ενώ εχθές αγόρασα κατι απο τρία διαφορετικά μαγαζιά με paypal σήμερα ημέρα Σάββατο με πετάει απο όλα έξω δεν ξέρω τι γίνετε
Pay pal
-
-
Κάθε Τράπεζα έχει ένα εβδομαδιαίο όριο για πληρωμές στο εξωτερικό. Ίσως όταν το εξαντλούν να κόβουν τις συναλλαγές. Δοκίμασε Δευτέρα.
Redmi Note 2 Rom 7.2.3 -
Ο/H koko έγραψε:
Εχτες ψώνισα κ εγω απο banggood με PayPal. Να παίζει άραγε ρόλο το ποσο των αγορών; (Η δικη μου αγορά ηταν πολυ μικρής αξίας)
-
Εγώ από ebay αγόρα μία θήκη χθες με paypal χωρίς πρόβλημα. Πήγα μετά να πάρω και δεύτερη και έφαγα πόρτα. Δοκίμασα σήμερα, 1η του μήνα...τα ίδια!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H apmi78 έγραψε:
Ξέρουμε ποια Κινεζομαγαζα δεν έχουν πρόβλημα με τα cc?
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H caeser έγραψε:
Ή "βρακάκι" για κινητό πάρεις ή το ίδιο κινητό (μαζί με το βρακάκι), τον ίδιο τρόπο πληρωμής μπορείς να χρησιμοποιήσεις.Όχι δεν παίζει ρόλο το ποσό των αγορών... Απλά το Banggood δέχεται PayPal...
-
και εγώ...πήρα προχθές μία θήκη για την ανηψιά από ebay και μετά τίποτα! Καισήμερα πουδοκίμασα, τα ίδια!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ότι υπάρχουν εβδομαδιαία όρια ανά Τράπεζα που εξαντλούνται μερικές φορές ή και συνέχεια είναι σίγουρο. Εκείνο που δεν ξέρω είναι πότε ακριβώς ξεκινάει το νέο όριο. Σίγουρα όταν ανοίγουν τα καταστήματα πχ Δευτέρα έχουν νέα όρια.
Redmi Note 2 Rom 7.2.3 -
Παρασκευή βράδυ ανανεώνεται η εργάσιμη τραπεζική εβδομάδα
Sent from my HM 1S using Tapatalk -
Αυτό ισχύει για το όριο των αναλήψεων 420 ευρώ τη βδομάδα. Υπάρχει άλλο όριο που έχει κάθε Τράπεζα για αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό και εκεί μάλλον υπάγονται οι πληρωμές μέσω paypal.
Redmi Note 2 Rom 7.2.3 -
Οι τράπεζες (καλώς ή κακώς) εχουν τρία όρια, ημερήσιο,εβδομαδιαίο και μηνιαίο. Και δυστυχώς (όσον αφορά τα όρια) όλοι οι πελάτες τους εξομοιώνονται. Βάζουν δλδ εμάς και τις φαρμακευτικές ή τα ΕΛΠΕ σε ενα κουβά
-
καλησπερα! επειδη θελω να κανω αγορες απο ebay μηπως ξερετε αν μπορω οπως παλια η αν ισχυει ακομα αυτο με το δευτερο λογαριασμο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0