Θέλω να αγοράσω κινητό άμεσα και είμαι ανάμεσα στο redmi2 2/16 και στο meizu m2!Έχει κάποιος άποψη για το meizu m2?Tα χαρακτηριστικά του είναι ελαφρώς καλύτερα απο του redmi 2, απλά δεν ξέρω με το θέμα αξιοπιστίας κλπ. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?Τα κινητά είναι παρόμοια απ οτι κατάλαβα.Ποιό να επιλέξω?
Αγορά κινητού: Xiaomi redmi 2 pro vs Meizu m2!
-
-
Καλωσήρθες,
Δεν έχω hands on εμπειρία με το meizu αλλά έχω ακούσει/διαβάσει οτι είναι πολύ καλές συσκευές. Όπως φυσικά και οι xiaomi συσκευές.
Εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς το support που υπάρχει πίσω απο κάθε συσκευή καθώς για το xiaomi η κοινότητα (ελληνική αλλά και παγκόσμια) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Ελληνική rom και υποστήριξη όπως βλέπεις έχουν FULL.
Τα meizu είναι καλά κινητά πάντως, της ίδιας κλάσης με τα Xiaomi, απλά τα Xiaomi έχουν περπατήσει ΠΑΡΑ πολύ και όλο κερδίζουν έδαφος παγκόσμια.
Επίσης μια διαφορά μικρή διαφορά είναι οτι το ένα φοράει Snapdragon και το άλλο Mediatek. Εαν θέλεις ψάξε να δεις διαφορές, συν και πλην.
Ότι και να αποφασίσεις πάντως είναι value for money και δε θα το μετανιώσεις. -
Λιάκο κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία σε τέτοια θέματα, είδα οτι το meizu m2 υπερέχει σε κάποια βασικά σημεία, όπως ο επεξεργαστής και η κάμερα που είναι 13mp έναντι 8 του redmi 2. Το βασικά μειονεκτήματα του meizu m2 είναι πως δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή για sd card, η οποία καταλαμβάνει την θέση της δεύτερης sim και οτι δεν έχει ραδιοφωνο. Αυτό που με κάνει να σκέφτομαι την αγορά του redmi 2 όμως, είναι αυτό ακριβώς που είπες, η xiaomi κοινότητα!
-
-
Γιαυτό σου λέω, το καθε ένα έχει τα συν και τα πλην και πρέπει να τα ζυγίσεις με τα δικά σου βάρη έτσι ώστε να δείς που γέρνει η ζυγαριά στο τέλος.
Εμένα πχ το οτι το ένα φοράει lollipop και το άλλο όχι δε μου λέει τίποτα.. σε κάποιον άλλον μπορεί να είναι το Α και το Ω!
Το ράδιο για μένα είναι αρκετά σημαντικό,για σένα μπορεί να μην είναι
Και πάει λέγοντας...
Ζύγισε τα και θα καταλήξεις. Εαν θέλεις τη δική μου άποψη πήγαινε για το redmi. Εγώ βάζω σε προτεραιότητα την απροβλημάτιστη λειτουργία και τουλάχιστον μέχρι τώρα τα xiaomi με έχουν επιβεβαιώσει σε αυτό. Εαν είχα χρήματα που να μου περισσεύουν θα ήθελα να πάρω και ένα meizu απλά να το δοκιμάσω, να το λειτουργήσω, να το ζορίσω για να βγάλω και για αυτό ένα συμπέρασμα! Απλά ακόμα δεν έχει κάτσει ( και δεν το έχει πάρει κανένας φίλος-όλοι έχουν xiaomi-φταίω για αυτό).
Περίμενε μήπως κάποιος άλλος έχει εμπειρία απο τη συσκευή ή την εταιρία να τη μοιραστεί μαζί μας. -
-
Έχω πάρει 3 redmi 2 2gb/16gb (2 λευκά,1 μαύρο) απο το vickmall και τα 3 και δεν είχα κανένα θέμα. Με το καλημέρα (όταν τα άνοιξα και τα φόρτισα πρώτη φορά) πέρασα την τελευταία ελληνική rom και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Στο πρώτο που είχα πάρει μου είχε παραπονεθεί η φίλη μου για δυσλειτουργία μικροφώνου, το πήρα, πέρασα το τελευταίο update και απο τότε όλα καλά. Ήταν γνωστό πρόβλημα σε roms του Μαϊου.
Και τα 3 τη στιγμή που μιλάμε φοράνε τις τελευτείες roms(περίπου 5.9.10) με ροζ/φούξια/πράσινες/μπλε(ή σιεεεεελ, έτσι μου είπαν! οχι μπλε!) και tempered glass και σφύζουν απο υγεία παρά τη χρήση απο 3 μοχθηρές γυναίκες -
-
Ο/H itisme21 έγραψε:
Το συγκεκριμένο κινητό έχει εγγύηση φαντάζομαι έτσι?Περνώντας την ελληνική rom μέσα, δεν χάνεις την εγγύηση όμως?
Tην εγγύηση όταν αγοράζουμε από τρίτες χώρες και συγκεκριμένα Κινέζους, την ξεχνάμε, αν και ισχύει, αλλά η διαδικασία είναι τέτοια που δεν συμφέρει το πανε-έλα. Εξάλλου τί να πάθει το κινητό; ΑΝ δουλεύει σωστά τις πρώτες μέρες, θα συνεχίζει έτσι. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με Κινέζικο κινητό εκτός από τις περιπτώσεις που το δημιούργησα εγώ. Το μόνο ευάλωτο σημείο είναι η οθόνη που κι εκεί αν σπάσει δεν το καλύπτει η εγγύηση.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλησπέρα παιδιά,
Θέλω να πάρω και εγώ το XIAOMI Redmi 2 Pro 4G από το vickmall, από εκεί έχω πάρει και το MI4 μου το καλοκαίρι και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αυτό που με ανησύχησε ειναι αν ειναι γνήσιο αυτό το μοντέλο με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό μιας και δεν αναφέρεται τετοια έκδοση στο επίσημο site της εταιρίας.
@itisme21 εσύ το έχεις παραλάβει? Το τσέκαρες αν ειναι γνήσιο? Έχεις κάποιο πρόβλημα με την συσκευή? -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες