Εφαρμογή WhatsUp
-
-
Ο/H kostas έγραψε:
Κατέβασα την παραπάνω εφαρμογή από το googleplay και αφού δηλωσα το τηλέφωνό μου πήρα την απάντηση ότι λόγω του ότι ή συσκευή μου είναι rooted δεν μπορώ να την χρησιμοποιείσω και ότι ο αριθμός αυτός δεν μπορεί χρησιμοποιειθει. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;
Μιλάμε για την εφαρμογή "WhatUp" της Cosmote, σωστά?
Σε ποιά συσκευή στο έκανε αυτό? Σε δίκαρτο (και την SIM την είχες στο 1ο ή στο 2ο slot?) ή σε μονόκαρτο?
Υ.Γ. Σε ρωτάω αυτά, επειδή η ίδια η εφαρμογή γράφει ότι σε δίκαρτα και στην 2η slot ΔΕΝ λειτουργεί... Π.χ. στο Redmi 1s το κάνει αυτό, αλλά όταν την βάλω στη slot 1 παίζει κανονικά... (κάτι πατέντες που έκανα κατά καιρούς, δεν λειτούργησαν τελικά...) -
ίσως να μην το διατύπωσα καλά, μιλάω για την παρακάτω εφαρμογή
play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp&hl=el -
Ο/H kostas έγραψε:
ίσως να μην το διατύπωσα καλά, μιλάω για την παρακάτω εφαρμογή
play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp&hl=el
Ναι, τελικά μιλάς για το What'sApp Messager και όχι για το WhatsUp της Cosmote. (η διαφορά είναι στο "App" & "Up")
Λοιπόν, αν και δεν είχα την εφαρμογή, την κατέβασα (σε rooted κινητό!!!), έκανα εγγραφή, μου έστειλε κωδικό επιβεβαίωσης (δοκίμασα και τηλεφωνικό κωδικό και με sms) και τρέχει κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!
Εσυ σε ποιά συσκευή έχεις το πρόβλημα και τι rom φοράει η συσκευή σου??? -
έχω την 6.1.0 stable στο Redmi_Note_4G. Μου κάνει και εμένα εντύπωση γιατί παλιότερα την είχα και την έβγαλα. Μετά από 2 μήνες περίπου που είπα να την ξαναβάλω μου τα έκανε αυτά.
αντιγράφω την απάντηση που μου έδωσαν:
Hi,
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.
It appears that your device is rooted. We are sorry, but we don’t support rooted devices. We understand the reasons behind rooting a device, but please be aware that any new configuration that is a result of rooting may conflict with WhatsApp.
If you wish to receive further assistance, please remove root access from your device. Then, contact us again from inside the app (WhatsApp [Settings] > [Help] > [Contact us]).
Responses to this email will not be read.
WhatsApp Support Team
Interested in translating for us? Please visit our website: WhatsApp Translation
Take a look at our FAQ: whatsapp.com/faqΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην kostas ().
-
Ο/H kostas έγραψε:
έχω την 6.1.0 stable στο Redmi_Note_4G. Μου κάνει και εμένα εντύπωση γιατί παλιότερα την είχα και την έβγαλα. Μετά από 2 μήνες περίπου που είπα να την ξαναβάλω μου τα έκανε αυτά.
αντιγράφω την απάντηση που μου έδωσαν:
Hi,
Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.
It appears that your device is rooted. We are sorry, but we don’t support rooted devices. We understand the reasons behind rooting a device, but please be aware that any new configuration that is a result of rooting may conflict with WhatsApp.
If you wish to receive further assistance, please remove root access from your device. Then, contact us again from inside the app (WhatsApp [Settings] > [Help] > [Contact us]).
Responses to this email will not be read.
WhatsApp Support Team
Interested in translating for us? Please visit our website: WhatsApp Translation
Take a look at our FAQ: whatsapp.com/faq
Δεν δοκιμάζεις να την απεγκαταστήσεις και να την ξαναεγκαταστήσεις... Δεν ξέρω γιατί εσένα το κάνει και σε μένα δούλεψε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα... -
το έχω κάνει 2 φορές και πάλι το ίδιο....
την πρώτη φορά μου έστειλε τον κωδικό ενεργοποίησης και πριν προλάβω να τον περάσω πήρα το μήνυμα του αποκλεισμού....
ok, δεν είναι τίποτα το φοβερό...... κάνω την δουλεία μου και με άλλες εφαρμογές, απλά μου έκανε εντύπωση και το έγραψα εδώ μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα. -
Ο/H kostas έγραψε:
το έχω κάνει 2 φορές και πάλι το ίδιο....
την πρώτη φορά μου έστειλε τον κωδικό ενεργοποίησης και πριν προλάβω να τον περάσω πήρα το μήνυμα του αποκλεισμού....
ok, δεν είναι τίποτα το φοβερό...... κάνω την δουλεία μου και με άλλες εφαρμογές, απλά μου έκανε εντύπωση και το έγραψα εδώ μήπως έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα.
Τι να πω? Αν το έχει και άλλος ας μας το πει... -
-
-
δώσε τα φώτα σου....!
-
Καλημέρα, χτες το βράδυ τους έστειλα πάλι email ρωτώντας τους να μου πουν το λόγο μπλοκαρίσματος του αριθμού μου και μου απάντησαν με το παρακάτω:
(WhatsApp Support)
7 Οκτ, 14:28
Hi,
Thanks for your message. We apologize for any confusion and inconvenience this may have caused. Our system flagged your account activity as a violation of our Terms of Service and subsequently banned your number. After review, we found that this was incorrect and have reactivated your number for further use.
Best
-Peter
WhatsApp Support Team
όλα καλά τώρα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0