Διαφήμιση

Μυνήματα

• Μυνήματα

Καλησπέρα σας,
      Έχω εδώ κ 2 βδομάδες το redmi note 2 κ δεν λαμβάνω μηνύματα. Μπορώ μια χαρά να στείλω αλλά δεν μπορώ με τίποτα να λάβω. Είδα στο forum ότι πρέπει να γίνει αντικατάστασης της rom με την ελληνικη. Ισχύει κάτι τέτοιο όντως;; Το ίδιο πρόβλημα έχω κ με το messenger του fb. Εκεί όμως λαμβάνω αλλά δεν μπορώ ούτε να τα δω αλλά ούτε φυσικά κ να στείλω. Με το που το παταω μου βγάζει ότι η εφαρμογη πρέπει να κλείσει. Κάνοντας την αναβάθμιση θα φτιάξει κ αυτό;;
      Ευχαριστώ κ συγγνώμη για το μακροσκελή μήνυμα μοθ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H fragi_124 έγραψε:

Καλησπέρα σας,
      Έχω εδώ κ 2 βδομάδες το redmi note 2 κ δεν λαμβάνω μηνύματα. Μπορώ μια χαρά να στείλω αλλά δεν μπορώ με τίποτα να λάβω. Είδα στο forum ότι πρέπει να γίνει αντικατάστασης της rom με την ελληνικη. Ισχύει κάτι τέτοιο όντως;; Το ίδιο πρόβλημα έχω κ με το messenger του fb. Εκεί όμως λαμβάνω αλλά δεν μπορώ ούτε να τα δω αλλά ούτε φυσικά κ να στείλω. Με το που το παταω μου βγάζει ότι η εφαρμογη πρέπει να κλείσει. Κάνοντας την αναβάθμιση θα φτιάξει κ αυτό;;
      Ευχαριστώ κ συγγνώμη για το μακροσκελή μήνυμα μοθ

Καλώς όρισες στο φόρουμ @fragi_124. :D
      Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμα με το φόρουμ, αλλά πρέπει να σου πω ότι δεν χρειάζεται να γράφεις το ίδιο μήνυμα περισσότερο απο μία φορές, επειδή θεωρείται (και είναι!) spam... Και φυσικά δεν έχει καμμιά ουσία αυτό, αφου μια φορά είναι αρκετή να το δούμε ΟΛΟΙ μας!
      Τα προβληματά σου, το πιθανότερο είναι να προέρχονται απο την ρομ που φοράει το κινητό σου, που προφανώς προέρχεται απο το κινεζομάγαζο που το αγόρασες. Πρέπει κάποια στιγμή να προγραμματίσεις να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ και εάν και μετά την εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ συνεχίζουν να υφίστανται τα προβληματά σου (που αμφιβάλλω), τότε θα ασχοληθούμε με την επίλυσή τους. Προς το παρόν πήγαινε σε ΑΥΤΟ το νήμα και διάβασε με προσοχή πως και τι θα φλασάρεις στο κινητό σου. Εάν έχεις απορίες που αφορούν αυτά τα θέματα μπορείς ελεύθερα να τις εκφράσεις μέσα σε αυτό το νήμα ή σε ποστ που μιλάει για το κινητό σου.
      Αντε, εύχομαι γρήγορα να περάσεις την Ελληνική ρομ για να μπορέσεις να χαρείς εντελώς το νέο σου κινητό! :D
      Καλορίζικο να είναι! :thumbup:
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα.
      Μακάρι να φτιάξει μετά την αναβάθμιση του. Που θα βρω όμως την σωστή αναβάθμιση της rom;; Ίσως το " αυτό " που μου κοκκινησατε να είναι κάποιος σύνδεσμος αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Συγγνώμη αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά πρώτη φορά στο όλο θέμα. Θα μάθω που θα πάει;;

• Διαφήμιση
    • Ο/H fragi_124 έγραψε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα.
      Μακάρι να φτιάξει μετά την αναβάθμιση του. Που θα βρω όμως την σωστή αναβάθμιση της rom;; Ίσως το " αυτό " που μου κοκκινησατε να είναι κάποιος σύνδεσμος αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι. Συγγνώμη αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά πρώτη φορά στο όλο θέμα. Θα μάθω που θα πάει;;

XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
    • Ο/H fragi_124 έγραψε:

Δεν μου ανοίγουν τα αρχεία δυστυχώς

Δεν είναι αρχεία, είναι links... Μπες απο υπολογιστή ή απο το browser του κινητού σου, αν δεν ανοιγουν απο το Tapatalk...
    • Δουλεύει φανταστικα το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση της rom. Όλα δουλεύουν ρολόι κ τα μηνύματα κ τα μηνύματα του fb.
      Ευχαριστώ πολυ

• Διαφήμιση