Αφού το άνοιξες, μπορούσες να διορθώσεις το πρόβλημα βάζοντας 4-5 στρώσεις ταινίας διπλής όψεως πίσω από την κάμερα ώστε λόγω μεγαλύτερης πίεσης να σφραγίσει καλύτερα και να μην περνάει η σκόνη. Δες το 3ο μήνυμα αυτού του thread για τον οδηγό.Ο/H xristoz27 έγραψε:
το εχω ανοιξει ηδη μια φορα να το καθαρισω και δεν θελω να μπαινω σε αυτη τη διαδικασια καθε μηνα.
Σκόνη στην μπροστά κάμερα
-
-
ναι εχεις ενα δικιο.αλλα το θεμα ειναι οτι αγοραζεις ενα κινητο και μετα πρεπει να κανεις πατεντες ωστε να μην μαζευει σκονη εκει που δεν πρεπει δηλαδη! να μαζευει το ακουστικο ειναι λογικο.η καμερα ομως ειναι μεσα απο το τζαμι του κινητου.δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε καποιος αγοραστες το ιδιο μοντελο παθαινει αυτο το πραγμα και σε αλλους οχι.
-
Ο/H xristoz27 έγραψε:
ναι εχεις ενα δικιο.αλλα το θεμα ειναι οτι αγοραζεις ενα κινητο και μετα πρεπει να κανεις πατεντες ωστε να μην μαζευει σκονη εκει που δεν πρεπει δηλαδη! να μαζευει το ακουστικο ειναι λογικο.η καμερα ομως ειναι μεσα απο το τζαμι του κινητου.δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε καποιος αγοραστες το ιδιο μοντελο παθαινει αυτο το πραγμα και σε αλλους οχι.
Μην ξεχνάς ότι οι Κινέζοι δεν φημίζονται για τον ποιοτικό τους έλεγχο.
Εξάλλου σε κάθε παραγωγή κάποιου προϊόντος υπάρχει το αποδεκτό σφάλμα δηλαδή πχ 2-3% ( αναλόγως ποιο έχει ορίσει η εκάστοτε εταιρεία) των συσκευών θα φέρουν κάποιες ατέλειες διότι αν έπρεπε να είναι τέλεια θα έπρεπε να αυξήσουν τον ποιοτικό έλεγχο ( μηχανήματα, ημερομίσθια κ.α.) κι έτσι θα ήταν πιο ακριβό το κινητό.
Θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να αυξηθεί τόσο το κόστος για τόσο μικρό ποσοστό οπότε μετά αντικαθιστούν αυτό το 2-3% με τις εγγυήσεις που προσφέρουν.
Έτσι τους βγαίνει ποιο φθηνά κι έχουν ένα ανταγωνιστικό προϊόν.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Πάντως εγώ περιμένω μετά από τα τόσα xiaomi που πουλήθηκαν στην Ελλάδα να βρεθούν κάποιοι ότι αναλαμβάνουν επίσημα service ΚΑΙ xiaomi, για να το πάω να το ανοίξουν, να το καθαρίσουν και να το σφίξουν μια και καλή γιατί ξαναβρώμισε και θέλει πάλι να κάνω την ίδια διαδικασία!
-
δεν λειτουργει ετσι...
Με τις πωλησεις
Η xiaomi για μπει στην Ευρωπη επισημα θα πρεπει να πληρωσει τις κατοχυρωμενες πατεντες που χρησιμοποιειRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ναι δεν εννοώ επίσημα! Εννοώ service που να ασχολείται με xiaomi για κάποιο διάστημα, να αποκτηθει η εμπειρία δηλαδή! Να μην είμαι το πειραματοζωο! Για επίσημα...ούτε λόγος!
-
σε τοπικα καταστηματα που φερνουν κινητα απο κινα λογικα αναλαμβανουν..
Κι επειδη εχω ανοιξει πολλα κινητα κινεζικα και μη..
Πιστεψε τα xiaomi εχουν ευκολα ανοιξε-κλεισε οποτε με 2-3 κατσαβιδακια και με ενα βιντεο στο youtube καθαρισες...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0