[GTV-5.9.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ερώτηση: κάπου πήρε το μάτι μου σε ένα ποστ για λειτουργία ανάγνωσης, ισχύει? και αν ναι για ποιές συσκευές γιατί στην 5.9.24 που πέρασα σήμερα δεν βλέπω κάτι.
-
-
-
καλησπερα μολις εβαλα την 5,9,24 και το μονο που κανει το τηλεφωνο ειναι να παιρνει τα πιν απο τις καρτες και να γυρναει στην κλειδωμενη επ. εργασιας και ουτο καθε εξης
δηλαδη εχει bug η ρομ μην την βαζετε ειδικα σε redmi note 3g -
Ο/H mike4186 έγραψε:
Ερώτηση: κάπου πήρε το μάτι μου σε ένα ποστ για λειτουργία ανάγνωσης, ισχύει? και αν ναι για ποιές συσκευές γιατί στην 5.9.24 που πέρασα σήμερα δεν βλέπω κάτι.
Εγώ το ανέφερα στο mi4 που έχω το ειδα, σε mi3 που το τσεκαρα δε το έχει. -
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Μέχρι το απόγευμα θα σας δώσουμε ένα fix patch rom για όλες τις συσκευές (~600ΚΒ) που θα διορθώνει το πρόβλημα με το FC στις ρυθμίσεις ασφαλείας.
Θα το περάσετε κανονικά από τον Updater(Αναβαθμιση) της MIUI, όπως κάνουμε και στις ROM.
Για το Mi RedMi Note 2 ειδικά, έχουμε διορθώσει τα παρακάτω...- FC στην εφαρμογή της μουσικής
- FC στις ρυθμίσεις του κέντρου ασφαλείας
- FC στις πρόσθετες ρυθμίσεις
Η ROM είναι ακόμη σε ΒΕΤΑ Testing και θα σας δωθεί αργότερα. - FC στην εφαρμογή της μουσικής
-
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Ευχαριστουμε
Επισης υπάρχει ένα θέμα στο mi2s με τις ρυθμίσεις/εφαρμογές... Δεν μπαίνει, κρασαρει βγάζει το ίδιο σφάλμα με το wifi/για προχωρημενους
Θα το δούμε ξεχωριστά...
Ίσως μέχρι το βράδυ να έχει φτιαχτεί και αυτό. -
Οκ thanks!!!
Το γύρισα και στα αγγλικά και έκανε το ίδιο σφάλμα.. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έχει βγεί Fix για σχεδόν όλες τις συσκευές που διορθώνει το πρόβλημα με το FC στην εφαρμογή "Κέντρο Ασφαλείας".
Τα Fixes είναι ΕΔΩ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9860
Ειδικά για το RedMi Note 2 έχει βγεί fix και νέα ROM (GTV-5.9.27) που διορθώνει τα παρακάτω προβλήματα.- FC στην εφαρμογή Μουσικής
- FC στην εφαρμογή "Kέντρο Ασφαλείας"
- FC στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις
Όλες οι ROM στην πρώτη λίστα έχουν ανανεωθεί και είναι διορθωμένες...
=> xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9841 - FC στην εφαρμογή Μουσικής
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα