Ωραιος!σ ευχαριστώ!να σ πω nash drive , εσύ τ έχεις τ κινητό ? Την εεκανες την διαδικασία ?
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Ωραιος!σ ευχαριστώ!να σ πω nash drive , εσύ τ έχεις τ κινητό ? Την εεκανες την διαδικασία ?
Το δεύτερο βήμα είτε μέσω update είτε μέσω TWRP το έχω δουλέψει -
Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό. τον ακολούθησα κατά γράμμα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πριν 5 μέρες (xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0.). Απλά θέλω να ρωτήσω δύο πραγματάκια. Είμαι καινούριος στα smartphone αλλά έχω λίγο εμπειρία από PC.
1ον' Είναι φυσιολογικό να έχω 800 MB ελεύθερη Ram μόνο χωρίς ανοιχτές εφαρμογές; Δεν έχω πρόβλημα επιδόσεων απλά αναρωτιέμαι πως λειτουργούν τα τηλ με 1MB RAM.
και 2ον είναι φυσιολογικό που το τηλ έιναι ακόμα στα αγγλικά; Δεν με πειράζει καθόλου (ίσα ίσα το προτιμώ) αλλά κατάλαβα ότι ακολουθώντας τον οδηγό θα είχα αυτομάτως ελληνικά. Μήπως έκανα κάτι λάθος; Στο about phone μου εμφανίζει κανονικα MIUI version by xiaomi-miui.gr 7.0 / stable 7.0.6.0.
Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα. -
Ο/H geomz έγραψε:
Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό. τον ακολούθησα κατά γράμμα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πριν 5 μέρες (xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0.). Απλά θέλω να ρωτήσω δύο πραγματάκια. Είμαι καινούριος στα smartphone αλλά έχω λίγο εμπειρία από PC.
1ον' Είναι φυσιολογικό να έχω 800 MB ελεύθερη Ram μόνο χωρίς ανοιχτές εφαρμογές; Δεν έχω πρόβλημα επιδόσεων απλά αναρωτιέμαι πως λειτουργούν τα τηλ με 1MB RAM.
και 2ον είναι φυσιολογικό που το τηλ έιναι ακόμα στα αγγλικά; Δεν με πειράζει καθόλου (ίσα ίσα το προτιμώ) αλλά κατάλαβα ότι ακολουθώντας τον οδηγό θα είχα αυτομάτως ελληνικά. Μήπως έκανα κάτι λάθος; Στο about phone μου εμφανίζει κανονικα MIUI version by xiaomi-miui.gr 7.0 / stable 7.0.6.0.
Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα.
1. Μια χαρά είσαι με περίπου 1GB ram. Ωστόσο αν θέλεις να ελέγξεις περισσότερο τη μνήμη σου, πήγαινε στο εικονίδιο "Κεντρο Ασφαλείας"--> Δικαιώματα-->Αυτόματη έναρξη και δες τι τρέχει εκεί μέσα, χωρίς να το χρειάζεσαι και κλείστο... Ότι χρειάζσαι να τρέχει με το άνοιγμα της συσκευής, βάλτο με το διακόπτη ανοιχτο (πορτοκλαλι)
2. Πας Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Γλώσσα & εισαγωγή--> Γλώσσα και επιλέγεις "Ελληνικά"
-
Αστραπιαία απάντηση. Ένας λόγος πήρα το κινητό είστε εσείς. Φοβερή δουλειά ευχαριστώ.
ΥΓαπενεργοποίηησα το ADblock πρώτη φόρα. Και πάλι ευχαριστώ. -
Κανω τη διαδικασια αυτη και μου λεει δε υπαρχει αρκετος διαιμος αποκευτικος χωρος
-
Ο οδηγός είναι κορυφαίος και δουλεύει άψογα το τηλέφωνο μου. Αν παρόλα αυτά θέλω να βάλω την developer rom κάνω απλά update ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H arisg88 έγραψε:
Κανω τη διαδικασια αυτη και μου λεει δε υπαρχει αρκετος διαιμος αποκευτικος χωρος
Και ξαναπροσπάθησε
Υ.Γ. Όταν τελείωσεις τη διαδικασία μπορείς να σβήσεις το φάκελο και να καθαρίσεις το PC σου -
Ο/H moisiadiskostas έγραψε:
Ο οδηγός είναι κορυφαίος και δουλεύει άψογα το τηλέφωνο μου. Αν παρόλα αυτά θέλω να βάλω την developer rom κάνω απλά update ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H arisg88 έγραψε:
Υ.Γ. Όταν τελείωσεις τη διαδικασία μπορείς να σβήσεις το φάκελο και να καθαρίσεις το PC σου
-
Έτσι όμως θα χάσω όλες τις εφαρμογές που έχω βάλει και φτου από την αρχή; Αξίζει να την δοκιμάσω; μου αρέσει να ψάχνω και να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα αλλά φοβάμαι μην το μετανιωσω και αντί πάλι από την αρχη
Μπορείς να κρατήσεις ένα τοπικό back up, Που είναι εύκολο, να το φυλάξεις στο PC σου, να κάνεις τη διαδικασία και μετά να κάνεις restore το back up σου! -
Ο/H caeser έγραψε:
Έτσι όμως θα χάσω όλες τις εφαρμογές που έχω βάλει και φτου από την αρχή; Αξίζει να την δοκιμάσω; μου αρέσει να ψάχνω και να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα αλλά φοβάμαι μην το μετανιωσω και αντί πάλι από την αρχη
Μπορείς να κρατήσεις ένα τοπικό back up, Που είναι εύκολο, να το φυλάξεις στο PC σου, να κάνεις τη διαδικασία και μετά να κάνεις restore το back up σου!
OK σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες