Και μια παράκληση, αν φυσικά γίνεται, προς τους σεφ του φόρουμ μας: Μήπως μπορείτε να συμπεριλάβετε την πολύ χρηστική λειτουργιά της ανάνηψης από κατάσταση απενεργοποίησης στην περίπτωση ενεργού ξυπνητηριού, η οποία υπήρχε στην V6;
Με αυτή την πολύ χρηστική λειτουργία το βράδυ έθετα σε λειτουργία το ξυπνητήρι μου και έκλεινα εντελώς (shutdown) το κινητό μου (Mi2s), το οποίο 3 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα ενεργοποίησης του ξυπνητηριού έθετε τον εαυτό του σε λειτουργία και χτυπούσε κανονικά, τώρα αναγκάζομαι να το έχω σε κατάσταση αναμονής (stand by) πολύ κοντά στο κεφάλι μου!
Με αυτή την πολύ χρηστική λειτουργία το βράδυ έθετα σε λειτουργία το ξυπνητήρι μου και έκλεινα εντελώς (shutdown) το κινητό μου (Mi2s), το οποίο 3 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα ενεργοποίησης του ξυπνητηριού έθετε τον εαυτό του σε λειτουργία και χτυπούσε κανονικά, τώρα αναγκάζομαι να το έχω σε κατάσταση αναμονής (stand by) πολύ κοντά στο κεφάλι μου!
"Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)