Προς το παρόν νομίζω δεν γίνεται να κάνεις bind μια επαφή με συγκεκριμένη κάρτα. Γίνεταί προφανώς να κάνεις προεπιλογή κάρτας (για τις κλησεις σου) για ΟΛΕΣ τις επαφές αλλά αυτό υποθέτω το βρήκες εύκολα.
Σίγουρα θα γίνεται με 3rd party εφαρμογές απο το store αλλά εαν θέλεις native miui τρόπο τότε ίσως θα πρέπει να περιμένεις για κάποιο update και να ελπίζεις να το προσθέσουν σύντομα (εαν θέλεις μπορείς να ανοίξεις και ένα request στο global site).
Δεν έχω τη συσκευή σου για να κάνω δοκιμές και να το ψάξω λιγάκι. Τι μήνυμα σου βγάζει και δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις; Δώσε μας αρκετά στοιχεία με το πρόβλημα μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Πάντως απ'οτι είδα στο Redmi Note 2 που είχα στα χέρια μου για λίγες μέρες, απλά ένα "κλικ" παραπάνω πατάς για να κάνεις μια κλήση. Εσύ προσπαθείς να βρείς τρόπο να γλιτώσεις αυτό το εξτρά "κλικ" και να αυτοματοποιήσεις ακόμα περισσότερο τις κλησεις σου;
@demotapa φίλε μου καλησπέρα, η λύση που ψάχνεις είναι στην εφαρμογή truephone https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=el . Πέρα απ ότι είναι ο κορυφαίος dialer (για τα δικά μου δεδομένα) μπορείς να επιλέξεις να καλεί αυτόματα με την sim που επιθυμείς βάσει της τελευταίες εξερχόμενης ή εισερχόμενη δλδ με ποια sim κάλεσες εσύ τον αριθμό αυτό τελευταία φορά ή σε ποια sim σε κάλεσε ο αριθμός αυτός τελευταία φορά. Ελπίζω να σε βοηθήσει.