[GTV-5.9.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H sothatz έγραψε:
Πανικός!
Κόλλησε το τηλ. ενώ δούλευε στα καλά καθούμενα. Έβγαλε 100 φορές μήνυμα ότι η εφαρμογή google play σταμάτησε & με επανεκκίνηση μένει στο ΜΙ & δεν φορτώνει.
Μπαίνει ρεκόβερυ αλλά στα κινέζικα.
Καμιά βοήθεια κανείς;
Έχεις βάλει ελληνική rom και ποια?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
την 5.9.10
-
Καλημέρα παιδιά έχω στην κατοχή μου 2 χρόνια το Hongmi - RedRice...Ήμουν στην v5 και σήμερα έβαλα επιτέλους την Hongmi - RedRice 1 (WCDMA) => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_HM2013023_GTV-5.9.26_moded.zip . Εντυπωσιάστικα αλλά έχω τις εξης απορίες...
α) Αυτό με το kernel και την αλλάγη του αποθηκευτικού χώρου εντάξει μαρέσει πολύ.. απλά έχω μία απορία σε περίπτωση που θέλω να κάνω πχ.factory reset όταν μπώ στο recovery την αναγνωρίζει κανονικά σαν έξωτερικη κάρτα μνήμης ??? Η θα έχω πρόβλημα και ( θα πρέπει να βγάλω την κάρτα μνήμης πριν το reset)
β) Έχω ένα πρόβλημα στην κάμερα δεν τραβάει με τίποτα φωτογραφίες βγάζει ένα μήνυμα '<<παρακαλώ εισάγετε μία κάρτα sd πριν χρησιμοποιήσετε την κάμερα>> τι ενωεί ο ποιητής...αφού έχω μέσα την κάρτα και με την αλλαγή η κάρτα sd έγινε 800 μβ.. άλλαξα και το χώρο αποθήκευσης πάλι τα ίδια τίποτα.
γ) όσο αφορά του 60 χαρακτήρες στα μηνύματα υπάρχει κάποιο zip για ενεργοποίηση 160 χαρακτήρων ( η να βάλω το go sms ).
δ)τέλος η λειτουργία ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ της Miui που είχε στις άλλες εκδόσεις δεν υπάρχει σε αυτήν??? ( ήθελα να επαναφέρω καποιες εφαρμογές και κάποιες επαφες μου)
Τέλεια δουλεία παιδιά είστε εκπληκτικοί δεν έχω λόγια έχω εντυπωσιαστεί..
Ευχαριστώ προκαταβολικά.... -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H sothatz έγραψε:
Πανικός!
Κόλλησε το τηλ. ενώ δούλευε στα καλά καθούμενα. Έβγαλε 100 φορές μήνυμα ότι η εφαρμογή google play σταμάτησε & με επανεκκίνηση μένει στο ΜΙ & δεν φορτώνει.
Μπαίνει ρεκόβερυ αλλά στα κινέζικα.
Καμιά βοήθεια κανείς;
Έχεις βάλει ελληνική rom και ποια?
Είχα την 5.9.10 αλλά από 1/2014 που έχω το τηλέφωνο μέχρι σήμερα ποτέ δεν είχα κάνει factory reset κλπ. Όλες τις ρομ τις περνούσα πάντα από πισι στην sd. Μάλλον έφτασε ο καιρός του για καλό καθάρισμα.
Τελικά ακολουθώντας τις οδηγίες για unbrick & με την ανεκτίμητη βοήθεια του GR_Makedon τον οποίο υπερευχαριστώ έχω καινούργιο τηλέφωνο. Βέβαια έχασα τα πάντα αλλά μικρό το κακό.
