Ναι δεν δουλεύει
[GTV-5.9.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Λυθηκε το πρόβλημα με το compile της ελληνικής rom!?
Όχι και ελπίζω μέχρι να βγεί η νέα έκδοση να μας δώσουν κανένα νέο aapt tool από την Xiaomi γιατί δύσκολα να γίνει Compile σε Android 5.1.1 based ROMs.
Απ' ότι βλέπω το ίδιο πρόβλημα έχουν και το eu. Στο en δεν υπάρχει πουθενά η τωρινή κινέζικη, αλλά η προηγούμενη. Είδα στο github αναφέρεται πρόβλημα στο decompile της 5.1.1. Η τελευταία aapt είναι του ιουλίου η 2.0.1. Περιμένουμε λοιπόν....
Βλέπω και οι κινέζοι έχουν πρόβλημα με την rom!?
1.MIUI 7 China developer ROM 5.9.24 for Mi Note Pro suspended this week. It will be released on Oct. 9. Thanks for your patience. Please stay tuned.
MIUI 7 China Developer ROM 5.9.24 Full Changelog (Released) (Updated) - MIUI General - Xiaomi MIUI Official ForumΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Βλέπω και οι κινέζοι έχουν πρόβλημα με την rom!?
1.MIUI 7 China developer ROM 5.9.24 for Mi Note Pro suspended this week. It will be released on Oct. 9. Thanks for your patience. Please stay tuned.
MIUI 7 China Developer ROM 5.9.24 Full Changelog (Released) (Updated) - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum[/quote]
Τουλάχιστον θα μπορούσαν να σώσουν την αγγλική... Αλλά βιαστικά να πάνε διακοπές...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H ntinako33 έγραψε:
Στο redmi 2 2 gb δεν μπορώ να βάλω ήχο κλήσης ,από την μουσική που έχω κατεβάσει..και δεν ανοίγει το κέντρο ασφαλείας από τις ρυθμίσεις ,εφαρμογές συστήματος .κατέβασα την πιο πρόσφατη έκδοση 5.9.24 μπορείτε να κάνετε κάτι
Εχει βγει fix ... πηγαινε μερικά μνματα πριν και δες που είναι -
Παιδιά να ρωτήσω και εγω 2 πράγματα γιατί είμαι άσχετος και τώρα προσπαθώ να μάθω?
Το κιν μου ήρθε με την 5.9.2(δεν ξέρω αν είναι multilanguage ή Ελληνική, πάντως έχει Ελληνικά) και έκανα update απο τον updater στην 5.9.18.
Τώρα για να περάσω την 5.9.27 έχει σημασία αν θα το κάνω με τον 1ο(μέσω της ROM) ή τον 2ο(μέσω Recovery) τρόπο? Πρέπει να κάνω wipes?
Δεν έχω περάσει τίποτα ακόμη οπότε δεν με νοιάζει αν θα χάσω κάτι.
Τέλος θα το κάνω χωρίς τη χρήση Η/Υ
Ευχαριστώ!Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Το ερώτημα είναι τι έφταιξε και δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Μήπως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με το Fix και με την Rom και αυτά που κατέβασα δεν είναι για το Redmi Note 3G;Ο/H sso έγραψε:
Το ερώτημα είναι τι έφταιξε και δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Μήπως έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με το Fix και με την Rom και αυτά που κατέβασα δεν είναι για το Redmi Note 3G;
Αν όντως έχεις το Redmi Note 3G WCDMA, τότε η ROM που χρειάζεσαι είναι η παρακάτω..
Βάλε αυτήν και μην περνάς το Fix..
Ναι, έχω το Redmi Note 3G WCDMA. Ήδη όπως έχω γράψει έχω επαναφέρει κάποιο backup που είχα.
Το link που υπήρχε στην πρώτη σελίδα ήταν λάθος; Γιατί διαβάζω και στο myphone.gr Xiaomi Redmi Note 3G : Σελίδα 351 :: myphone forum και άλλος φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα.
Aγαπητέ admin κατέβασα την Ρομ από τον σύνδεσμο που δίνεις στο ποστ το οποίο κάνω παράθεση και βλέπω από τις ιδιότητες ότι σε μέγεθος είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που κατέβασα από το 1ο ποστ και το οποίο μου δημιούργησε το πρόβλημα. Και επειδή, όπως έχω ξαναγράψει, έχω επαναφέρει ένα backup που είχα από την 5.8.27 αν φλασάρω την 5.9.26 μήπως θα δημιουργηθεί πάλι το ίδιο πρόβλημα;
Και όπως επίσης έχω ξαναγράψει με την Ρομ του 1ου ποστ και άλλος φίλος είχε το ίδιο πρόβλημα που σημαίνει ότι μάλλον η Ρομ δεν είναι η σωστή (ίσως κάποιο μπέρδεμα στο upload;)
ΕυχαριστώὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H Graydath έγραψε:
Το κιν μου ήρθε με την 5.9.2(δεν ξέρω αν είναι multilanguage ή Ελληνική, πάντως έχει Ελληνικά) και έκανα update απο τον updater στην 5.9.18.
Την 5.9.18 απο που την κατέβασες? Και με ποιό τρόπο την πέρασες?
Ο/H Graydath έγραψε:
Τώρα για να περάσω την 5.9.27 έχει σημασία αν θα το κάνω με τον 1ο(μέσω της ROM) ή τον 2ο(μέσω Recovery) τρόπο? Πρέπει να κάνω wipes?
Η απάντηση εδω εξαρτάται απο την απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση. Αν η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση είναι αρνητική ως προς την ελληνική rom τότε κάντο μεσα απο την rom (1ος τρόπος) αλλά μετά απο Factory Reset αλλιώς κάντο με τον απλό τρόπο μέσα απο την rom. Οσο για τα wipes κάνε απλά Wipe Cache & Dalvik Cache -
Ο/H Bodai έγραψε:
Την 5.9.18 απο που την κατέβασες? Και με ποιό τρόπο την πέρασες?Είχε έτοιμο update, με το που μπήκα σε wi-fi μου έβγαλε επιλογή αναβάθμισης...
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H Graydath έγραψε:
Είχε έτοιμο update, με το που μπήκα σε wi-fi μου έβγαλε επιλογή αναβάθμισης...
Για σένα Factory Defaults και μετά εγκατάσταση μεσα απο την rom... -
Ο/H Bodai έγραψε:
Για σένα Factory Defaults και μετά εγκατάσταση μεσα απο την rom...
Ωραία ευχαριστώ πολύ!Stay away from dx.com
παιδια εχω μερικες ερωτήσεις
1)πως και ακομα δεν εχουμε παρει lollipop??
2)πως ειναι δυνατόν με 3gb ram και τα ελευθερα να ειναι 1.5gb ram και να εχουμε χαλια multitaskin ???(xiaomi mi4 4g 3gb ram)
στον opera ανοιγω 5-6 καρτελες και αυτες φορτώνουν ξανα και ξανα και η ελευθερη ραμ να ειναι 1gb δεν καταλαβαινω!!??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα