Διαφήμιση

Σκόνη στην μπροστά κάμερα

• Κάντε τέτοια με τα πιστολάκια!!! Να δείτε πόσο γρήγορα υγροποιούνται οι smd κολλήσεις!!!
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Κάντε τέτοια με τα πιστολάκια!!! Να δείτε πόσο γρήγορα υγροποιούνται οι smd κολλήσεις!!!
      Για αυτό του είπα ελαφρώς θέρμανση
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Κανένα νέο.... υπάρχει;
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Διαφήμιση
    • Επανέρχομαι με αποτελέσματα! Το δοκίμασα και εγώ πριν λίγο και μπορώ να πω ότι καθάρισε πάρα πολύ καλά, όχι τέλεια, αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που δεν σκέφτομαι καν να το ανοίξω όπως υπάρχουν κάτι λινκ που κυκλοφορούν και έχω παραθέσει και εγώ στο παρελθόν.

Πήρα αυτό από τα παμπλικ. Το έκανα μία φορά αλλά από ότι κατάλαβα δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια, χάνεται η πίεση του σπρευ και πρέπει να το αφήσεις κάμποσο για να έχει δυνατή πίεση. Μετά την πρώτη φορά, αφού είδα ότι είχε και άλλη σκόνη, είπα ας το ξανακάνω μετά να δω μήπως έχω χωρίς αποτελέσματα. Σε μισή ώρα το κινητό είχε πιάσει κανονική θερμοκρασία πάλι (το είχα κλειστό και χωρίς μπαταρία) και το σπρευ λέω θα είναι έτοιμο. Και εδώ παραλίγο να κάνω πατάτα: ξεκινάω ξαναφυσάω με την μία με κλήση στην κάμερα από το ακουστικό και πετάχτηκε υγρό από το σωληνάκι! Αρκετό θα έλεγα! Πήγε στο ηχείο μέσα! Το σηκώνω, το σκουπίζω με πανάκι όσο μπόρεσα, το άφησα κανα τέταρτο να επανέλθουν οι θερμοκρασίες και από ότι φαίνεται λειτουργεί άψογα το κινητό - ΕΥΤΥΧΩΣ.

Ηθικό δίδαγμα, σε ΟΡΘΙΑ θέση το σπρέυ! Δεν είδα πάντως να καθάρισε παραπάνω και με την δεύτερη φορά, οπότε δεν το ξανακάνω, παραμόνο όταν ξαναδω ότι βρώμισε αρκετά! Όπως και να έχει οι φωτο μου δεν είναι θολές!

Ευχαριστούμε για το tip @pechr !
    • Ο/H MrAntonis έγραψε:

Επανέρχομαι με αποτελέσματα! Το δοκίμασα και εγώ πριν λίγο και μπορώ να πω ότι καθάρισε πάρα πολύ καλά, όχι τέλεια, αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που δεν σκέφτομαι καν να το ανοίξω όπως υπάρχουν κάτι λινκ που κυκλοφορούν και έχω παραθέσει και εγώ στο παρελθόν.

Πήρα αυτό από τα παμπλικ. Το έκανα μία φορά αλλά από ότι κατάλαβα δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια, χάνεται η πίεση του σπρευ και πρέπει να το αφήσεις κάμποσο για να έχει δυνατή πίεση. Μετά την πρώτη φορά, αφού είδα ότι είχε και άλλη σκόνη, είπα ας το ξανακάνω μετά να δω μήπως έχω χωρίς αποτελέσματα. Σε μισή ώρα το κινητό είχε πιάσει κανονική θερμοκρασία πάλι (το είχα κλειστό και χωρίς μπαταρία) και το σπρευ λέω θα είναι έτοιμο. Και εδώ παραλίγο να κάνω πατάτα: ξεκινάω ξαναφυσάω με την μία με κλήση στην κάμερα από το ακουστικό και πετάχτηκε υγρό από το σωληνάκι! Αρκετό θα έλεγα! Πήγε στο ηχείο μέσα! Το σηκώνω, το σκουπίζω με πανάκι όσο μπόρεσα, το άφησα κανα τέταρτο να επανέλθουν οι θερμοκρασίες και από ότι φαίνεται λειτουργεί άψογα το κινητό - ΕΥΤΥΧΩΣ.

Ηθικό δίδαγμα, σε ΟΡΘΙΑ θέση το σπρέυ! Δεν είδα πάντως να καθάρισε παραπάνω και με την δεύτερη φορά, οπότε δεν το ξανακάνω, παραμόνο όταν ξαναδω ότι βρώμισε αρκετά! Όπως και να έχει οι φωτο μου δεν είναι θολές!

