Διαφήμιση

Πρόβλημα μετα από αναβάθμιση.

• γεια σας παιδια.αναβαθμισα το κινητο μου se developer rom.
      και σχετικα με διαφορα bugs εγω δεν βλεπω κανενα.μια χαρα λειτουργουν ολα οπως την stable.
      το μονο προβλημα ειθναι οτι πρεπει να ξαναβαλω ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιουσα.

τωρα μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αφου εγκαταστησω τα προγραμματα μου πως μπορω να κρατησω ενα ολοκληροτικο backup οποτε και κατι να παει στραβα μετα απο επομενη αναβαθμιση να μπορω να το ξαναεπαναφερω;;;;;;
      και φυσικα αν το δημιουργησω μετα πως γινετε η διαδικασια επαναφορας;;;;
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

τωρα μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αφου εγκαταστησω τα προγραμματα μου πως μπορω να κρατησω ενα ολοκληροτικο backup οποτε και κατι να παει στραβα μετα απο επομενη αναβαθμιση να μπορω να το ξαναεπαναφερω;;;;;;
      και φυσικα αν το δημιουργησω μετα πως γινετε η διαδικασια επαναφορας;;;;

Ο καλύτερος τρόπος είναι Backup απο το recovery. Καλύπτει τα πάντα και επαναφέρεις την συσκευή στην πρότερη κατάσταση της απλά κάνοντας Restore. Η διαδικασία κρατά περίπου 5 λεπτά και είσαι προστατευμένος 100%

Μια άλλη πρακτική μέθοδος είναι ο λογαριασμός στο MiCloud και ο συγχρονισμός με το cloud των περισσοτέρων δεδομένων της συσκευής. Το cloud επαναφέρει και τις εφαρμογές σου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το Google λογαριασμό σου.

Τα τοπικά αντίγραφα δεν θα σου τα συνιστούσα για τον απλό λόγο ότι έχουν αναφερθεί στο παρελθόν περιπτώσεις μετά απο αναβάθμιση η καινούργια έκδοση της εφαρμογής να μην αναγνωρίζει τα αντίγραφα που δημιουργησε η παλαιότερη!!!
    • 1)και πως γινετε αυτο που λες;;;; εχει επιλογη στο recovery mode;;;;και πως λέγετε αυτη;;;
      και γενικα το recovery mode εχει επιλογη backup και restore και ολα γινονται απο εκει μεσα;;;;
      δεν ειναι επικινδυνο;;;

2)επισεις εχω ακουσει και για το titanium backup.τι γινετε με αυτο αξιζει να ασχοληθω να βγαλω ακρη μαζι του;
      τι γνωμη εχετε;;;;
    • Διαφήμιση