Διαφήμιση

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ SIM!!!!!

• ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ SIM!!!!!

Γεια σας! Σήμερα το πρωί αυτόματα χωρίς να του κάνω ΤΙΠΟΤΑ είχε κάνει φαίνεται επανεκκίνηση και όσες φορές και αν προσπάθησα να βάλω το PIN στην κάρτα ήταν χωρίς αποτέλεσμα…. Έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα, άλλαξα μεταξύ τους τις καρτες….αλλά ΤΙΠΟΤΑ. Είμαι ΑΡΧΑΡΙΟΣ και σε καπου ειχα διαβασει οτι πρέπει να μπει κάποιος στο χώρο αποθήκευσης που υπάρχει ένας φάκελος downloaded_rom και να σβηστεί ένα αρχείο κλπ….. ΠΩΣ θα μπω μέσα στο φάκελο αφού δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό;;;;
      Μπορείτε Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ με απλά λόγια και με τις ανάλογες κινήσεις που θα κάνω να ξανά λειτουργήσω το κινητό μου;;;;;; Εχω έκδοση του deliopoulos
      ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!
    • Ο/H 1KOSTAS έγραψε:

Γεια σας! Σήμερα το πρωί αυτόματα χωρίς να του κάνω ΤΙΠΟΤΑ είχε κάνει φαίνεται επανεκκίνηση και όσες φορές και αν προσπάθησα να βάλω το PIN στην κάρτα ήταν χωρίς αποτέλεσμα…. Έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα, άλλαξα μεταξύ τους τις καρτες….αλλά ΤΙΠΟΤΑ. Είμαι ΑΡΧΑΡΙΟΣ και σε καπου ειχα διαβασει οτι πρέπει να μπει κάποιος στο χώρο αποθήκευσης που υπάρχει ένας φάκελος downloaded_rom και να σβηστεί ένα αρχείο κλπ….. ΠΩΣ θα μπω μέσα στο φάκελο αφού δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό;;;;
      Μπορείτε Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ με απλά λόγια και με τις ανάλογες κινήσεις που θα κάνω να ξανά λειτουργήσω το κινητό μου;;;;;; Εχω έκδοση του deliopoulos
      ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

Ψυχραιμία!!! Υπάρχουν πολλοί συνδιασμοί για τι μπορείς να κάνεις, αλλά σου προτείνω το πιό απλό: Βγάλε και τις 2 SIM από το κινητό για να ανοίξει κανονικά και κατέβασε την xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.9.26 (ή την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή) και πέρασέ την στο κινητό. Μετά, ξαναβάλε τις 2 SIM.
    • Διαφήμιση
    • επειδή είμαι ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΧΑΡΙΟΣ και ΠΟΤΕ ΜΟΥ δεν το έχω κάνει αναβάθμιση με χειροκίνητο τρόπο δηλαδή να την περάσω στην sd μου κλπ…. (έχω περιορισμένα τα Αγγλικά μου…) άμα το συνδέσω στο υπολογιστή μου (έχω τα 7ρια) δεν γίνεται να μπω στο φάκελο downloaded_rom και να το σβήσω;;;; πιο να σβήσω;;;;;;
      Απλά είναι περιορισμένα τα αγγλικά μου και φοβάμαι μήπως χαθώ και κάνω βλακεία…..
    • Ο/H 1KOSTAS έγραψε:

επειδή είμαι ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΧΑΡΙΟΣ και ΠΟΤΕ ΜΟΥ δεν το έχω κάνει αναβάθμιση με χειροκίνητο τρόπο δηλαδή να την περάσω στην sd μου κλπ…. (έχω περιορισμένα τα Αγγλικά μου…) άμα το συνδέσω στο υπολογιστή μου (έχω τα 7ρια) δεν γίνεται να μπω στο φάκελο downloaded_rom και να το σβήσω;;;; πιο να σβήσω;;;;;;
      Απλά είναι περιορισμένα τα αγγλικά μου και φοβάμαι μήπως χαθώ και κάνω βλακεία…..

Θα κατεβάσεις την ROM στον υπολογιστή σου και μετά θα την περάσεις στο κινητό. Μετά μέσω της εφαρμογής Αναβάθμιση (Updater) πάτησε δεξιά πάνω στις τρεις τελείες και πάτα στο Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης, θα του πεις που έχεις βάλει την ROM και θα τα κάνει όλα μόνο του.:)
    • Δυστυχώς προσπάθησα να κάνω όπως που είπατε αλλά καθώς πάτησα το power και το volume done μου έβγαλε κάτι κινέζικα με μικρά γραμματακια στην πάνω αριστερά μεριά της οθόνης…. Πάτησα στην τύχη κάποια από αυτά …..τίποτα και έβγαλα την μπαταρία…. Την ξαναέβαλα και μου έβγαλε μια άλλη οθόνη ημερομηνία 1 Ιανουαρίουκαι όταν το βάζω να δω τα εικονίδια μου (κυλαω την οθόνη …) υπάρχουν ΟΛΑ τα εικονίδια και μου βγάζει ένα κείμενο σχεδόν από μέσον της οθόνης και κάτω και λέει « unfortunately, the procrss com.and….send bu (επισυνάπτω φωτογραφίες για να μην γραφώ όλο το κείμενο)τι κανω;;;;;ειμαι Χαλκιδα υπαρχει κανενας εδώ κοντά για να με βοηθήσει;;;;;ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
      ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
      68prCW.jpg
      4ZLRmO.jpg
      5LjFzv.jpg

την πέρασα στην sd μέσω υπολογιστή αλλά μου έγινε όλο αυτό το κακό!!!!! Έχω πελαγώσει!!!! Το πάω σε κανένα τεχνικό στην περιοχή μου;;;;;; ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

• Ο/H 1KOSTAS έγραψε:

Δυστυχώς προσπάθησα να κάνω όπως που είπατε αλλά καθώς πάτησα το power και το volume done μου έβγαλε κάτι κινέζικα με μικρά γραμματακια στην πάνω αριστερά μεριά της οθόνης…. Πάτησα στην τύχη κάποια από αυτά …..τίποτα και έβγαλα την μπαταρία…. Την ξαναέβαλα και μου έβγαλε μια άλλη οθόνη ημερομηνία 1 Ιανουαρίουκαι όταν το βάζω να δω τα εικονίδια μου (κυλαω την οθόνη …) υπάρχουν ΟΛΑ τα εικονίδια και μου βγάζει ένα κείμενο σχεδόν από μέσον της οθόνης και κάτω και λέει « unfortunately, the procrss com.and….send bu (επισυνάπτω φωτογραφίες για να μην γραφώ όλο το κείμενο)τι κανω;;;;;ειμαι Χαλκιδα υπαρχει κανενας εδώ κοντά για να με βοηθήσει;;;;;ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
      ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
      68prCW.jpg
      4ZLRmO.jpg
      5LjFzv.jpg

την πέρασα στην sd μέσω υπολογιστή αλλά μου έγινε όλο αυτό το κακό!!!!! Έχω πελαγώσει!!!! Το πάω σε κανένα τεχνικό στην περιοχή μου;;;;;; ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Ποιος σου είπε να πατήσεις power+volume down!? Κανείς από πάνω δεν σου πρότεινε αυτό. Εάν ακολουθούσες την διαδικασία που σου πρότεινε ο dnomikos, δεν θα είχες πρόβλημα. Επίσης τι έκδοση είναι αυτή η deliopoulos!? Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου προτείνουν.
    • Διαφήμιση