[Φήμες] Το Xiaomi Mi Note 2 θα είναι το νέο Killer Smartphone (Phablet) της αγοράς.
-
-
Ουπς, το ξέχασα ότι είναι 5.5.... Πάντως εντάξει μοιάζει σε διαστάσεις με το Redmi Note οπότε καταλαβαίνεις γιατί έχω αυτήν την ιδέα για τα μεγάλα κινητά. Όπως φαίνεται, μάλλον αν είχα πιο λεπτό κινητό ίσως να είχα διαφορετική άποψη. Ίσως στο μέλλον...
-
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Καλά μην νομίζεις ότι το Pro (5.7'') έχει καμμιά τεράστια διαφορά με το Note2 (5,5'') ... Ούτε καν αισθητή δεν θα την έλεγα...
-
Ο/H caeser έγραψε:
Καλά μην νομίζεις ότι το Pro (5.7'') έχει καμμιά τεράστια διαφορά με το Note2 (5,5'') ... Ούτε καν αισθητή δεν θα την έλεγα...
Τέτοιες φωτο βάζεις ..... και .......!!!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Τέτοιες φωτο βάζεις ..... και .......!!!
...και ματιάζουν τις συσκευές και σκάνε κάτω σαν τα καρπούζια, σπάνε οθόνες, κάνουν καταδύσεις στη λεκάνη της τουαλέττας (αυτό δεν στο έχω πει ακόμα, ε??? Χαχαχαχα!), αλλά στο τέλος επιβιώνουν! (με εξαίρεση το κίτρινο ριζάκι (1s) που έχει πέσει σε κώμα... προς το παρόν...) -
Ο/H caeser έγραψε:
με εξαίρεση το κίτρινο ριζάκι (1s) που έχει πέσει σε κώμα... προς το παρόν..
Νομίζω αυτό πρέπει να το στείλεις ... απαδά ... -
-
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Σε σχέση με το mi3 μου?
Θα τραβήξω πιο μετά δίπλα-διπλα mi3-note 4g-note pro που είναι 5-5.5-5.7Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δείτε μία φωτογραφία με ένα συγκριτικό μεγέθους μεταξύ των συσκευών που έχω.
Η φωτογραφία έχει παρθεί από το Mi-Pad και αν βάλετε πάνω το Mouse θα δείτε τα Tags.
=> xiaomi-miui.gr/community/galle…ex.php/ImageExtended/254/ -
Ορίστε πως φαίνονται και ένα Mi3 64GB αριστερά(5 ίντσες) - Note 4G στο κέντρο (5.5 ίντσες) - Mi Note Pro δεξιά (5.7 ίντσες). Οι διαφορές, με την θήκη που τους έχω, είναι ελάχιστες....
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες