Διαφήμιση

REDMI NOTE 2

• Μολις το παρελαβα . το ειχα ζητησει με ΜΙUI 7 και χωρις chinese. ΗΡθε με MIUI 6 kai κινεζιες.
      λιγη βοήθεια
      Αλλου διαβαζω ROM απο Updater , κι αλλου ROM απο Recovery
      ποιο ειναι το σωστο?
    • Σωστα ειναι και τα δυο.Απλα απο updater ειναι για ολους εμας του κανουριους ο απλουστερος τροπος.Προσωπικα απο updater εκανα και εγω την πρωτη φορα γιατι τρεμαν
      τα χερακια μου σαν αρχαριος.Aπλα κανε wipes για να διωξεις τυχον θεματα απο υπολειματα τις προηγουμενης rom.Καλοριζικο.
    • Ο/H tecu έγραψε:

Μολις το παρελαβα . το ειχα ζητησει με ΜΙUI 7 και χωρις chinese. ΗΡθε με MIUI 6 kai κινεζιες.
      λιγη βοήθεια
      Αλλου διαβαζω ROM απο Updater , κι αλλου ROM απο Recovery
      ποιο ειναι το σωστο?

Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικη η συσκευή...
      Ενημερώσου πριν κάνεις οτιδήποτε.
      Διάβασε ΕΔΩ
    • Διαφήμιση
    • Ξενύχτησα , Διάβαζα όλη νύχτα !
      Κατέβασα την ROM (περίπου 700 ΜΒ ) την μετονομασία σε update(.zip) και την έβαλα σε νέα sd card
      και δοκιμασα ,αλλά μου βγαζει "install update.zip failed, update.zip is corrupted"
      το αρχείο στον υπολογιστη μου φαινεται να αποσυμπιεζεται κανονικα.
      καμια βοηθεια ?
    • Ο/H tecu έγραψε:

Ξενύχτησα , Διάβαζα όλη νύχτα !
      Κατέβασα την ROM (περίπου 700 ΜΒ ) την μετονομασία σε update(.zip) και την έβαλα σε νέα sd card
      και δοκιμασα ,αλλά μου βγαζει "install update.zip failed, update.zip is corrupted"
      το αρχείο στον υπολογιστη μου φαινεται να αποσυμπιεζεται κανονικα.
      καμια βοηθεια ?

Ποιά διαδικασία φλασαρίσματος ακολούθησες? Ποιά ρομ προσπαθείς να βάλεις? Τι recovery έχεις? To Mi recovery (σε αυτή τη περίπτωση το "update.zip" το βάζουμε μέσα στο κινητό και όχι στην εξωτερική SD). Αν πέρασες το TWRP δεν χρειάζεται μετονομασία του .zip σε update... Τι ρομ φοράει τώρα το κινητό σου?
      Επίσης δεν κάνουμε αποσυμπίεση της ρομ στον υπολογιστή! Ποιός ο λόγος να το κάνεις αυτό?
    • Ποιά διαδικασία φλασαρίσματος ακολούθησες?
      a) volume up + power on , wipe , install (= error)

Ποιά ρομ προσπαθείς να βάλεις?
      5.9.24 αλλα και την 5.9.27

Τι recovery έχεις?
      την κινεζικη (χθες το πηρα το κινητο , δεν εχω αλλαξει κατι

To Mi recovery (σε αυτή τη περίπτωση το "update.zip" το βάζουμε μέσα στο κινητό και όχι στην εξωτερική SD).
      στο root το βαζουμε ? η σε καποιο φακελλο ? (πχ downloaded_rom)

Αν πέρασες το TWRP δεν χρειάζεται μετονομασία του .zip σε update...
      δεν περασα τπτ
      Τι ρομ φοράει τώρα το κινητό σου? δεν το εχω μαζι μου (ειμαι στη δουλεια) νομιζω ειναι MIUI 6 66.67.xx
      Επίσης δεν κάνουμε αποσυμπίεση της ρομ στον υπολογιστή! Ποιός ο λόγος να το κάνεις αυτό?
      δεν ειπα οτι χρειαζεται , το εκανα μονο για να σιγουρευτω οτι το zip που κατεβασα δεν ειναι corrupted.
      thanks for your reply .
    • Ο/H tecu έγραψε:

Ποιά διαδικασία φλασαρίσματος ακολούθησες?
      a) volume up + power on , wipe , install (= error)

Ποιά ρομ προσπαθείς να βάλεις?
      5.9.24 αλλα και την 5.9.27

Τι recovery έχεις?
      την κινεζικη (χθες το πηρα το κινητο , δεν εχω αλλαξει κατι

To Mi recovery (σε αυτή τη περίπτωση το "update.zip" το βάζουμε μέσα στο κινητό και όχι στην εξωτερική SD).
      στο root το βαζουμε ? η σε καποιο φακελλο ? (πχ downloaded_rom)

Αν πέρασες το TWRP δεν χρειάζεται μετονομασία του .zip σε update...
      δεν περασα τπτ
      Τι ρομ φοράει τώρα το κινητό σου? δεν το εχω μαζι μου (ειμαι στη δουλεια) νομιζω ειναι MIUI 6 66.67.xx
      δεν ειπα οτι χρειαζεται , το εκανα μονο για να σιγουρευτω οτι το zip που κατεβασα δεν ειναι corrupted.
      thanks for your reply .

Ακου, είμαι και γω στη δουλειά και σου γράφω από το κινητό, οπότε δεν μπορώ να είμαι αναλυτικός.
      Τα περί root, ξέχασε τα. Δεν έχει τίποτα να κάνει με το φλασάρισμα. Το κινητό γίνεται αυτόματα rooted όταν περάσεις την ελληνική ρομ. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.
      Για να φλασαρεις επιτυχημένα όμως πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του λινκ που σου έδωσα. Δηλαδή να βάλεις την TWRP με τον τρόπο που περιγράφει αναλυτικά ο @GR_Macedon και μετά την ελληνική ρομ, ή εάν προτιμάς τον οδηγό τον δικό μου εάν θέλεις "καθαρή εγκατάσταση" με άλλο τρόπο. :)

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tecu έγραψε:

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Twrp OK. Rom OK
      Δεν βλέπω όμως να είναι root το κινητό. Τι παίζει;

Μπράβο που τα κατάφερες!
      Το κινητό ΕΙΝΑΙ rooted... Εάν τρέξεις εφαρμογή που θα σου ζητήσει root, πας στο "Κέντρο Ασφαλείας"-->"Δικαιώματα"-->"Προνόμια Root" και ενεργοποιείς τον διακόπτη δίπλα απο την εφαρμογή που έχει ζητήσει πρόσβαση root...

Στο παράδειγμα απο κάτω 4 εφαρμογές έχουν ζητήσει και έχουν πάρει πρόσβαση root και δύο είναι στην αναμονή (δεν τους έχω επιτρέψει να έχουν πρόσβαση root, παρόλο που έχουν ζητήσει)...

Images
      • Screenshot_com.miui.securitycenter_2015-10-09-11-51-09.png

73,49 kB, 450×800, viewed 138 times
    • Χαιρετω και παλι . εβαλα την νεα 5.10 rom .
      τι συμβαινει με την μπαταρια
      διαβαζω σε ξενα post οτι πολλοι κλαινε,
      η δικια μου μοιαζει να χανει 10% την ωρα με wifi , gps, bluetooth κλειστα .
      επισης εσβησα τα παντα και δεν εχω εγκαταστησει ακομη καμια εφαρμογη.
      η μπαταρια αδειαζει με ρυθμο που τον βλεπεις.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tecu ().

• Ο/H tecu έγραψε:

Χαιρετω και παλι . εβαλα την νεα 5.10 rom .
      τι συμβαινει με την μπαταρια
      διαβαζω σε ξενα post οτι πολλοι κλαινε, Redmi 2 battery draining fast after update (6.6.6.0) - Page3 - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum
      η δικια μου μοιαζει να χανει 10% την ωρα με wifi , gps, bluetooth κλειστα .

Πάντα το ίδιο γίνεται σε όλες τις συσκευές όταν πρωτοκυκλοφορούν.
      Οι Πρώτες ROM που βγαίνουν είναι ενεργοβόρες και σταδιακά από Version σε Version βελτιώνονται τα πράγματα.
      Ήδη έχει γίνει μεγάλη πρόοδος όσον αφορά την αυτονομία, και θα γίνει ακόμη καλύτερη στις επόμενες Version.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • αυτο που βλεπω ειναι οτι αυτη τη στιγμη με χρηση λιγο τηλεφωνο , λιγα mail ,δεν θα βγαλει το αυριανο εργασιακο οκταωρο, και σιγουρα ειναι θεμα . οι πιο καινουριες rom που αναφερεις θα δωσουν 5-10 % , που φυσικα δεν λυνουν το προβλημα .