προσπαθω να κανω update στο redmi 1s.το τηλ λεει να βαλω το update στο root τησ sd card.το εβαλα απλα στην sd card και δεν το βλεπει.πωσ θα το βαλω στο root?
προσπαθω να κανω update στο redmi 1s.το τηλ λεει να βαλω το update στο root τησ sd card.το εβαλα απλα στην sd card και δεν το βλεπει.πωσ θα το βαλω στο root?
Το root της SD card είναι ΧΥΜΑ (=root, όχι δηλαδή μέσα σε φάκελο) μέσα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (=sd card της συσκευής).
Η γνωστή SD κάρτα που εννοείς, ονομάζεται "εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος".
λοιπον για να τα εξηγησω ξανα.κατεβασα την 5.9.10.εκανα σωστα ολη την διαδικασια.εφτασε στο 98 % και μου ειπε update.zip fzailed.μετα κατα λαθοσ εκανα wipe reset.τα εσβησα ολα δλδ.το τηλ παραμενει συνεχεια στην recovery.παρολο που κανω reboot to system δεν γινεται τιποτα.παραμενει εκει.κατεβασα την stable ταδε την εβαλα στην εξωτ sdπου μαλλον ειναι λαθοσ.τωρα δεν εχω προσβαση στον εσωτ αποθ χωρο.ουτε πουθενα αλλου.μονο στο recovery.επισησ πλεον το pc δεν βλεπει τοτηλ παρολο που ειναι συνδεδεμενο με usb.φορτιζει ομωσ κανονικα.τι μπορω να κανω.λυσεισ
πωσ να το κανω .το τηλ ειναι μονιμα στο recovery.δεν εχω προσβαση πουθενα.εβαλα το update στην εξωτερικη sd card αλλα παλι τιποτα.το τηλ ειναι μονιμα στο recovrery
To βασικότερό σου πρόβλημα είναι η σύνδεση με το PC ώστε να μπορέσει να δει σωστά την συσκευή σου και να μπορέσεις να κάνεις Flash μία FastBoot Rom.
Είναι δύσκολο χωρίς κάποιος να είναι δίπλα σου να σου εξηγήσει βήμα προς βήμα πως θα επιλύσεις το πρόβλημά σου με τους drivers, και μάλλον θα πρέπει να βρεθεί ένα από τα μέλη να κάνετε μαζί όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται, ή να στείλεις την συσκευή σου για να το κάνει.
Βέβαια μέσα από το TeamViewer (Remote Desktop) να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει.