Διαφήμιση

Redmi note 2 BRICK HEEEELLLPPPP!!!

• Ο/H proklos έγραψε:

Πράγματι έιχα απελπιστεί.
      Ομως με την καθοδήγηση του φιλου "Bodai" που ανέχτηκε και υπόμεινε την ασχετοσύνη μου δοθηκε λυση στο προβλημα μου. ΦΟΒΕΡΟΣ
      Το τηλεφωνάκι ειναι πάλι ζωντανο και έτοιμο για ...αναβαθμιση... ;)
      Xιλια ευχαριστώ. Οτι και να πω είναι λίγο.

Υ.Γ. Όσο υπάρχει αυτή η κοινοτητα και τέτοιοι άνθρωποι μη φοβαστε τίποτα

Μήπως να έγραφες πώς αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα και για όσους αντιμετωπίσουν κάτι ανάλογο στο μέλλον? Είναι αγενές να ζητάς βοήθεια και όταν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα να μην ενημερώνεις πώς "ξεμπρίκαρε" το τηλέφωνο...

Sent from my Cube U65GT using Tapatalk
    • Ο/H linuxovios έγραψε:

Ο/H proklos έγραψε:

Πράγματι έιχα απελπιστεί.
      Ομως με την καθοδήγηση του φιλου "Bodai" που ανέχτηκε και υπόμεινε την ασχετοσύνη μου δοθηκε λυση στο προβλημα μου. ΦΟΒΕΡΟΣ
      Το τηλεφωνάκι ειναι πάλι ζωντανο και έτοιμο για ...αναβαθμιση... ;)
      Xιλια ευχαριστώ. Οτι και να πω είναι λίγο.

Υ.Γ. Όσο υπάρχει αυτή η κοινοτητα και τέτοιοι άνθρωποι μη φοβαστε τίποτα

Μήπως να έγραφες πώς αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα και για όσους αντιμετωπίσουν κάτι ανάλογο στο μέλλον? Είναι αγενές να ζητάς βοήθεια και όταν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα να μην ενημερώνεις πώς "ξεμπρίκαρε" το τηλέφωνο...

Sent from my Cube U65GT using Tapatalk

Όταν το Note 2 σου γίνει "τούβλο" όπως το τηλέφωνο του φίλου παραπάνω, ακολουθείς τον οδηγό του φίλου @caeser και το τηλέφωνο ξυπνάει φρέσκο-φρέσκο σαν τον Λάζαρο. Κάτι ανάλογο ίσως έκανε και ο φίλος παραπάνω με τη βοήθεια του πολυμήχανου @Bodai. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Όταν το Note 2 σου γίνει "τούβλο" όπως το τηλέφωνο του φίλου παραπάνω, ακολουθείς τον οδηγό του φίλου @caeser
      και το τηλέφωνο ξυπνάει φρέσκο-φρέσκο σαν τον Λάζαρο. Κάτι ανάλογο
      ίσως έκανε και ο φίλος παραπάνω με τη βοήθεια του πολυμήχανου @Bodai.

Έτσι ακριβώς
    • Διαφήμιση