά), αλλά ας συνεχίσουμε ν΄αφήνουμε μέσα από διαφορετικές γνώμες και απόψεις κάποιων μελών που δοκιμάζουν διαφορετικές Rom να μας αναδεικνύουν τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα τους. Διότι μόνο έτσι θα τελειοποιηθεί στο μέλλον και η ίδια η Miui.
-
Ο/H mass22 έγραψε:
Η καταπληκτική cyanogenmod 12 απλά πετάει και σπάει ρεκόρ. Τέτοια σκορ με xiaomi mi3 και την ρομ από την μάνα του ούτε καν. *υγ δεν υπάρχουν κολλήματα. Το μόνο μείον το ραδιόφωνο που δεν παίζει πολύ καλά
Μπράβο 'mass22' , φοβερό σκορ για Mi-3W !!!!
Αλλά για μένα (πολύ σοβαρό να έχει κάπως πρόβλημα το Ράδιο-FM). Επέτρεψε μου να πω, ότι για να επιλέξω την αγορά ενός οπουδήποτε κινητού, πρέπει να διαθέτει απαραίτητα και απαρέγκλιτα (GPS και Ράδιο-FM). -
Έχει πλάκα να βρεθεί αργότερα πως στα Cyanogen χρησιμοποιούν κώδικα που παραπλανεί τα Bench και δίνουν λάθος αποτέλεσμα.
Κάτι σαν το σκάνδαλο της VW ας πούμε... -
Mi3 ----------> MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.10.22 MIUI V7)
Με αυτήν την νέα rom έχω +500 μονάδες περισσότερες. -
Mi3 ----------> [GTV-5.10.29/30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM]
Με αυτήν την νέα rom έχω περίπου το ίδιο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom
-
Mi3 ----------> [GTV-5.11.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM]
Με αυτήν την νέα rom έχω το κάτι τις λιγότερο ( κατά -118 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom.
Αλλά η μπαταρία του δουλεύει άψογα μπορώ να πω, (την άφησα το βράδυ 49% και την βρήκα το πρωί με το ίδιο ποσοστό (49%). -
Mi3 ----------> [GTV-5.11.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM]
Με αυτήν την νέα rom έχω μεγαλύτερη ένδειξη ( κατά +190 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom. -
Mi3 ----------> [GTV-5.11.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM]
Με αυτήν την νέα rom έχω μεγαλύτερη ένδειξη ( κατά +76 μονάδες) στο σκορ εν σχέση με την προηγούμενη rom. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα