Ο/H caeser έγραψε:
Έχω αρχίσει και σε ...χάνω
Έχεις δικιο δικό μου συντακτικό λάθος,δούλευε απροβλημάτιστα πριν την μεταπήδηση σε 5.11.12 και μετά!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H caeser έγραψε:
Έχω αρχίσει και σε ...χάνω
Αγαπητέ μου φίλε,Ο/H kimnag έγραψε:
Δεν είμαι καταπληκτικός;Θαυμάστε μεΟ/H MIUI_ART έγραψε:
τόση ώρα προσπαθείς να καταστρέψεις χωρίς επιτυχία την συσκευή σου.
Με λίγη προσπάθεια ακόμη νομίζω πως θα τα καταφέρεις.
Σε καμία περίπτωση δεν χάνεις καμια εγγύησηΟ/H Xaris Skr έγραψε:
1ον : αν χανο τιν εγγιισι
Τα περισσότερα κολλήματα προέρχονται απο τις ro που βάζουν τα διάφορα μαγαζιά απο όπου όλοι μας αγοράσαμε. Αν βάλεις την ελληνική GTV δεν θα έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα.Ο/H Xaris Skr έγραψε:
2ον : διαβασα στο σαιτ σασ οτι σ πολουσ τ κινιτο κολαει , το ιδιο θα σιμβι αν περασο τν οφισιαλ απο τ miui τν αγγλικι εκδοσι ?
Αυτό γιατί δεν ήταν η ελληνική rom. Με την ελληνική θα είναι όλα καλά..Ο/H Xaris Skr έγραψε:
3ον : ειδα ενα βιντεακι ενοσ ελλινα στο youtube και λεει οτι μολις γιρισε τν γλοσα στ ελλινικα ειχε θεμα ι γραματοσειρα
Οχι!! Ειναι ενα Mod για να μπορείς να στέλνεις sms 160 χαρακτήρων. Εσυ μπορεί να χρησιμοποιείς κάποιο άλλο πρόγραμμα απο το Play Store που να έχει αυτή την δυνατότητα και να μην χρειάζεσαι το mod.Ο/H Xaris Skr έγραψε:
4on : τι ειναι αυτο [MOD] stock Mms.apk με 160 χαρακτήρες χωρητικότητα ? πρεπει να το περασο αναγκαστικα ?
Δεν είπα αυτό.. και μην μπερδεύεσαι! Ο "μπαμπης" είχε ιδιαίτερο πρόβλημα...Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ bodai ! Ανυππμονω να μου έρθεινα κάνω μια άλλη ερώτηση
Διάβασα σε προηγούμενο φόρουμ ότι ο caeser λέει σ έναν Μπάμπη αν θυμάμαι καλά ότι ή καλύτερη Ρομ έκδοση είναι αυτή GTV-5.11.12 ενώ νομίζω διάβασα ότι έχει βγει πιο καινούργια έκδοση ! Ποια προτείνεται να βάλω ? Συγνώμη π σ ανεφερα κεσερα
Για τώρα περιμένουμεΟ/H Xaris Skr έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ bodai ! Ανυππμονω να μου έρθει
Απλά μην διακόπτης μια διαδικασία απότομα αν δεν είσαι σίγουρος (μην βγάζεις μπαταρία)Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Ελπιζω να τα κάνω όλα σωστά ! Συγνώμη που σας πριζω αλλά επειδή είχα ένα λενοβο α830 κου τ είχα περάσει χιλιάδες κοστομ Ρομ κ τ επεξε,υπάρχει πρόβλημα με τ χιαομι δλδ να μου κρασαρι όλο το σύστημα? Κ κάτι τελευταιο χωρίς τ mod τον 160 χαρακτήρων πόσους χαρακτήρες μπορώ να στείλω ?