Δεν ρώτησα ακόμα. Άλλα από ότι διάβασα λίγο πιο κάτω, πριν τις εικόνες λέει με άλλη ρομ δουλεύει κανονικά σε FDD αντί για TD. Αν κατάλαβα καλά.
Αγορα redmi note 2 απο vickmall
-
-
φιλε μου θα παρεις το 4G FDD LTE για να εισαι σιγουρος!Εγω αυτο εχω και το 4G της voda μου παει μια χαρα!
-
Οπότε αν είναι έτσι. Για 15$ πιστεύω αξίζει να πάρω την prime και όχι την απλή αν δεν κάνω λάθος. Σωστά;
-
για τοσα λιγα,αποψη μου ειναι να παρεις την prime!
-
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.
-
Καλώς σας βρήκα όλες και όλους. Παρήγγειλα πέρυσι
εντάξει εννοώ στις 28 Δεκεμβρίου το Xiaomi redmi note 2 prime μαζί και με μια έξτρα τριανταδυάρα κάρτα μνήμης.
Ο λόγος που με οδήγησε να παραγγείλω από εκτός ελλάδας είναι πως εδώ δε βρήκα κινητό που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά με αυτή την τιμή. Επίσης στην αρχή έλεγα να πάρω κάποιο άλλο παρεμφερές από κάποια αλυσίδα καταστημάτων, αλλά δεν είχε τα χαρακτηριστικά που χρειάζομαι. Δηλαδή επειδή έχω το πακέτο του οτε με δέκα γίγα το μήνα και δέκα ευρώ για φορ τζι, και ταυτόχρονα έχω και γοτσαπ, είμαι αναγκασμένος να έχω μόνιμα δύο σιμ. Ο οτε μου έχει πει πως δε μπορεί να ενσωματώσει αυτές τις δύο υπηρεσίες σε μία. Οπότε αναγκαστηκά μέχρι τώρα κουβαλούσα δύο συσκευές!. Με ψάξιμο ανακάλυψα αυτό το Xiaomi redmi note 2 prime 32 γιγα και αναφέρει πως είναι φορ τζι και στις δυο σιμ, πράγμα όχι και τόσο συχνό σε πολλές συσκευές. Επίσης η άλλη υποδοχή για εξτρα κάρτα εσντι, είναι ξεχωριστή και δεν εναλλάσσεται με κάποια σιμ.
Οπότε μέχρι εδώ όλα δείχνουν καλά. Από κει και πέρα έμαθα μόλις τώρα για την ύπαρξη αυτής της κοινότητας και είναι πραγματικά φοβερή στο λίγο χρόνο που εχω ξοδέψει να διαβάσω κάποια μηνύματα. Οι οδηγοί επίσης μοναδικοί. Έτσι όταν έρθει η συσκευή θα προσπαθήσω να κάνω την ολική αντικατάσταση υλικολογισμικού και εύχομαι να τα καταφέρω. Μήπως χρειάζεται κάποιο άλλο βήμα πέρα από αυτά που αναφέρει το πρώτο ποστ; Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω κάτι τέτοιο. Πιστεύετε πως θα τα καταφέρω; Καλά αν συναντήσω δυσκολία, έχω ένα συγγενικό πρόσωπο άνω πατήσια οπότε θα το φέρω στο φίλο εδώ που είναι εξπερτ όπως βλέπω και θα τον παρακαλέσω για βοήθεια. Εύχομαι να μη χρειαστεί όμως. Έχω ρουτάρει άλλωστε δυο συσκευές παλιότερα. Θα δούμε. Σκοπεύω να βάλω μόνο αγγλική έκδοση, και android το τελευταίο το 6, δε έχω κοιτάξει αν έχετε εδώ ή αν την ελληνική μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και μόνο σαν αγγλική. προφανώς θα γινεται, γιατί μέχρι τώρα έτσι ήταν οι συσκευές μου και μπορεί τα αγγλικά να μην είναι η μητρική μου γλώσσα όμως στα κινητά όπως και στον υπολογιστή έχω μεγαλύτερη εξοικείωση πιστεύω.
Τώρα, καλά όλα αυτά αλλά έπεσα πάνω στις γιορτές, και δεν έχω ιδέα πότε θα φτάσει πλέον. Στη χειρότερη περίοδο βρήκα κι εγώ να παραγγείλω. Δε φτάνει που είναι και οι γιορτές, αλλά η singapore post έχει αναρτήσει και μήνυμα που λέει πως: Deliveries of international postal items to and from China may take longer than usual due to some delays. Any inconvenience caused is regretted. Και αυτό είναι ξεχωριστό μήνυμα από το άλλο που έχει αναρτήσει πως λόγω εορτών θα καθυστερήσουν οι παραγγελίεςΚαληνύχτα δηλαδή. Τέλος πάντων θα δούμε. Τώρα αυτό λίγο που με παραξένεψε είναι το γεγονός πως δε μου έστειλαν κάποιο email από το vickmall έστω τυπικό. Όμως μέσα από τη σελίδα τους, μετά από δυο μέρες είχα πάρει tracking number και τα πάντα, ότι δηλαδή η παραγγελία προχωρά και πως αποστέλλεται, η απόδειξη αγοράς κτλ. Σου δείχνει δηλαδή πως προχωρά το θέμα, απλά ένα έστω τυπικο email δε στέλνουν; Πλήρωσα με western union και τα πήραν αυθημερόν τα χρήματα. Το κόστος για κίνα είναι δέκα ευρώ, η προμήθεια δηλαδή, αλλά ταυτόχρονα σου έχει και μια έκπτωση 3% αν παραγγείλεις με γουεστερν γιουνιον, οπότε λίγο πολύ έρχεται στα ίδια καθώς λόγω capital controls δεν είναι και τόσο εύκολος πλέον άλλος τρόπος αν δεν κάνω λάθος.
Αυτά τα λίγαπρος το παρόν και θα είμαι στην αναμονή για να παραλάβω τη συσκευή οπότε θα μιλήσουμε... ενδελεχώς πλέον
-
@yiannisT καλώς να δεχτείς το νέο σου εργαλείο.
Το 4G δεν είναι ενεργό ταυτόχρονα και στις 2 κάρτες, αλλά ενεργοποιείται μόνο στην sim, που θα επιλέξεις μέσα από το τηλέφωνο, οτι θα είναι για internet. Η άλλη sim θα δουλεύει σε 2G.
Με το που θα το παραλαβεις χωρίς δεύτερη σκέψη προχώρα στην αλλαγή της ρομ σε ελληνική και μπορείς με αυτή να είσαι σε αγγλικά.
Στο παρακάτω λινκ θα σου απαντηθούν οι περισσότερες απορίες που έχεις για το Redmi Note 2/Prime και θα βρεις και λινκ για Ρομ και οδηγούς.
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphoneΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Σ ευχαριστώ φίλε. Και για τον σύνδεσμο και αυτό που είπες για το 4G .
-
Κι όμως έφτασε Ελλάδα!
Πήγα μόλις τώρα να κάνω tracking και να τι είδα:
Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-01-20 16 20:49 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-01-2016 09:27 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12-01-2016 12:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12-01-2016 14:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δηλαδή το θέμα είναι να μπορέσει να φύγει γρήγορα από το singapore post. Αν φύγει μετά φτάνει σε πέντε μέρες ελλάδα. Όπως έγραψα παραπάνω το singapore post τις ημέρες που έκανα την παραγγελία είχε βγάλει ειδική ανακοίνωση πως θα καθυστερήσουν οι διεθνής παραγγελίες. Και όντως έτσι έγινε. Γιατί την παραγγελία την έκανα στις 28 Δεκεμβρίου και από τις 31 Δεκεμβρίου ήταν εκεί στο singapore post μέχρι τις επτά. Για μια βδομάδα δηλαδή είχαν τόσο φόρτο, που δε μπορούσαν να το στείλουν. Αλλά με το που το έστειλαν σε πέντε μέρες έφτασε Ελλάδα.
Τώρα βέβαια πότε θα μου έρθει σπίτι; αύριο λογικά νομίζω έτσι; ή αύριο ή μεθαύριο. Σωστά;
Άντε να δούμε. Έχουμε δουλειά μετά βέβαια να του βάλουμε αμέσως την ελληνική ρομ όπως έχει γραφτεί εδώ στον οδηγό με τη μία και μετά θα αρχίσει το... κάψιμο -
Ο/H yiannisT έγραψε:
Κι όμως έφτασε Ελλάδα!
Πήγα μόλις τώρα να κάνω tracking και να τι είδα:
Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-01-20 16 20:49 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 12-01-2016 09:27 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12-01-2016 12:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 12-01-2016 14:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δηλαδή το θέμα είναι να μπορέσει να φύγει γρήγορα από το singapore post. Αν φύγει μετά φτάνει σε πέντε μέρες ελλάδα. Όπως έγραψα παραπάνω το singapore post τις ημέρες που έκανα την παραγγελία είχε βγάλει ειδική ανακοίνωση πως θα καθυστερήσουν οι διεθνής παραγγελίες. Και όντως έτσι έγινε. Γιατί την παραγγελία την έκανα στις 28 Δεκεμβρίου και από τις 31 Δεκεμβρίου ήταν εκεί στο singapore post μέχρι τις επτά. Για μια βδομάδα δηλαδή είχαν τόσο φόρτο, που δε μπορούσαν να το στείλουν. Αλλά με το που το έστειλαν σε πέντε μέρες έφτασε Ελλάδα.
Τώρα βέβαια πότε θα μου έρθει σπίτι; αύριο λογικά νομίζω έτσι; ή αύριο ή μεθαύριο. Σωστά;
Άντε να δούμε. Έχουμε δουλειά μετά βέβαια να του βάλουμε αμέσως την ελληνική ρομ όπως έχει γραφτεί εδώ στον οδηγό με τη μία και μετά θα αρχίσει το... κάψιμο
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αυριο θα σου έρθει ειδοποίηση και μεθαύριο παραλαμβάνεις. Με γειά σου. Εκτός αν βιάζεσαι, οπότε παίρνες τηλέφωνο στο κέντρο διαλογής και ζητάς τον ταχυδρόμο που εξυπηρετεί την γειτονιά σου. Του λες να το κρατήσει και να μη το βάλει στον ταχυδρομικό σάκο της περιοχής σου, γιατί πρέπει να το παραλάβεις αύριο οποσδήποτε. Πηγαίνεις από το κέντρο διαλογής και το παραλαμβάνεις.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αυριο θα σου έρθει ειδοποίηση και μεθαύριο παραλαμβάνεις. Με γειά σου. Εκτός αν βιάζεσαι, οπότε παίρνες τηλέφωνο στο κέντρο διαλογής και ζητάς τον ταχυδρόμο που εξυπηρετεί την γειτονιά σου. Του λες να το κρατήσει και να μη το βάλει στον ταχυδρομικό σάκο της περιοχής σου, γιατί πρέπει να το παραλάβεις αύριο οποσδήποτε. Πηγαίνεις από το κέντρο διαλογής και το παραλαμβάνεις.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0