Ευχαριστούμε για το tip @pechr !
      Το υγρό αυτό είναι αέρας υπο πίεση ( για αυτό είναι σε υγρή μορφή), όταν εκτονωθεί σε ατμοσφαιρική πίεση μετατρεπεται σε αέρια φάση.
      Δεν κινδυνευες από αυτό το υγρό ουτε εσύ ούτε η συσκευή σου.. μην ανησυχείς.
      Επίσης είναι ξηρός αέρας (δλδ χωρίς υγρασία) οπότε δεν θα σου έμπαινε ξανα υγρασία μέσα στην κάμερα.
      Συνεπώς αυτό το υγρό που είδες μόνο κατά τη χρονική στιγμή του ψεκασμού είναι υγρό που σε κλάσματα του δευτερολέπτου έχει γίνει αέριο.
      Ευστοχη η παρατηρηση σου να το κρατήσεις όρθιο διότι αν το έχεις αναποδα τραβάς υγρό και όχι αέριο από τον ψεκαστήρα... όσο γίνεται πιο κάθετα.
      Εγώ που του βάρεσα 5-6 ψεκασιές καθαρισε τελείως και με αυτό που έμεινε καθάρισα και τους ανεμιστήρες στο pc :)
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Καλά ρε παιδιά με τον πεπιεσμένο αέρα δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το ακουστικό;; Δεν θυμάμαι σε πιο φόρουμ το είχα διαβάσει, αλλά ακουστικό κάποιου χρήστη Note 2 είχε χαλάσει επειδή το φυσούσε δυνατά με το στόμα. Πόσο μάλλον με το σπρέι λέω εγώ.
    • Ο/H kosmasdel έγραψε:

Καλά ρε παιδιά με τον πεπιεσμένο αέρα δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το ακουστικό;; Δεν θυμάμαι σε πιο φόρουμ το είχα διαβάσει, αλλά ακουστικό κάποιου χρήστη Note 2 είχε χαλάσει επειδή το φυσούσε δυνατά με το στόμα. Πόσο μάλλον με το σπρέι λέω εγώ.
      Αν μπορέσεις να θυμηθείς γράψε το μας για να δούμε τι γράφει αυτός που το δοκιμασε και του χαλασε το ακουστικό και τι ακριβώς έκανε.
      Ώστε να έχουμε μία εικόνα του αν όντως το έκανε με τον δικό μας τρόπο ή με διαφορετικό.
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H kosmasdel έγραψε:

Καλά ρε παιδιά με τον πεπιεσμένο αέρα δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το ακουστικό;; Δεν θυμάμαι σε πιο φόρουμ το είχα διαβάσει, αλλά ακουστικό κάποιου χρήστη Note 2 είχε χαλάσει επειδή το φυσούσε δυνατά με το στόμα. Πόσο μάλλον με το σπρέι λέω εγώ.
      Αν μπορέσεις να θυμηθείς γράψε το μας για να δούμε τι γράφει αυτός που το δοκιμασε και του χαλασε το ακουστικό και τι ακριβώς έκανε.Ώστε να έχουμε μία εικόνα του αν όντως το έκανε με τον δικό μας τρόπο ή με διαφορετικό.

Aπλά είχε αναφέρει ότι φυσούσε το ακουστικό με το στόμα δυνατά για να φύγει η σκόνη και χάλασε το ακουστικό εν τέλει.
    • Εγώ το φύσηξα καμιά δεκαριά φορές, κάθε μέρα και από μία φορά μπας και καθαρίσει τελείως αλλά πάλι αν το βάλω κάτω από φως και το δω λίγο από τα πλάγια, πάλι έχει.. σαν καινούργιο δεν το κατάφερα!
    • Ο/H MrAntonis έγραψε:

Εγώ το φύσηξα καμιά δεκαριά φορές, κάθε μέρα και από μία φορά μπας και καθαρίσει τελείως αλλά πάλι αν το βάλω κάτω από φως και το δω λίγο από τα πλάγια, πάλι έχει.. σαν καινούργιο δεν το κατάφερα!
      δοκιμασε με διαφορετικες κλησεις του αερα προς το ακουστικο. Οχι μετωπικη προς το ηχειο. Με διαφορετικες κλησεις προς την καμερα. Ειναι μεχρι να βρεις το καταλληλο σημειο
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Μην ξεχνας οτι αυτη ειναι μια λυση προχειρη ωστε να μην χρειαστει να το ανοιξεις. Αν θελεις τελεια δουλεια τοτε επιβαλεται να το ανοιξεις.
      Redmi Note 8T (Willow)
    • Διαφήμιση
    • εχω το ιδιο προβλημα με την μπροστινη καμερα.πηρα σπρευ αλλα δεν εγινε τιποτα!!!!! διαβασα ακριβως οσα ειπωθηκαν εδω. καμια βοηθεια? το εχω ανοιξει ηδη μια φορα να το καθαρισω και δεν θελω να μπαινω σε αυτη τη διαδικασια καθε μηνα. αν του βαλω tempared glass μηπως δεν μαζευει τοση σκονη?