Ο/H jeisblack έγραψε:
By the way πρόσθεσε στις συσκευές και το Oneplus 2 ώστε να το βάλω στον προφίλ μου γιατί δεν υπήρχε στην λίστα
Done !

Eπείσης έχει προστεθεί και το Mi-4C ως επιλογή συσκευής στο προφίλ.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H jeisblack έγραψε:
By the way πρόσθεσε στις συσκευές και το Oneplus 2 ώστε να το βάλω στον προφίλ μου γιατί δεν υπήρχε στην λίστα
Ο/H ronin13 έγραψε:
Ερώτηση:
Προσπαθώ να κάνω ενημερώσεις από το play store αλλά μου βγάζει σφάλμα ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος στη συσκευή. Με 350mb ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη και 20gb στην "SD"! Τί συμβαίνει; Έτρεξα ένα καθαρισμό με τη μαμισια εφαρμογή αλλά τίποτα.. Και στις προηγούμενες εκδόσεις είχα αυτό το θέμα, αλλά όχι με τόσο μεγάλο ελεύθερο χώρο!
Είμαι με την 5.9.28 σε Mi2S.
Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H ronin13 έγραψε:
Και στις προηγούμενες εκδόσεις είχα αυτό το θέμα, αλλά όχι με τόσο μεγάλο ελεύθερο χώρο!
Ο/H sothatz έγραψε:
το ίδιο θέμα έχω & γω με την 5.9.10 αλλά & με την προηγούμενη ρομ. Έκανα ερώτηση αλλά δεν απάντησε κανείς
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ronin13 έγραψε:
Και στις προηγούμενες εκδόσεις είχα αυτό το θέμα, αλλά όχι με τόσο μεγάλο ελεύθερο χώρο!
Ο/H sothatz έγραψε:
το ίδιο θέμα έχω & γω με την 5.9.10 αλλά & με την προηγούμενη ρομ. Έκανα ερώτηση αλλά δεν απάντησε κανείς
Κοιτάξτε μήπως έχετε πολλά "τοπικά αντίγραφα" ή backup από το recovery??
Ο/H lio14 έγραψε:
Παιδιά πότε προβλέπεται να διορθωθεί το bug στο redmi note 2 με τις ρυθμίσεις ?
Ο/H lio14 έγραψε:
Καλώς σας βρήκα, επειδή το κινητό μου ήρθε απο vickmall και μου είχαν περάσει εκείνοι τη rom πριν περίπου 11 ημέρες που το παρήγγειλα, προφανώς δεν είχε διορθωθεί τότε.
Επειδή όμως τυγχάνει και άσχετος με αυτά, υπάρχει κάποιος οδηγός που να μου δείχνει πώς να ξανακατεβάσω την τελευταία rom και πώς να ξαναφλασάρω ?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην aggelostrom ().
Ο/H aggelostrom έγραψε:
Παιδιά έκανα προσπάθεια να τρέξω το κέντρο ασφάλεια και βγάζει σφάλμα