Το μόνο θέμα είναι ότι όταν το συνδέω στο πισι δεν αναγνωρίζει την sd ή μάλλον λέει ότι ο αφαιρούμενος δίσκος θέλει διαμόρφωση. Καμιά ιδέα κανείς; -
Για την κάμερα και τον αποθηκευτικό χώρο κατέβασε το Update zip για την V7 και κάνε install από recovery. en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 κάποιες φορές δεν παίζει το sd switch από την moded rom. Το backup βρίσκεται στις (ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις (στο τέλος της λίστας))
Hongmi 1 -
Ο/H dimpet έγραψε:
Για την κάμερα και τον αποθηκευτικό χώρο κατέβασε το Update zip για την V7 και κάνε install από recovery. en.miui.com/forum.php?mod=atta…NTE1NTI2fDk5ODM2&mobile=2 κάποιες φορές δεν παίζει το sd switch από την moded rom. Το backup βρίσκεται στις (ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις (στο τέλος της λίστας))
Hongmi 1
ευχαριστώ πολύ φίλε. Τώρα δουλεύει και η κάμερα και επανέφερα και κάποιες εφαρμογές. Τελικά fix για τα μηνύματα δεν έχουμε? Και κάτι τελευταίο. Όσο κάνω εγκαταστήση εφαρμογές γεμίζει ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης(1, 5 gb) μόλις γεμίσει αυτόματα θα αρχίσει να γεμίζει το Phone storage (32 -gb). ;; -
Ο/H geokart έγραψε:
Ο/H dimpet έγραψε:
Hongmi 1
ευχαριστώ πολύ φίλε. Τώρα δουλεύει και η κάμερα και επανέφερα και κάποιες εφαρμογές. Τελικά fix για τα μηνύματα δεν έχουμε? Και κάτι τελευταίο. Όσο κάνω εγκαταστήση εφαρμογές γεμίζει ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης(1, 5 gb) μόλις γεμίσει αυτόματα θα αρχίσει να γεμίζει το Phone storage (32 -gb). ;;
να βαλεις το link2sd γιατι θα εχεις τετοια θεματα να γεμιζει ο εσωτερικος χωρος σου και δεν θα μπορεις να κανεις καμια εγκατασταση παιχνιδιου η εφαρμογων. -
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H geokart έγραψε:
Ο/H dimpet έγραψε:
Hongmi 1
ευχαριστώ πολύ φίλε. Τώρα δουλεύει και η κάμερα και επανέφερα και κάποιες εφαρμογές. Τελικά fix για τα μηνύματα δεν έχουμε? Και κάτι τελευταίο. Όσο κάνω εγκαταστήση εφαρμογές γεμίζει ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης(1, 5 gb) μόλις γεμίσει αυτόματα θα αρχίσει να γεμίζει το Phone storage (32 -gb). ;;
να βαλεις το link2sd γιατι θα εχεις τετοια θεματα να γεμιζει ο εσωτερικος χωρος σου και δεν θα μπορεις να κανεις καμια εγκατασταση παιχνιδιου η εφαρμογων.
Μα για αυτό έβαλα την kernel modded για να αποφύγω το link2sd... Δε μάρεσε ποτέ αυτο το πρόγραμμα...ποτέ δε μου δούλεψε. -
Ο/H sothatz έγραψε:
Το μόνο θέμα είναι ότι όταν το συνδέω στο πισι δεν αναγνωρίζει την sd ή μάλλον λέει ότι ο αφαιρούμενος δίσκος θέλει διαμόρφωση. Καμιά ιδέα κανείς;
Δηλαδή την αναγνωρίζει η συσκευη αλλά δεν την αναγνωρίζει ο η/υ όταν συνδέεις την συσκευή σ'αυτόν? -
Ο/H geokart έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
Ο/H geokart έγραψε:
Ο/H dimpet έγραψε:
Hongmi 1
να βαλεις το link2sd γιατι θα εχεις τετοια θεματα να γεμιζει ο εσωτερικος χωρος σου και δεν θα μπορεις να κανεις καμια εγκατασταση παιχνιδιου η εφαρμογων.
Μα για αυτό έβαλα την kernel modded για να αποφύγω το link2sd... Δε μάρεσε ποτέ αυτο το πρόγραμμα...ποτέ δε μου δούλεψε.
δυστηχως φιλε μου που εισαι απο το διπλανο φορουμ.,πρεπει να το βαλεις και εγω την ιδια εκδοση με εσενα εχω και το εβαλα και δουλευει μια χαρα το προγραμμα.υπαρχει και σχετικος οδηγος αλλα ειναι πανευκολο βρε εσυ. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H sothatz έγραψε:
Το μόνο θέμα είναι ότι όταν το συνδέω στο πισι δεν αναγνωρίζει την sd ή μάλλον λέει ότι ο αφαιρούμενος δίσκος θέλει διαμόρφωση. Καμιά ιδέα κανείς;
Δηλαδή την αναγνωρίζει η συσκευη αλλά δεν την αναγνωρίζει ο η/υ όταν συνδέεις την συσκευή σ'αυτόν?
Ναι.
Η συσκευή βλέπει την κάρτα & όχι το πισι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα