Παιδιά, όταν φοράμε dev το κινητό είναι rooted,σωστά? Προσπαθώ να βάλω ένα app αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι rooted κλπ... Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
@kostas203 Πας κέντρο ασφαλειας, δικαιώματα, προνόμια root και πρασινίζεις όποια εφαρμογή το χρειάζεται.
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
@kostas203 Πας κέντρο ασφαλειας, δικαιώματα, προνόμια root και πρασινίζεις όποια εφαρμογή το χρειάζεται.
Σ ευχαριστωωωωω!!!! -
Χαιρετώ το forum και καλώς σας βρήκα,
Μόλις παρέλαβα ένα Mi4i από GearBest Και υποτίθεται οτι είναι unlocked. To κινητό ήρθε με Multilanguage rom, δηλαδή είχε 3-4 γλώσσες ακόμα πέρα από τα Αγγλικά και τα Κινέζικα. Δεν είχε όμως Region Ελλάδα και Ελληνικά.
Flash-αρα τη συσκευή με rom από εδώ Που βρήκα στην Xiaomi official αλλά οι γλώσσες δεν πλήθυναν. Εξακολουθώ να λέω πως είμαι στην Ρωσία
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
- Για ποιο λόγο χρειάζεται να flash-άρω πρώτα την Αγγλο-κινέζικη και μετά από το Update την Ελληνική;
- Μπορώ flash-άρω κατευθείαν την Ελληνική από "https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6002-5-10-8-Xiaomi-MI-4i/#files" με το MiFlash?
- Μπορώ να ρίξω την Ελληνική rom στο / και να πάω να κάνω update από τον Updater του τηλεφώνου;
Αυτή τη στιγμή τρέχω ferrari_global_images_V7.2.3.0.LXIMIDA_20160129.0000.14_5.0_global
Ευχαριστώ -
Αυτό το κάνουμε ωστε να είμαστε σίγουροι ότι η ρομ που έχουμε σαν βάση πριν βάλουμε την ελληνική είναι όντως η επίσημη κινεζικη της εταιρίας και όχι μια πειραγμενη από το κινεζομαγαζο. Αν βάλεις πάνω από αυτή που φοράς την ελληνική, οταν θα σου βγάλει, αν σου βγαλει, ενα bug, δεν θα ξέρεις αν φταίει η ρομ ή το ότι δεν εκανες τα σωστά βήματα της καθαρής εγκατάστασης.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
OK....
Και κάτι τελευταίο. Έχει διαφορά να περάσεις την Ελληνική από το update με το να την περάσεις από το MiFlash?
Ευχαριστώ και πάλι -
Ο/H hoo2 έγραψε:
Έχει διαφορά να περάσεις την Ελληνική από το update με το να την περάσεις από το MiFlash?
-
Ο/H hoo2 έγραψε:
Και κάτι τελευταίο. Έχει διαφορά να περάσεις την Ελληνική από το update με το να την περάσεις από το MiFlash?
Οπότε ή παίρνεις έναν οδηγό και τον ακολουθείς κατά γράμμα και οξεία ή κάνεις τις δικές σου δοκιμές και εφόσον είναι επιτυχείς μας ενημερώνεις.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Με το mi flash περνάς την fastboot rom, που θα είναι και η καθαρή σου εγκατάσταση και με το ενσωματομένο twrp απαλαγμένη από τυχόν bucks της ρομ του κινεζομάγαζου, και μετά περνάς μέσω update ή install μέσα από το twrp την Ελληνική gtv της επιλογής σου είται dev είται stable. Και είσαι έτοιμος.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας.
Το πρώτο μου post παραπάνω ήταν απ'ότι κατάλαβα πλέον σε thread για το Readmi note 2. Sorry!! Να σας πω πως το κινητό είναι ένα Mi4i και πως εντέλει τα κατάφερα. Το τι έκανα ακριβώς το περιγράφω εδώ που ελπίζω πως είναι το σωστό thread.
Φυσικά έχω ακόμα κάποιες απορίες, αλλά περισσότερο για να διαλευκάνω τα πράγματα.
Χρήστος -
Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι που συναντώ μια τόσο ενεργή κοινότητα.
Έχω πάρει το Redmi Note 2 Prime και προχωρώ κι εγώ να βάλω stable.
Όλα καλά με το πέρασμα της Fastboot με το miflash.
Όλα καλά με την αντιγραφή του xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.3.0.zip χύμα στη συσκευή.
Προχωρώ να κάνω update, rebootαρει, ξεκινάει στο MIRecovery και κάπου μεταξύ 5%και 8%, ξαφνικά πάει απότομα στο 99% και βγάζει error ότι: update.zip signature verification failed.
Τσέκαρα MD5 και στο downloaded στο pc μου, αλλά και στο uploaded χύμα στη συσκευή και είναι σωστά και τα δύο.
Έψαξα μερικές σελίδες εδώ και δεν κατάφερα να βρω κάτι. Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας, για το πώς θα ξεπεράσω το πρόβλημα. -
Ο/H kostasgr78 έγραψε:
Όλα καλά με το πέρασμα της Fastboot με το miflash.
Όλα καλά με την αντιγραφή του xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.3.0.zip χύμα στη συσκευή.
Προχωρώ να κάνω update, rebootαρει, ξεκινάει στο MIRecovery και κάπου μεταξύ 5%και 8%, ξαφνικά πάει απότομα στο 99% και βγάζει error ότι: update.zip signature verification failed.
Όταν επιχείρησες να βάλεις την xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.2.3.0.zip δεν θα έπρεπε να bootαρει στο mi-recovery αλλα στο TWRP, επειδή η fastboot ROM του φόρουμ μας έχει TWRP.
Δύο υποθέσεις μπορώ να κάνω:
- Η δεν σου ολοκληρώθηκε το φλασάρισμα με fastboot ROM με το mi-flash και σου έβγαλε κάποιο σφάλμα ή
- Κατέβασες fastboot ROM εκτός τους φόρουμ μας
Απάντησε μας για την δεύτερη υπόθεση ..Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - Η δεν σου ολοκληρώθηκε το φλασάρισμα με fastboot ROM με το mi-flash και σου έβγαλε κάποιο σφάλμα ή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες