Ντοκ, αυτά του 10ευρου - 20ευρου λεν τίποτα ή????Ο/H maddoctor έγραψε:
Έχω και κάμποσες ταινίες "βρει" σε 3D, οπότε ίσως πρέπει να αποκτήσω ένα τέτοιο γκατζετάκι!
Για δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝτοκ, αυτά του 10ευρου - 20ευρου λεν τίποτα ή????Ο/H maddoctor έγραψε:
Έχω και κάμποσες ταινίες "βρει" σε 3D, οπότε ίσως πρέπει να αποκτήσω ένα τέτοιο γκατζετάκι!
Κάτι σαν αυτό εδώ πχ, το RITECH!? Πρόσεχε να χωράει το κινητό (εγώ δηλαδή που έχω 5.7 και βλέπω στα περισσότερα έως 5.5). Σας εμπιερία είναι φοβερό. Θυμάμαι με το χαρτόνινο που είχα της Google, είχε κάτι demo παιχνίδια και βίντεο πολύ εντυπωσιακά. Το θέμα είναι να υπάρχει συμβατός player και να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους. Το mxplayer με ειδικές ρυθμίσεις είχα δει τότε το υποστήριζε, αλλά υποθέτω από τότε θα έχουν βγει καινούργια προγράμματα καλύτερα. Πάντως είναι σαν να είσαι πραγματικά σε ΙΜΑΧ. Θυμάμαι και ο @MIUI_ART είχε παραγγείλει τότε το ίδιο cardboard vr kit.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ντοκ, αυτά του 10ευρου - 20ευρου λεν τίποτα ή????Ο/H maddoctor έγραψε:
Για δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες
Λοιπόν τα κοιτούσα και καλό φαίνεται αυτό -> Xiaozhai Z4 BOBOVR Z4. Μου αρέσει που έχει αυτή την επιλογή -> Cater for the needs of 0°- 800° myopia and 0°- 400°hyperopia; No need to wear glasses. Adjust the focal distance after wearing the Z4.Ο/H mixaliscy έγραψε:
Θα κάνουμε καμιά παραγγελία μαζί να σε έχω support?![]()
![]()
Αν ναι ενημερώνεις
@Sam απο πότε χρειάζεται να ρωτάς για να ανοίξεις θέμα? Φυσικά και να ανοίξεις και να γράψεις ότι θέλεις!Ο/H Sam έγραψε:
Να ανοίξω θέμα για εύρεση 3D googles??Νομίζω ενδιαφέρει κάμποσους
Έχουν το 32άρι το note 3 pro σε προσφορά στα $223. Πολύ καλή τιμήΟ/H maddoctor έγραψε:
Και προσφορές από το Geekbuying για 72 ώρες ακόμα λένε στο email...